Bonusta jokaisesta matkasta!

Puerto de Santiago, Vigilia Park

Viihtyisä huoneistohotelli Vigilia Park toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään luokseen Puerto de Santiagon keskustassa. Hotellista on ainutlaatuiset näkymät Los Gigantesin kallioille.
Huoneisto

Vigilia Park huoneistohotelli sijaitsee aivan Puerto de Santiagon keskustassa lähellä alueen palveluita ja hotellin sisäänkäynnin vieressä sijaitsee myös pieni ostoskeskus, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta kauniiden maisemien ja mukavuuksien kera.

Hotellista löytyy niin yksiöitä kuin kahden makuuhuoneen huoneistoja, joista löytyy mm. hyvin varusteltu keittiö. Osassa huoneistoista on oma parveke tai terassi, osassa myös osittaiset merinäkymät. Osa huoneistoista on kaksikerroksisia, ilmoitathan varausta tehdessä, mikäli tarvitset lomallesi paremmin saavutettavan, yksikerroksisen huoneiston.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan kauniissa aamiaishuoneessa. Lisäksi hotellilta löytyy ravintola, sauna, poreallas, Spa-palveluita, kuntosali, minigolf-alue sekä kaksi isoa allas-aluetta aurinkotuoleineen ja allas- sekä snackbaarineen. Vigilia Park tarjoaa tekemistä myös perheen pienemmille ja hotellista löytyykin lasten leikkihuone. Lisäksi vastaanoton henkilökunta avustaa sinua löytämään mieluisaa tekemistä retkistä auton sekä polkupyörien vuokraamiseen.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
903 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksu, ilmoitettava erikseen

  • SPA-palveluita

Miksi valita Vigilia Part?
Rauhallinen hotelli
Hyvä sijainti
Hinta-laatusuhde kohdallaan
Tekemistä myös perheen pienemmille

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Puerto de Santiago, Vigilia Park

Avda. Quinto Centenario, 58 38683 – Puerto de Santiago Tenerife
Puh: (+34) 922860590
S-posti: reserva@vigiliapark.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Playa de Santiago-ranta
Playa de Santiago-ranta
650 m
Puerto de Santiago
Puerto de Santiago
650 m
Eteläinen lentokenttä
Eteläinen lentokenttä
45,9 km
Pohjoinen lentokenttä
Pohjoinen lentokenttä
79,2 km