Bonusta jokaisesta matkasta!

Costa Adeje, GF Victoria

Upea Teneriffan loma odottaa sinua! Tasokkaassa hotellissa matkasta nauttivat kaikki. Hotelli tarjoaa tasokkaita ravintoloita ja upean span. Perheille hotellilla on tilavat majoitusvaihtoehdot ja lastenaltaat täynnä toimintaa. Viiden tähden loma Teneriffalla toteutuu GF Victoriassa, jossa matkan voit valita niin aamiaisin kuin puolihoidollakin.
Kylpylähotelli

GF Victoria hotelli sijaitsee Teneriffan etelärannikolla Costa Adejessa, joka on suosittu kohde matkailijoiden keskuudessa. Alueella on upeita rantoja, kauppoja, ravintoloita ja viihdettä, joten hotellin sijainti tarjoaa helpon pääsyn palveluihin.

Viiden tähden hotelli tarjoaa laadukasta majoitusta ja laajan valikoiman palveluita. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa on moderneja mukavuuksia. Lisäksi hotellissa on useita ravintoloita, baareja, uima-altaita, kylpylä ja kuntokeskus, joten vieraille on tarjolla monipuolista viihdykettä ja rentoutumista. GF Victoria on myös suosittu perheiden keskuudessa. Tämän takaa myös hotellin lastenaltaat, josta löydät useita liukumäkiä ja vesileikkejä lapsille. Lisäksi hotellissa palvelee päivittäin lastenkerho.

Hotellissa on panostettu ympäristötietoiduuteen ja sillä on lukuisa ympäristösertifikaatteja. Hotelli pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiaan, kuten lisäämään uusiutuvaa energiaa sekä kierrättää ja hyödyntää jätteitä.

Hotellissa on 7 uima-allasta: 2 isoa allasta, 2 lastenallasta josta toisessa lukuisia liukumäkiä, 2 allasta jotka on rajattu vain aikuisille (kattoallas ja allas alastonuintiin) ja lisämaksullinen surffiallas. Hotellissa on myös sisätiloissa sijaitseva Bio-Spa, jonka käyttö on lisämaksusta.

Hotellissa on 3 ravintolaa. Buffet ravintola Chaboco, a la carte ravintola Donaire ja allasravintola Amaina. Lisäksi hotellissa on välipalakahvila GoFun sekä 4 baaria.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
983 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita GF Victoria
Tasokasta majoitusta Teneriffalla
Sijainti keskustassa
Lapsille paljon tekemistä
Lyhyt matka rannalle

Kuvia hotellista

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Costa Adeje, GF Victoria

C. Fernando Lopez Arvelo, 1, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife
Puh: +34 922 987 177
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Costa Adeje
Costa Adeje
keskustassa
Playa del Duque
Playa del Duque
400m
Playa del Fanabe
Playa del Fanabe
1km
Eteläinen lentokenttä
Eteläinen lentokenttä
24km

Video hotellista