Bonusta jokaisesta matkasta!

Etelä-Saksan kauneimmat linnat -Road Trip

Tällä matkalla voit helposti kuvitella olevasi kuningatar tai kuningas, joka kulkee toinen toistaan upeimmilla tiluksillaan. Matkamme kuljettaa sinut Etelä-Saksan kauneimmille linnoille. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Me vinkkaamme sinulle kohteita, voit itse valita missä vierailet. Halutessasi voit varata kauttamme myös vuokra-auton matkaasi.

Euroopan keskustassa Saksa on aina ollut myös maanosan hallitsijoiden mielenkiinnon kohteena. Maan pitkään historiaan on kuulunut niin kuninkaita kuin keisareitakin. Ei ole siis ihme, että Saksa on täynnä toinen toistaan elämyksellisempiä linnakohteita, joiden miljööt saavat vierailijan mielikuvituksen lentoon. Etelä-Saksassa monet kauniit linnat ovat ajomatkan päässä toisistaan. Siksi olemme koonneet sinulle Road Tripin, joka mahdollistaa vierailun kymmeneen alueen parhaista linnoista. Annamme sinulle reitin ja vinkit vierailukohteista, saat itse päättää oman aikataulusi ja missä haluat matkasi varrella poiketa.

Matkamme alkaa pohjoisesta Frankfurtista. Itse kaupunki on hyvin moderni, mutta mahdollistaa päiväretket useisiin ympäristön mielenkiintoisiin kohteisiin. Voit tehdä retken Heidelbergiin tai Mespelbrunniin. Myös Landgrafen palatsi on helppo saavuttaa Frankfurtista käsin. Matka jatkuu länteen ja kohti Mosel -joen laaksoa. Koblenzin kaupungin jälkeen Moselin linnat Eltz ja Cochem tervehtivät vierailijaa, voit myös kääntää kohti etelää ja Rheinin rannalla sijaitsevaa Rheinsteinin linnaa. Matkan toinen kiintopiste on Stuttgart, josta on helppo tehdä päiväretki etelään. Lyhyemmän ajomatkan päässä ovat Lichtensteinin ja Hohenzollernin linnat. Jos jatkat matkaa vielä kauemmas etelään, voit vierailla Prinsessa Ruususen linnassa Neuschwansteinissa ja viereisellä Hohenschwangaun linnalla. Mikäli paluu päivänä lähdet ajoissa liikkeelle, voit matkata Rothenburg ob der Tauberin kautta. Keskiaikainen kaupunki jättää matkailijan ihastuksen valtaan.

Road Trip -matkamme hintaan kuuluu reittisuunnittelun ja vinkkien lisäksi lennot Frankfurtiin, sekä majoitukset hotelleissa matkasi varrella.

Vuokra-auto matkaasi

Halutessasi voit varata kauttamme vuokra-auton matkaasi. Auto varataan lisäpalveluista matkavarauksen yhteydessä, matkapaketin perushinnan päälle. Mikäli varaat vuokra-auton kauttamme, annamme sinulle hyvän ohjeistuksen auton noudosta ja palautuksesta matkaohjelmassasi ja päivystysnumeromme palvelee sinua koko matkan ajan. Voit myös varata road tripin ilman vuokra-autoa ja hoitaa kuljetuksen tai autovuokrauksen itse.

Miksi lähteä Etelä-Saksan kuuluisat linnat -Road Tripille?
Ainutlaatuinen pala historiaa
Mielenkiintoiset kaupungit
Satumaiset miljööt
Kauniit rakennukset

Matkat

Etelä-Saksan kauneimmat linnat, Road Trip

Helsinki–Frankfurt
Frankfurt (1 yö)
Frankfurt–Koblenz
Koblenz (2 yötä)
Koblenz–Stuttgart
Stuttgart (2 yötä)
Stuttgart–Frankfurt
Frankfurt–Helsinki
Road trip matka edullisesti, helposti ja luotettavasti. Matkaan kuuluu lennot Frankfurtiin, 1 yötä Frankfurtissa, 2 yö Koblenzissa ja 2 yötä Stuttgartissa. Lisäksi voit varata kauttamme vuokra-auton matkaasi.


Kuvia matkalta

IMT:n ammattilaisten vinkit matkaasi

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
huhtikuu
11 °C
kesäkuu
19 °C
elokuu
19 °C
lokakuu
12 °C

Katso youtube videoita matkan kohteista