Bonusta jokaisesta matkasta!

Grande Hotel do Porto

Porton vanhankaupungin sydämestä löytyvä viehättävä Grande Hotel do Porto-hotelli huokuu dramaattista 1800-luvun lopun fin de siècle-tyylin viehätysvoimaa, joka yhdistyy harmoonisesti nykyaikaisiin mukavuuksiin sekä ajattomaan muotoiluun.
Hotelli

Vuonna 1880 avattu hotelli Grande Hotel do Porto on toiminut historiansa aikana kansainvälisen aateliston ja aristokraattien leikkikenttänä, vakoojien, poliitikkojen ja maanpakolaisten paratiisina sekä taiteilijoiden, boheemien ja intellektuellin etuoikeutettuna ympäristönä ja tänä päivänä sinäkin voit valita sen Porton matkan lepopaikaksi.  Pitkästä historiastaan huolimatta hotelli ei ole pysähtynyt aikaansa vaan on mukautunut vastaamaan nykyajan vaatimuksiin sinulle, joka etsit charmia ja mukavaa majoitusta Porton keskustassa.

Hotellin ilmastoitujen vierashuoneiden tyyli on ajatonta ja löydät niistä kaikki mukavuudet onnistuneeseen vierailuun. Standard–huoneiden tyyli on nykyaikaisempaa ja yksinkertaisempaa, iloisen värikkäät Mini- ja Classic- huoneet puolestaan ovat saaneet inspiraationsa hotellin alkuvuosilta.

Colunas Lounge on omistettu lukemisen ilolle, hyvälle keskustelulle ja hyvinvoinnille. Nauti olostasi kuuluisien marmoripylväiden arkkitehtonisesta kauneudesta, materiaalien runsaudesta ja klassisen sisustuksen hienoista yksityiskohdista. Hotellin The Windsor Bar on kunnianosoitus Kuningas Edward VIII joka on aikanaan myös vieraillut hotellissa. Legendaarisen rakkaustarinan kuningas tunnettiin myöhemmin Windsorin herttuana.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa, joka toistaiseksi on muuten suljettu rajoitusten takia.

Grande Hotel do Portossa kestävän kehityksen käytännöt ovat luonnollinen tapa toimia eikä niitä kohdata vain velvollisuutena. Hotellin vastuullisuustoimiiin voit tutustua lisää täältä.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1741 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Hierontahuone

Miksi valita Grande Hotel do Porto?
Sijainti vanhassa kaupungissa
Upea tyyli

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Grande Hotel do Porto

Rua de Santa Catarina, 197 4000-450 Porto
Puh: +351 222 076 690
S-posti: reservas@grandehotelporto.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vanhakaupungissa
Vanhakaupungissa
Dom Luis-silta
Dom Luis-silta
800 m
Kirjakauppa Lello
Kirjakauppa Lello
850 m
Lentokenttä
Lentokenttä
12.5 km