Bonusta jokaisesta matkasta!

V Spa Hotel & Conference Centre

Olit sitten lähdössä kaupunki-, perhe- tai lemmenlomalle, tämä hotelli sopii sinulle. Nappaa vain uimapuku mukaan ja lähde nauttimaan V Span kylpylä- ja saunaosaston monipuolisesta tarjonnasta ihanaan Tarttoon! Etelä-Viron isoin kylpylä- ja konferenssihotelli tarjoaa tasokkaan majoituksen Superior huoneissa.
Kylpylähotelli

Tarton keskustassa sijaitseva V Spa Hotel avattiin joulukuussa 2016 ja tämä Etelä-Viron isoin kylpylä- ja konferenssihotelli tarjoaa tasokasta majoitusta. Hotellista on yhteys viereiseen uuteen Kvartal-kauppakeskukseen, josta löytyy maailmankuuluja brändimyymälöitä, mukavia kahviloita sekä lasten leikkialue.

Hotellissa on 4 kerrosta ja 86 tasokasta sekä tilavaa huonetta. Koko hotelli on savuton ja kaikissa huoneissa on ilmastointi. Kotoisan viihtyvyyden luo lattioita peittävät villamatot, mutta V Spassa on myös allergikoille sopivia huoneita, joissa parkettilattia. Spa-osaston sisäänpääsy sisältyy huonehintaan. Suolamaailman sisäänpääsy lisämaksusta.

Tilava allasosasto sijaitsee 4. kerroksessa ja sieltä löytyy ison altaan lisäksi mm. porealtaita, japanilainen kylpy, lastenaltaat sekä rentoutumisallas hierovine virtoineen. Saunamaailmassa on 11 erilaista saunaa eri kosteus- ja lämpötiloilla. Kylpylän erikoisuutena on erilaiset tarjolla olevat saunarituaalit muun muassa löyly-, höyry- ja venäläisessä banja-saunassa. Kylpylän erikoisuutena on suolamaailma josta löytyy suola-allas ja suolasaunoja. Spa baarissa on tarjolla kevyitä aterioita ja juomia. Spa- ja saunaosasto on auki päivittäin klo 09:00 – 22:00.

V Spa Hotellista löytyy tasokas Joyce-ravintola, joka ilahduttaa vieraita annoksillaan, joissa käytetään tuoreita raaka-aineita ja puhtaita makuja. Hotellin toisessa kerroksessa on romanttinen pariisilaistyylinen V Cafe, joka tarjoilee herkullisia välipaloja sekä syntisen hyviä ja mainekkaita kakkuja ja leivoksia. Hotellissa on myös monipuolinen V-konferenssikeskus, josta löytyy erilaisia huipputason tekniikalla varustettuja tiloja jopa 600 hengen tilaisuuksille.

 

imt.fi asiakasarviot
62 arvostelua
9 / 10
Tripadvisor
902 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Vartioitu, maksullinen parkkipaikka

  • Allas- ja saunaosasto

  • Kauneushoitola

Miksi valita V Spa Hotel & Conference Centre?
Kylpylähotelli keskustassa
Tasokkaat Superior-huoneet
Spa- ja saunaosaston käyttö sisältyy majoituksen hintaan
Monipuoliset palvelut

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

V Spa Hotel & Conference Centre

Puh: +372 677 6677
S-posti: info@vspahotel.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
500 m
Aura-vesipuisto
Aura-vesipuisto
500 m
AHHAA-tiedekeskus
AHHAA-tiedekeskus
600 m
Tarton yliopisto
Tarton yliopisto
750 m

Katso video hotellista

Hotellissa parasta oli suolasauna sekä kuohari porealtaassa. Hotelli oli todella tyylikäs.
Pentti
Hotellin rauhallisuus, vaikka olikin keskustassa. Uusi kylpylä. Hyvä aamiainen. Aikataulut pitivät.
Teppo
Hotelli ja kylpylän höyrysauna olivat erinomaiset.
Sari
Kävelymatkan päässä oli kaikki, mitä reissussa haluaa nähdä ja tehdä. Huone oli samassa kerroksessa kuin loistava spa, jossa lilluimme tuntitolkulla.…
Pia

Lisätiedot majoituksesta

Matkustajat jätetään Pallas hotellin eteen, josta vajaa 100 m kävelymatka V Spa hotellille. Kotiinlähtöpäivänä bussi lähtee myös Pallas hotellin edestä.

Huoltopäivät:

  • Kylpyläosaston huoltopäivä on jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina (paitsi tammikuussa 10.1.)
  • Kylpyläosasto on suljettu remontin vuoksi 16.5.-9.6.2022

Tutustu kohteeseen ja matkoihin