Bonusta jokaisesta matkasta!

Kartanoiden lumoa Virossa -Road Trip

Vilaus menneiden aikojen loistosta löytyy Viron kartanoista. Lähde tutustumaan näihin upeisiin kohteisiin helposti omalla autolla. Kaksi ensimmäistä yötä vietät Tarttossa valitsemassasi hotellissa ja loput matkasta yövyt Vihulan kartanon upeissa puitteissa. Tarjoamme sinulle parhaat vinkit tutustumisen arvoisiin kartanoihin matkasi varrella.

Hurmaavia kartanoita, niiden kauniita puutarhoja ja ulkorakennuksia, historiaa henkiviä linnoja ja raunioita. Virossa on yli 1000 linnaa ja kartanoa ja niistä noin 100 on aktiivisessa käytössä, esimerkiksi taidekeskuksina, kartanohotelleina ja ravintoloina.

Kartanoiden lumoa -Road Trip matkamme kuljettavat matkaajan ohi mielenkiintoisten kartanoiden kohti Viron sydäntä Tarttoa ja ylös Viron Pohjois-rannikolle. Kaksi ensimmäistä yötä vietetään kulttuurikaupunki Tarttossa, ja kaupunkiin tutustumisen lisäksi Tarttosta voit tehdä retket esimerkiksi satumaiseen Alatskiven linnaan tai vireään Moosten kartanoalueeseen. Tarttosta reitti kulkee kohti pohjoista ja matkan kruunaa yöpyminen Vihulan kartanossa.

Miksi kannattaa lähteä Kartanoiden lumoa Virossa -Road Tripille?
Loistava tapa tutustua kohteeseen ja sen ympäröiviin alueisiin
Päätät itse oman aikataulusi
Helppoa ja vaivatonta
Useita mielenkiintoisia kartanoita matkan varrella
Tutustu Tartton kaupunkiin
Vihulan idyllinen kartanomiljöö

Matkat

Kartanoiden lumoa Virossa, Road Trip

Helsinki - Tallinna
Tallinna - Tartto
Tartto (2 yötä)
Tartto - Vihula
Vihula (valitsemasi määrä öitä)
Vihula - Tallinna
Tallinna - Helsinki
Vilaus menneiden aikojen loistosta löytyy Viron kartanoista. Lähde tutustumaan näihin upeisiin rakennuksiin helposti omalla autolla. Kaksi ensimmäistä yötä vietät Tartossa valitsemassasi hotellissa ja loput matkasta yövyt Vihulan kartanon upeissa puitteissa.


Kuvia matkan varrelta

Parhaat vinkit matkalle

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-7 °C
huhtikuu
5 °C
heinäkuu
16 °C
lokakuu
3 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-4 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C