Bonusta jokaisesta matkasta!

Grand Majestic Hotel Prague

Prahan ydinkeskustassa sijaitseva Grand Majestic Hotel Prague on tyylikäs ja nykyaikainen designhotelli. Hotelli sijaitsee vanhankaupungin liepeillä ja sen lähistöltä löytyy myös Palladium-ostoskeskus.
Hotelli

Grand Majestic Hotel Prague sijaitsee Prahan historiallisen keskustan sydämessä, lähellä kaupungintaloa, goottilaistyylistä Prašná brána-tornia ja Palladium-ostoskeskusta. Vuonna 2009 avatussa hotellissa on hienoja ja moderneja yksityiskohtia kuten sen aulan keskellä oleva, väriä vaihtava vesitaideteos. Hotellin sisustus on yhdistelmä Art Decoa ja Biedermeier-tyylejä.

Hotellissa on 196 nykyaikaista ja tyylikästä vierashuonetta, joissa on muun muassa huonekohtaisesti säädettä ilmastointi, WiFi sekä teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. Osassa huoneista on näkymät rauhalliselle atrium-sisäpihalle.

Majoitukseen sisältyy maittava aamiainen, jonka laajaan valikoimaan kuuluu mm. kotitekoisia makkaroita, kananmunia, kasvisvaihtoehtoja, erilaisia juustoja, pähkinöitä sekä puuroa. Aamiainen nautitaan hotellin Atrium-ravintolassa, jossa voit ruokailla myös lounaan tai illallisen merkeissä. Ravintola tarjoaa huippusuositun buffet-pöydän lisäksi ala carte menun ja loistavan viinilistan. Hotellin aulabaarissa voit pistäytyä nauttimassa kupin kahvia, herkkulisen cocktailin tai pientä suolaista kuten voileipiä.

imt.fi asiakasarviot
3 arvostelua
8.7 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
4511 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Grand Majestic Hotel Prague?
Hyvä sijainti
Maistuva aamiainen
Erinomaiset arvostelut
Ystävällinen henkilökunta

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Grand Majestic Hotel Prague

Truhlarska 16, 110 00 Praha
Puh: +420 211 159 100
S-posti: reception@hotel-grandmajestic.cz
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
700m
Náměstí Republiky asema
Náměstí Republiky asema
400m
Kaarlensilta
Kaarlensilta
1.5 km
Lentoasema
Lentoasema
17 km

Katso videoita hotellista

Lisätiedot majoituksesta

Anděl metroasema 150m (22min O2-areenalle)