Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Baltian upeimmat sviitit TOP 10

Sinun ei tarvitse lähteä kauas luksuslomalle, sillä Baltian kaupungit tarjoavat useissa eri hotelleissa kauniisti sisustettuja, suuria ja jopa saunalla varustettuja sviittejä, joista monista aukeaa upea näköala.

Alexander Popovin Sviitti, Hotel Telegraaf, Tallinna

Tallinnan Vanhassakaupungissa komeilee häikäisevän upea, viiden tähden luksushotelli Hotel Telegraaf. Sen parasta sviittiä on hyvin vaikea valita, sillä moni niistä on kerrassaan ihmeellinen. Varsinkin saunalla ja mahtavalla pylvässängyllä varustettu Alexander Popovin Sviitti on erityismaininnan arvoinen. Se on nimetty venäläisen fyysikon mukaan, joka on tunnetaan radion varhaisena kehittäjänä. Myös muut sviitit ovat telekommunikaation pioneerien mukaan nimettyjä ja ehdottomasti majoittumisen arvoisia. Kaikissa sviiteissä on makuu- ja olohuone, kylpyhuone sekä laaja pöytätila pienten kokousten järjestämiseen.

Hotel Telegraafin löydät Tallinnan hotellivalikoimastamme

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Master’s Floor Sumptuous, Villa Ammende, Pärnu

Pärnussa sijaitsevasta, tyylikkäästä Villa Ammende -kartanohotellista löytyy kerrassaan upea sviitti, johon majoittuminen tuo ripauksen luksusta lomaan. Master’s Floor Sumptuous on omalla saunalla ja kylpyammeella varustettu noin 100 neliömetrin kokoinen luksussviitti, jota hotelli kehuu parhaimmaksi huoneekseen. Kesäisin nautit aamukahvisi sviitin parvekkeella ja viimaisina talvi-iltoina nautit illallista takkatulen loimutessa luoden lämpöä ja tunnelmaa ympärilleen. Sviitissä on sekä makuu- että olohuone, josta löytyy kuude istuttava pöytä, jossa voi tarvittaessa kokoontua kokoukseen.

Ammende Villan löydät Pärnun hotellivalikoimastamme

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Luxury-huone, Hestia Hotel Radi un Draugi, Riika

Riian Vanhassakaupungissa sijaitsevassa Hestia Hotel Draugissa majoittuvan häikäisee upeudellaan Luxury-huone, jonka kohokohtana on 1700-luvulta säilynyt alkuperäinen kaakeliuuni. Sviitissä on niin kodikas olohuone kuin makuuhuonekin, jotka on sisustettu vaaleansävyillä. En suite -kylpyhuoneesta löytyvät kylpytakit ja tossut sekä hiustenkuivaaja ja meikkauspeili.

Hestia Hotel Radi un Draugin löydät Riian hotellivalikoimastamme

Riika

Riika

Matkakohde

Juuri uusittu Tallink City Hotel on tasokas valinta Tallinnan loman majapaikaksi. Jos haluaa hemmotella itseään kunnolla, löytyy hotellin ylimmästä kerroksesta huikea 56 neliömetrin Saunasviitti, josta avautuu mahtava näköala Vanhaankaupunkiin. Saunasviitti on sisustettu mustalla, harmaalla ja vaaleansävyillä, ja sen suurista ikkunoista tulvii valo. Nimensä mukaisesti sviitissä on sauna, jonka lisäksi suihkutiloissa on myös kylpyamme rentoutumiseen.

Presidentti-sviitti, Swissotel, Tallinna

Ylellinen Swissotel toimii Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa, joka sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa. Yhdessä hotellin ylimmistä kerroksista löytyy mahtavankokoinen, 157 neliömetrin Presidentti-sviitti, josta avautuu näköala kaupungille ja merelle. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, joista yksi on varustettu parivuoteella ja toinen kahdella erillisellä vuoteella. Lisätilaa tarjoavat olohuone, ruokailutila ja keittiö. Presidentti-sviitin hintaan sisältyy Excutive Loungen käyttö, jossa on tarjolla alkoholittomia juomia ja pientä naposteltavaa.

Tallink City ja Swissotellin löydät Tallinnan hotellivalikoimastamme

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Presidentti Lennart Meri Sviitti, Rannahotell, Pärnu

Pärnun Rannahotellissa on suurikokoinen Presidentti Lennart Meri Sviitti, josta avautuu huikea merinäköala kolmeen suuntaan. Sviitti on varsinkin kesäisin erittäin upea! Sviitissä on kaksi huonetta, sekä olohuone että makuuhuone. Makuuhuone on varustettu 160 senttimetrin levyisellä sängyllä. Hotellin isoin huone on 70 neliömetrin kokoinen, ja se on varustettu omalla saunaosastolla ja parvekkeella, josta kauniita maisemia voi ihailla.

Rannahotellin löydät Pärnun hotellivalikoimastamme

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Sviitti, Radisson Blu Hotel Latvija, Riika

Esplanade-puistoa vastapäätä komeilee monipuolinen Radisson Blu Hotel Latvija -hotelli, jossa on reilun 50 neliömetrin kokoinen Sviitti, jossa on erikseen olohuone ja makuuhuone. Kauniisti sisustettu Sviitti on varustettu parkettilattialla. Hintaan kuuluu mineraalivesi sekä vapaa sisäänpääsy ESPA-kylpylän uima-allas-, sauna- ja kuntoiluosastolle.

Radisson Blu Hotel Latvijan löydät Riian hotellivaikoimastamme

Riika

Riika

Matkakohde

1001 yön sviitti, Aqva Hotel & Spa, Rakvere

Viron Rakveren Aqva Hotel & Spassa on tarjolla kerrostalokaksion kokoinen sviitti, jossa voi nauttia tuhannen ja yhden yön tunnelmasta! Tunnelmallisesti sisustetussa sviitissä on makuuhuone- ja olohuone, kylpyhuone saunalla ja poreammeella varustettuna. Parvekkeella voi hengähtää hetken ja katsella sieltä avautuvaa maisemaa.

Aqva Hotel & Spa palvelee sinua Rakveressa

Rakvere

Rakvere

Matkakohde

Zen-sviitti, Aqva Hotel & Spa, Rakvere

Haetko zen-fiiliksiä lomaltasi? Niitä on tarjolla Aqva Hotel & Span Zen-sviitissä, joka on kauniisti sisustettu vaaleilla ja tummilla sävyillä. Suurehkon kerrostalokaksion kokoisessa sviitissä on makuu- ja olohuone, kylpyhuone saunalla ja porealtaalla varustettuna sekä parveke, jossa on mukava viettää aikaa varsinkin kesäisin.

Caesar-sviitti, Aqva Hotel & Spa, Rakvere

Mahtavankokoisessa Caesar-sviitissä on tilaa jopa 137 neliömetrin verran! Tässä sviitissä kelpaa lomailla! Ylväästi sisustetussa sviitissä on kaksi makuuhuonetta, peräti kolme wc:tä ja kaksi kylpyhuonetta, sauna ja kylpyamme. Suuressa olohuoneessa voi nauttia lomasta tai järjestää pienen palaverin, sillä tilasta löytyy kokouspöytä.

Muut Once in a lifetime -kokoelmat

Kaikki 9 kokoelmaa
Kaikki 9 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa