Bonusta jokaisesta matkasta!

Wasa Resort kylpylän hoitopaketit

Wasa Resort on kesällä 2019 avautuva uusi 4 tähden kylpylähotelli. Kylpylästä saa hemmotteluhoitoja koko keholle, jokainen löytää täältä varmasti mieleisensä hoidot. Lisäksi voi rentoutua hotellin upealla allasosastolla.

wasa-resort-009    wasa-resort-010

Tutustu kylpyläloman hoitopaketteihin:

Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja 1 x klassinen hieronta 50 min. Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästäHoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja yhteensä 2 x klassinen hieronta 50 min (1 hieronta/perilläolopäivä). Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. HUOM! 24.12. hintaan sisältyy jouluaaton buffet ruokailu. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja yhteensä 3 x klassinen hieronta 50 min (1 hieronta/perilläolopäivä). Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. HUOM! 24.12. hintaan sisältyy jouluaaton buffet ruokailu. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja yhteensä 6 x klassinen hieronta 50 min (1 hieronta/perilläolopäivä). Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.