Bonusta jokaisesta matkasta!

Sisustus- ja Puutarha -ostosretki Tallinnaan

puutarha-003

Lähde ostosretkelle Tallinnassa!

Torstaisin ajallla 26.5.-16.6. on mahdollista ostaa Tallinnan matkan yhteydessä Sisustus- ja Puutarha -ostosretki.

Retken aikataulu ja kohteet:

Retkelle lähdetään klo 9.30 satamasta. Paluu satamaan n. klo 14.00. Kohteina retken aikana ovat Hortes -puutarhakeskus, Muster -sisustussalonki ja kodintekstiilien outlet-myymälä. Ostosaikaa kaupoissa yhteensä noin 3h.

Retken hinta on 15 €/hlö. Retken hinta sisältää kuljetuksen kohteisiin. Retken toteutuminen edellyttää riittävän määrän lähtijöitä.

Hortes -puutarhakeskus

Ensimmäinen kohde Hortes -puutarhakeskus sijaitsee 15 kilometrin päässä Tallinnasta. Puutarhakeskuksessa löytyy sekä kausikasveja että monivuotisia, ruukkukukkia ja viherkasvia. Täältä saa myös puutarhavälineet, ruukut, mullat sekä lannoitteet. Lisäksi kaupassa myydään sisustustarvikkeita, lemmikkitarvikkeita, keittiötarvikkeita, luonnonkosmetiikkaa, gourmet -tuotteita sekä viinejä. Kaupan yhteydessä on kahvila, jossa on tarjolla terveellistä luomuruokaa.

Muster -sisustussalonki

Muster -sisustusalonki sijaitsee Tallinnassa Pärnu maantiellä. Kaupassa myydään mm. huonekaluja, valaisimia, kodintekstiilejä, tapetteja, keramiikkaa.

Kodintekstiilien outlet -myymälä

Myymälä sijaitsee ihan Muster -sisustussalongin vieressä. Kodintekstiilien outlet- myymälässä on tekstiilejä makuuhuoneeseen, keittiöön ja kylpyhuoneeseen sekä lapsille että aikuisille merkeiltä kuten ruotsalainen Borås Cotton, hollantilainen HNL Living / JAN HEKKERT, norjalaiset Norsk Dun sekä Turiform.