Bonusta jokaisesta matkasta!

Pytloun Old Armoury Hotel Prague

Old Armoury sijaitsee historiallisessa 1600 -luvun rakennuksessa Mala Stranan kaupunginosassa. Hotelli sijaitsee aivan Kampa-puiston äärellä. Historiallinen hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä Kaarlensillalta. Kesäisin matkustavan kannattaa huomioida ettei hotellissa ole ilmastointia.
Hotelli

Hotellin ravintola, baari sekä aulatilat on sisustettu keskiaikaiseen ritarityyliin. Ravintola, The Knights’ Hall kuuluu historiallisine aseineen Prahan viehättävimpiin ravintoloihin, jossa on tarjolla kansainvälisiä ruokia, perinteisiä tšekkiläisen keittiön erikoisuuksia ja runsas buffet-aamiainen.  Hotellilta on mahdollisuus varata mm. picnic -ruokakori ja nauttia sen antimia viereisessä Kampa-puistossa.

Hotellissa on kaikkiaan 84 huonetta. Koska rakennus on historiallisesti suojeltu kohde, siellä ei ole ilmastointia. Jokaisessa huoneessa on pöytätuuletin. Hotellilla on Wi-Fi -yhteys. Joka iltapäivä kello 14-16 hotelli tarjoaa vierailleen tapaksia aulabaarissa.

Koska hotelli sijaitsee pienellä kadulla, bussi ei pääse ajamaan aivan hotellin edustalle, bussipysäkiltä on hotellille lyhyt kävelymatka. Raitiovaunupysäkki löytyy hotellin vierestä, Prahan Linnaan ja vanhaankaupunkiin pääsee hotellilta suorilla linjoilla.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
80 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Pytloun Old Armoury Hotel Prague?
Upea historiallinen tunnelma
Sijainti Mala Stranan historiallisessa kaupunginosassa
Viihtyistä terassialua

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Pytloun Old Armoury Hotel Prague

Všehrdova 450, Nosticova 634 parking, Malá Strana, 118 00 Praha, Tšekki
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Kuuluisalla
Kuuluisalla
Mala Stranan alueella
Ratikka: Hellichova
Ratikka: Hellichova
240m
Kaarlensilta
Kaarlensilta
600m
Vanha kaupunki
Vanha kaupunki
900m

Lisätiedot majoituksesta

Hotellissa ei ole hissiä, sen sijaan koska se sijaitsee historiallisessa, suojellussa rakennuksessa siellä on useita portaita. Tästä syystä hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille asiakkaille.