Bonusta jokaisesta matkasta!

Antonius Hotel

Tämä tasokas hotelli on vankkumaton pala Tartton historiaa. Hotellin rakennus mainitaan ensimmäisen kerran jo 1500-luvun kirjoituksissa. Nykyisen ulkomuotonsa rakennus sai 1800 -luvulla. Upea hotelli sijaitsee aivan Tartton keskustassa, yliopistorakennuksia vastapäätä. Tunnelmallinen hotelli henkii joka solullaan luksusta ja nautinnollista lomaa.
Hotelli

Antonius-hotelli avasi ovensa maaliskuussa 2009. Rakennuksella on pitkä historia. Vuosisatojen aikana rakennus on toiminut monenlaisissa tehtävissä, kuten hattukauppana, Liivinmaan aatelismiesten luottolaitoksena, kuuluisana Pyhän Antoniuksen kilta-rakennuksena sekä poliisiasemana. Koska rakennus on suojeltu kulttuuriperintönä, restaurointityössä kiinnitettiin erityistä huomiota sen alkuperäisten sisä- ja ulkopiirteiden säilyttämiseen mahdollisimman uskollisesti.

Pienessä hotellissa on 27 huonetta, joista 7 sviittä. Huoneista avautuu näkymä Ülikooli-kadulle, Tartton yliopistorakennuksen suuntaan. Hotellin toisessa siivessä sijaitsevista huoneista voi ihailla Vanhan kaupungin punaisia kattoja ja Välimeren tyyliin suunniteltua sisäpihaa, jossa ravintola on avoinna kesäisin. Huoneet on sisustettu huolellisesti valituilla antiikkihuonekaluilla. Samalla huomiota on kiinnitetty moderniin mukavuuteen, kuten ilmastointiin, puhelimeen, LCD-televisioon, minibaariin, huoneessa olevaan tallelokeroon ja ylelliseen kylpyhuoneeseen. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan ravintolassa, joka sijaitsee holvatussa kellarihuoneessa, jossa on  ruusumaallauksilla koristeltu atrium. Ensimmäisessä kerroksessa on tyylikäs kirjasto/takkahuone, jossa voi lukea, nauttia aperitiiveja ystävien kanssa tai vain rentoutua avotulen lämmössä.

Rakennuksen vanhimmat säilyneet elementit ovat kellarissa olevat ristikkokaaret, jotka ovat peräisin 1700-luvulta. Vinttikerroksen huoneissa on vanhat kattopalkit, kiviseiniä ja monia historiallisia yksityiskohtia, jotka on huolellisesti palautettu. Koko rakennus henkii myöhäisen 1800-luvun arkkitehtuuria ja raikasta, romanttista suunnittelua.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
601 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Hotel Antonius?
Pitkä historia
Upea vanha arkkitehtuuri
Kaunis, tyylillä toteutettu restaurointi
Sijainti ydinkeskustassa

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Antonius Hotel

Ülikooli 15, 51003 Tartu
Puh: +372 737 0377
S-posti: sales@hotelantonius.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Raatihuoneen torille
Raatihuoneen torille
240m
Sijaitsee ydinkeskustassa
Sijaitsee ydinkeskustassa
Rautatieasema
Rautatieasema
1,4km

Lisätiedot majoituksesta

Koska hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, siinä on paljon portaita ja kynnyksiä. Hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille asiakkaille.