Bonusta jokaisesta matkasta!

Costa Adeje, GF Gran Costa Adeje Hotel

Ihana Teneriffan loma odottaa sinua! GF Gran Costa Adeje hotelli sijaitsee Teneriffan etelärannikolla Costa Adejessa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Costa Adejessa noin 500 metrin päässä rannalta. Alueella on upeita rantoja, kauppoja, ravintoloita ja viihdettä, joten hotellin sijainti tarjoaa helpon pääsyn palveluihin.
Kylpylähotelli

GF Gran Costa Adeje hotelli sijaitsee Teneriffan etelärannikolla Costa Adejessa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Costa Adejessa noin 500 metrin päässä rannalta. Alueella on upeita rantoja, kauppoja, ravintoloita ja viihdettä, joten hotellin sijainti tarjoaa helpon pääsyn palveluihin.

Viiden tähden hotelli tarjoaa laadukasta majoitusta ja laajan valikoiman palveluita. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa on moderneja mukavuuksia. Lisäksi hotellissa on ravintoloita, baareja, uima-altaita, kylpylä ja kuntokeskus, joten vieraille on tarjolla monipuolista viihdykettä ja rentoutumista. Saatavilla on monipuolisesti palveluja koko perheelle. Hotellissa valittavissa myös puolihoito tai All inclusive lisämaksusta.

Hotellissa on 3 uima-allasta: 3 isoa allasta ja yksi lasten allas. Hotellissa on sisätiloissa sijaitseva Bio-Spa, jonka käyttö on lisämaksusta.

Hotellissa on 3 ravintolaa. Buffet ravintola La Finca, Agüita food & drinks ravintola ja a la carte ravintola La Laja. Lisäksi hotellissa on 4 baaria, joista yksi sijaitsee kattoterassilla.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
8191 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita GF Gran Costa Adeje
Puolihoito ja all inclusive vaihtoehdot
Sijainti keskustassa
Lapsille paljon tekemistä
Lyhyt matka rannalle
Useita uima-altaita
Paljon erilaisia aktiviteetteja

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Costa Adeje, GF Gran Costa Adeje Hotel

Avenida de Bruselas 16 38660 Costa Adeje de Tenerife
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Costa Adeje
Costa Adeje
keskustassa
Playa del Duque
Playa del Duque
500 m
Eteläinen lentokenttä
Eteläinen lentokenttä
20 km

Video hotellista

Hotelli oli hyvä ja sijainti mainio. All inclusive toimi, ruoka oli hyvää. Hotelli oli rauhallinen vaikka lapsia oli paljon. Yöt…
Ritva
Puolison kanssa · joulukuu 2023