Bonusta jokaisesta matkasta!

LaSpa Laulasmaa

Luonnonhelmassa, meren äärellä ja pitkän valkoisen hiekkarannan varrella sijaitseva LaSpa Laulasmaa löytyy vain 35 kilometrin päässä Tallinnasta. Laulasmaalla voit unohtaa arjen huolet ja nauttia kauniista luonnosta, merestä ja kylpylähotellin monipuolisista palveluista.
Kylpylähotelli

Laheperen lahdella, meren äärellä sijaitseva LaSpa Laulasmaa -hotelli tarjoaa monipuolisia kylpyläpalveluita sekä tasokasta majoitusta upeassa ympäristössä luonnon ympäröimänä.

Kylpylähotelli koostuu spa-osasta sekä kahdesta erillisestä majoitusrakennuksesta: päärakennuksesta ja syksyllä 2022 uudistetusta rantatalosta. Päärakennuksesta löytyy Standard-huoneiden lisäksi myös perhe-, inva-, Superior-, Deluxe-huoneita ja hotellin upea Sviitti. Rantatalo sijaitsee 30 metrin päässä päärakennuksesta ja se on ihanteellinen vaihtoehto pariskunnille, yksin matkustaville ja liikematkustajille, jotka etsivät mukavuutta, rauhaa ja yksityisyyttä. Rantalosta löytyy niin merinäköalahuoneita kuin isoilla kattoikkunoilla varustettuja Skyview-huoneita.

Hotelli tarjoaa paljon mahdollisuuksia aktiiviseen lomailuun. Voit vuokrata vaikkapa polkupyöriä sekä pihapelivälineitä, pelata biljardia tai minigolfia. Lapsille on ulkoleikkipaikka sekä vastaanoton läheisyydessä oleva leikkihuone.

Allasosastolla on 20 metrin pituinen uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lasten allas, hieronta-allas sekä japanilainen kuuma kylpyallas. Sauna-osastolta puolestaan löytyy käpysauna, aromisauna, merellinen höyrysauna, suola-höyrysauna, saunarium sekä puulämmitteinen ulkosauna. Vesikeskuksen kahvilassa tarjoillaan kevyttä ruokaa ja juomaa.

NAUDI LaSpa-kauneushoitolassa tarjotaan ihania hoitoja ja erilaisia rituaaleja, joissa käytetään laadukkaiden kylpyläbrändien tuotteita. Hoidot ovat saaneet inspiraationsa ympäri maailmaa kerätyistä tiedoista ja taidoista. Hoitojen suurimpana vaikuttajana on toiminut ranskalainen kylpyläbrändi ”Cinq Monders”. Hoidoissa käytetään luonnonmukaista, tutkittua kosmetiikkaa. Päämääränä on hoitaa sekä sisäistä ja ulkoista kauneutta sekä hyvinvointiasi. Mutahoidoissa on käytössä Leiger-lääkemuta, jota uutetaan Kainalahden merenpohjasta Hiidenmaalla. Kyseessä on Viron puhtain ja ekologisin lääkemuta.

Hotellista löytyy kolme erilaista tunnetun keittiömestarin Angelica Udeküllin johtamaa ravintolaa sekä viihtyisä Lounge.

Arvostettu Wicca on laadukas, á la carte-ravintola, joka on valittu vuosittain Viron parhaimpien ravintoloiden joukkoon jo vuodesta 2011 alkaen. Suositun ravintolan ruokalistaa päivitetään kuukausittain ja suosittelemmekin pöytävarauksen tekemistä jo etukäteen.

Ravintola Liiv tarjoilee puolen päivän jälkeen myöhään iltaan herkullisia ja kevyitä annoksia, joiden makumaailmassa Välimerelle tyypilliset maut kohtaavat Viron ruokakulttuurin. Kesäisin voit nauttia myös kiviuunipizzoista ja avogrillillä valmistetuista herkuista. Lisäksi Liiv:ssä valmistetaan suussa sulavia leivoksia, kakkuja ja pikkusuolaisia, joista voit nauttia jo aamupäivästä hyvän kahvin seurana.

Buffet ravintola Käbi tarjoaa perjantaisin ja lauantaisin tuoreista raaka-aineista valmistetun illallisbuffetin, joissa korostuu kauden ainekset. Tarjolla on muun muassa kylmiä alkupaloja, salaatteja, erilaisia lämpimiä liharuokia sekä herkullisia jälkiruokia. Myös kasvissyöjät ja yleisimmät ruoka-aineallergiat on huomioitu valikoimassa. Pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa.

Hotellin Loungessa voit nauttia vaikkapa kupin kuumaa ihanien leivonnaisten kera tai ihailla kaunista ympäröimää luontoa viinilasillisen äärellä.

imt.fi asiakasarviot
246 arvostelua
8.4 / 10
Tripadvisor-logo
Tripadvisor
870 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Ilmainen hotellin asiakkaille

 • Tallinnasta 35km

 • Spa-osasto ja -hoitoja

Miksi valita LaSpa Laulasmaa?
Tyylikäs sisustus
Monipuolinen allasosasto
Ympäröivä luonnon rauha
Arvostettu ravintola Wicca

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

LaSpa Laulasmaa

Puhkekodu tee 4, Laulasmaa, 76702 Harju maakond, Viro
Puh: + 372 687 0800
S-posti: info@laspa.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Rannalle
Rannalle
50 m
Laulasmaan kylä
Laulasmaan kylä
1,5 km
Tallinna
Tallinna
35 km
Parasta matkalla oli rento ja leppoisa meininki ja palvelu. Myös luonto teki vaikutuksen.
Seppo
Hotellin kaunis ympäristö, hyvä saunaosasto. Hotellissa miellyttävä ilmapiiri.
Ilari
Parasta matkassa oli kylpylän rauhallisuus, ruoka ja hymyilevät ihmiset.
Miisa
Parasta matkallamme oli konsertti läheisessä Arvo Pärt keskuksessa. Hotellin ihana sijainti ja sisustuksen tyylikkyys. Hyvät ravintolat. Tomas-kuljettaja pikkubussissa Laulasmaalle.
Aila

Lisätiedot majoituksesta

 • Majoituksen hintaan sisältyy vesi- ja saunakeskuksen ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina.
 • Päärakennuksessa majoittuville aamiainen on tarjolla Ravintola Käbi:ssä. Rantatalossa majoittuvat nauttivat aamiaisen Ravintola Wiccan green room:ssa, joka sijaitsee päärakennuksen 2.kerroksessa.
 • Hotelli on savuton.
 • Hotellilla ei ole sähköauton latauspistettä.

 

Maksulliset lisäpalvelut:

 • Laaja valikoima erilaisia hoitopaketteja
 • Tallelokerot vastaanotossa
 • Kävelysauvojen, polkupyörien sekä ulkopelivälineiden vuokraus
 • Minigolf
 • Kokoustilat
 • Lemmikit ovat sallittuja päärakennuksen 1.kerroksen Standard huoneissa (lisämaksusta ja varattava erikseen). Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hotellin ravintoloissa, vesi- ja saunakeskuksessa tai Wellness Spa Naudissa.