Bonusta jokaisesta matkasta!

Pohjois-Viron rannikolla -Road Trip

Kansallispuistoja, vanhoja kartanoita, rannikkokyliä, ja hiekkarantoja. Koe Viro uudella tavalla, tutustu Pohjois-Viron parhaimpiin kohteisiin omalla autolla. Valittavanasi on kaksi eri pituista matkaa. Majoitut Rakveren ja Narva-Jõesuun tasokkaissa kylpylöissä, sekä halutessasi idyllisessä Vihulan kartanossa.

Pohjois-Viron rannikolla matkaaja kohtaa monia yllätyksiä. Matkalla lumoudutaan kauniista puutarhoista, valkoisista hiekkarannoista, käppyräisistä mäntymetsistä ja historiallisista linnoituksista.

Tällä matkalla kuljetaan viehättäviin kylpyläkaupunkeihin Rakvereen ja Narva-Jõesuuhun. Matkalla yövytään tasokkaissa kylpylähotelleissa, nautitaan poreista – ehkäpä hoidoistakin ja katsellaan pikkukaupunkien verkkaista elämää. Rakveren maisemaa hallitsee mäenpäällä loikoileva Rakveren linnoitus. Narva-Jõesuusta kannattaa tehdä päiväretki läheiseen Narvaan, Viron kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin. Senkin päällä komeilee linnoitus, joka vartioi rajakaupungin rauhaa.

Ajomatkaa taittaessa voi tutustua myös Toilan kauniiseen puutarhaan, Sillamäen kaupunkiin, Palmsen kartanoon sekä Viron kaivostoimintaan. Heille, jotka varaavat matkaan yhden päivän enemmän on luvassa yöpyminen Vihulan kartanossa. Yli 800-vuotisen historian omaava kartano on kunnostettu palvelemaan nykymatkaajan tarpeita.

Miksi kannattaa varata Pohjois-Viron Road Trip?
Loistava tapa tutustua kohteeseen ja sen ympäröiviin alueisiin
Päätät itse oman aikataulusi
Helppoa ja vaivatonta
Vihulan idyllinen kartanomiljöö
Rakveren kylpylä on yksi Viron parhaista
Narva-Jõesuun valkoisena hohtavat hiekkarannat
Lukuisat puistot ja puutarhat
Narvan kaupunki - Viron kolmanneksi isoin

Matkat

Pohjois-Viron rannikkolla, Rakvere ja Narva, Road Trip

Helsinki–Tallinna
Tallinna–Rakvere
Rakvere (1 yö)
Rakvere–Narva-Jõesuu
Narva-Jõesuu ja Narva (valitsemasi määrä öitä)
Narva-Jõesuu–Tallinna
Tallinna–Helsinki
Pohjois-Viron rannikolla riittää nähtävää. Matkalla vietetään yksi yö linnakaupunki Rakveressa ja sekä valitsemasi määrä öitä Narva-Jõesuussa upeassa Meresuu Spa & Hotel -kylpylässä.


Pohjois-Viron rannikolla, Vihula, Rakvere ja Narva, Road Trip

Helsinki–Tallinna
Tallinna–Vihula
Vihula (1 yö)
Vihula–Rakvere
Rakvere (1 yö)
Rakvere–Narva-Jõesuu
Narva-Jõesuu ja Narva (valitsemasi määrä öitä)
Narva-Jõesuu–Tallinna
Tallinna–Helsinki
Vietä ensimmäinen yö Vihulan kartanossa, yksi yö linnakaupunki Rakveressa ja valitsemasi määrä öitä Narva-Jõesuussa upeassa Meresuu Spa & Hotel -kylpylässä.


Tutustu Pohjois-Viron rannikkoon

Asiakkaidemme kokemuksia IMT:n Road Trip matkoista

Meresuu Span suomenkielinen vastaanottovirkailija oli erittäin ystävällinen ja toivotti meidät tervetulleiksi. Narva-Jõesuun on ympäristönä kaunis ja siellä sielu lepää.
Mira
Mukava ja suunnitellulla tavalla paketoitu loma. Hotellin autoparkki oli vallan mainio lisä ja edullinenkin. Matkatoimiston Anita osoitti jälleen hienosti ammattitaitoa matkan…
Risto
Parasta oli varauksen helppous.
Tuula
Perheen kanssa
Matkassa parasta oli hyvä suunnitelma, hyvät ystävät ja käytännön järjestelyt: IMT:n huolehtima autopaikka laivalippuineen ja hotellivaraus Aqua Spassa. Hyvät ruokapaikat Rakveressa ja…
Minna
Kaveriporukalla

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
toukokuu
16 °C
kesäkuu
19 °C
heinäkuu
20 °C
elokuu
20 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-5.3 °C
huhtikuu
3 °C
heinäkuu
16.5 °C
lokakuu
6.1 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-4 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C

Katso tunnelmia kohteista!