Planica —

Hotel Alpina, Kranjska Gora

Omatoimikokemus

Hotel Alpina sijaitsee aivan vuoren kupeessa, 8 km päässä Planica Nordic Centrestä. Hotelli on upeiden vuoristomaisemien ympäröimä ja lämpimästi sisustetuissa huoneissa on ilmainen WiFi ja kaapeli-TV. Hotellissa on baari, pyykinpesumahdollisuus, kokoushuone, lasten leikkihuone sekä pelihuone, jossa voi pelata mm. biljardia ja pöytätennistä. Hotellista löytyy myös lisämaksullinen SPA, jossa sauna ja jacuzzi kutsuvat rentoutumaan.

Krista-posse: MM-Planica 2023, Kisamatka Sloveniaan 27.2.-6.3.2023

Omatoimikokemus

MM-Planican kisamatkamme vie ainutlaatuiseen kokemukseen yhdessä suomalaisen hiihtokansan kanssa! Parasta matkalla on urheilujuhlan lisäksi suomalainen hiihtokulttuuri, sillä matkanjohtajana ja fanikatsomon huudattajana toimii Krista Pärmäkosken managerina toimiva Aki Pajunoja sekä IMT:n Esa Talonen. Matkalla mukana Krista Pärmäkosken taustajoukkoja. Lähde mukaan ainutlaatuiselle matkalle, jossa kohtaat upean hiihtolajien elämyksen – yhdessä mieleenpainuvan porukan kanssa.

MM-Planica 2023, Kisamatka Sloveniaan 22.-27.2.2023

Omatoimikokemus

Ribno Alpine Hotel, Bled

Omatoimikokemus

Ribno Alpine Hotel sijaitsee luonnonkauniissa Ribnon kylässä noin 2,5 kilometrin päässä Bledin keskustasta sekä n. 1 tunnin ajomatkan päässä Planican hiihtostadionista. Tämä mänty- ja kuusimetsän keskellä sijaitseva hotelli tarjoilee upeat panoraamanäkymät sekä mukavat ulkoilumaastot. Hotellin huonekalut on valmistettu itse vanhasta, slovenialaisesta puusta, huonekalut ja huoneet ovat ainutlaatuisia ja mittatilaustyönä tehtyjä. Hotel Ribno on ensimmäinen slovenialainen Zero Waste -hotelli.

Hotellissa on kaikkiaan 61 huonetta, joissa varusteluna muun muassa ilmastointi ja ilmainen WiFi. Osassa huoneista on oma terassi tai parveke. Hotellin ravintolassa voi maistella herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, joita täydentää laaja valikoima slovenialaisia ​​viinejä. Hotellin aulassa on baari sekä mukavia paikkoja istuskella ja vaikka lueskella hotellin pienen kirjaston kirjoja. Hotellissa on myös kokousosasto sekä lisämaksullinen wellness-keskus, josta löytyy saunoja, poreallas sekä hierontapalveluja.