Bonusta jokaisesta matkasta!

Dorpat Hotel

Toisin kuin hitaasti ja mutkillen virtaava Emajoki, tästä Viron kultturipääkaupungin sydämessä sijaitsevasta hotellista ulos astuessasi löydät itsesi suoraa keskeltä kaupungin vilkasta sykettä. Hotellissa on upeat jokimaisemat sekä viihtyisä tunnelma.
Hotelli

Dorpat Hotel on Emajoen rannalla sijaitseva hyvätasoinen keskustahotelli, joka on oiva valinta Tarton matkallesi! Vaikka 2009 avattu hotelli sijaitseekin keskustassa, on se silti samalla kuitenkin hieman kauempana kaupungin melusta. Aivan hotellin edestä voit nousta jokilaiva Pegasuksen kyytiin ja tutustua kaupunkiin vesiteitse. Dorpat on Tarton ja Etelä-Viron suurin hotelli.

Hotellin viidessä kerroksessa on yhteensä 205 viihtyisää huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja hotellin vastaanotossa on tallelokerot. Hotellissa on muutama erikseen varattava savullinen standard-huone.

Hotellin yhteydessä oleva Ravintola Dorpat kuuluu Tarton parhaimmistoon, eikä pelkästään upeiden näköalojen puolesta. Runsaan buffetaamiaisen lisäksi ravintolassa tarjoillaan lounasbuffet ja illalla A la Carte -listalta tunnustuksia saaneita annoksia, joissa yhdistyy kansainväliset maut virolaisen keittiön parhailla paloilla höystettyinä. Tuoreita konditoriaherkkuja ja kahvia tarjoillaan hotellin aulabaarissa. Kesäkaudella voit ruokailla ja nauttia olostasi myös ulkokahvilan puolella.

Maaliskuussa 2019 hotellille avattiin uusi Herb Spa hoito-osasto, joka tarjoaa monipuolisia hoitoja, mm. hieronnat, duaalihieronnat, vartalohoidot, kauneushoidot, käsi- ja jalkahoidot. Keskuksessa on myös uusi kuntosali, jonka käyttö sisältyy huonehintaan.

Hotellilla on maksuton parkkialue sekä Etelä-Viron suurin ja nykyaikaisin konferenssi- ja juhlakeskus. Tunnettujen tarttolaisten tiedemiesten ja professorien mukaan nimetyt tilat taipuvat niin arkeen kuin juhlaan.

 

imt.fi asiakasarviot
309 arvostelua
8.5 / 10
Tripadvisor
447 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Maksuton

  • Lisämaksusta, varattava erikseen

Miksi valita Dorpat Hotel?
Hyvätasoinen keskustahotelli
Hyvä sijainti Emäjoen rannalla
Uusi hoito-osasto ja kuntosali on avattu maaliskuussa 2019

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Dorpat Hotel

Puh: +372 733 7180
S-posti: info@dorpat.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

AHHAA-tiedekeskus
AHHAA-tiedekeskus
300 m
Aura-vesipuisto
Aura-vesipuisto
400 m
Raatihuoneen tori
Raatihuoneen tori
650 m
Tarton yliopisto
Tarton yliopisto
950 m
Parasta matkalla oli hotellin hyvä sijainti, nähtävää ja kokemista riittämiin.
Riitta
Parasta oli hotellin keskeinen sijainti, oman auton parkkeeraus hotellilla, hotellin aamiainen.
Rauni
Hotelli oli hyvällä paikalla, kävellen pääsi joka paikkaan.
Kirsti
Hotellilla hyvä sijainti, kaikki lähellä, tilavat huoneet, hyvä aamiainen
Ritva

Lisätiedot majoituksesta

Hotelli toivottaa pienet lemmikkieläimet tervetulleiksi lisämaksusta.