Bonusta jokaisesta matkasta!

Fosshotel Reykjavík

Neljän tähden hotelli Reykjavík sijaitsee kaupungin business-alueella lyhyen kävelymatkan päässä suosituimmasta ostosalueesta. Vuonna 2015 avattu hotelli on Islannin isoin.
Hotelli

Fosshotel Reykjavíkista käsin on helppo tutustua kaupungin arkkitehtuuriin, historiaan ja rikkaaseen kulttuuriin. Hotellilta on kävelymatka nähtävyyksiin ja ostoksille.

Hotellissa on 16 kerrosta, hissi ja 320 huonetta. Suurin osa huoneista on standard-huoneita, jotka sijaitsevat kerroksissa 2-7. Ylemmistä kerroksista löytyvät delux-huoneet, huoneet meri- tai kaupunkinäköalloilla, perhehuoneet, business-huoneet ja sviitit. Hotellissa on myös esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille.

Jokaisessa huoneluokassa huonevarusteluun kuuluvat nopea WiFi, puhelin, TV, jääkaappi, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Lisäksi huoneessa on silityslauta ja -rauta sekä mahdollisuus keittää kahvia ja teetä. Aamiainen kuuluu majoitukseen jokaisessa huoneluokassa.

Hotellista löytyy ravintola Haust, sekä baari Beergarden. Kuntosali Jimmy’s Gym on avoinna 24/7 kaikille hotellin asiakkaille. Hotellissa on myös monipuoliset kokoustilat sekä Tour Desk, josta voi ostaa retkiä paikanpäällä.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
2450 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Fosshotel Reykjavik
Keskeinen sijainti
Monipuoliset palvelut
Tyylikäs sisustus

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Fosshotel Reykjavík

Fosshotel Reykjavík, Þórunnartún 1, 105 Reykjavík
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Bus Stop #12 Höfðatorg
Bus Stop #12 Höfðatorg
5m
Linja-autoasema
Linja-autoasema
2,2km
Hallgrímskirkja
Hallgrímskirkja
1,5km

Katso video hotellista