Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Ralliauton kyydissä Virossa

Oletko syntynyt vauhti kallossa ja bensaa suonissa? Kaipaatko vauhtia ja haastavia tilanteita? Hyppää auton rattiin Viron LaitseRallyParkissa, Langen Motokeskuksessa tai Audruringissä ja anna mennä vaan!

LaitseRallyPark Autoteemapuisto on suunniteltu kaikenikäisille

Lähde kokemaan elämyksiä autoteemapuistoon, joka sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tallinnasta! Kaikki perusajotaidot omaavat voivat istahtaa LaitseRallyParkissa ralliauton kyytiin ja lähteä ajamaan reilun kahden kilometrin mittaiselle tuplaradalle. Ehkä haluat kokeilla myös kartingia? Kahden istuttavassa kartingautossa voit ajaa radalla esimerkiksi puolisosi, ystäväsi tai lapsesi kanssa. Hurjien ajokokemusten jälkeen voit rauhoittua hetken ja ihailla LaitseRallyParkin vanhojen autojen kokoelmaa, josta löytyy niin vaunuautoja, vanhojen BMW-autojen kokoelma, neuvostoautoja kuin amerikkalaisia autoja kuten Chevrolet. Myös lapsille löytyy tekemistä autoteemapuistosta. Perheen pienimmille suunnatusta Liikennekylästä löytyy taloja, katuja, teitä ja liikennevaloja. Siellä voi harjoitella liikennemerkkejä ja turvallista liikennekäyttäytymistä. Liikennekylässä järjestetään myös lyhyehköjä koulutuksia, joihin lapset voivat osallistua.

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Langen Motokeskuksesta löytyy kartingrata sekä sisätiloissa että ulkona

Euroopan suurin motokeskus löytyy vain yhdeksän kilometrin päässä Tartosta! Langen Motokeskuksesta löytyy kartingrata niin sisätiloista kuin ulkoakin. Ulkorata on yli kilometrin mittainen ja yhdeksän metriä leveä, mikä mahdollistaa Viron-mestaruuskilpailujen ja Euroopan-mestaruuskilpailujen pitämisen radalla. Valaistulla radalla on mahdollista ajaa myös ilta-aikaan. Sisärata taas mahdollistaa ajamisen säällä kuin säällä. Rata on 450 metriä pitkä ja kuusi metriä leveä. Se houkuttelee niin aloittelevia kuin kokeneitakin kuskeja. Myös lapsille järjestetään viikonloppuaamuisin mahdollisuus testasi ja harjoittaa ajotaitoja auton ratissa. Langen Motokeskuksessa voit hypätä myös motocross-pyörän selkään ja nauttia vauhdin huumasta yli puolitoista kilometriä pitkällä radalla.

Tutustu Tarttoon

Tartto

Tartto

Matkakohde

Audruringissä voit testata ajotaitoja erilaisilla superautoilla

Audruring on Viron ainoa autojen ja moottoripyörien kilpa-ajoon soveltuva ratakokonaisuus Pärnun läheisyydessä. Kilpailuja pidetään neljällä eri kilparadalla, joista pisin on 3,2 kilometriä. Kilpailutoiminnan lisäksi Audruringissä voi ajaa erilaisilla superautolla. Miltä tuntuisi hypätä esimerkiksi Porsche 911 Carreran rattiin ja kokeilla kiihtyykö auto todella nollasta sataan 4,5 sekunnissa? Vai kiehtoisiko sinua enemmän formula-auton ohjaaminen tai kilpataksin kyytiin hyppääminen? Vaihtoehtoisesti voit ajaa radalla omalla autollasi tai mootoripyörälläsi vauhdista nauttien.

Tutustu Pärnuun

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Muut Vauhtia ja liikettä -kokoelmat

Kaikki 7 kokoelmaa
Kaikki 7 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa