Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Golfaillen Viron ympäri

Virossa on useita tasokkaita golfkenttiä, jotka ovat niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosiossa. Pelikierroksen kruunaa Viron kaunis luonto ja miljöö, jota kentät mukailevat luonnollisella tavalla. Sopivaa haastetta löytyy aina vasta-alkajista konkareihin saakka. Lähde pelikierrokselle Viroon ja testaa kentistä vaikka jokainen!

Ehkäpä Itämeren hienoin kenttä! Vain 12 km päässä Pärnun keskustasta sijaitseva Pärnu Bay Golf Links on rakennettu taidokkaasti merenrantaan ja mäntykangasmetsään mukautuen. Kentän erityispiirteenä on väylien välissä olevat laajat hiekka-alueet, jotka muovaavat maisemasta omaleimaisen.

Kentällä on laaja ja tasokas range sekä upean moderni klubitalo. Klubitalolta löytyy sauna, pro-shop, lounge sekä ravintola. Kenttä on Baltian ensimmäinen links-kenttä ja se avattiin v. 2015. Heti seuraavana vuonna Wold Golf Awards valitsi sen Viron parhaimmaksi golfkentäksi ja asetti sen ehdolle maailman parhaiden uusien kenttien kategoriaan. Tämä kannattaa siis kokea!

 

 

 

 

Katso tunnelmia kentältä

White Beach Golf - vesielementtejä ja dyynimaisemia

Pärnunlahden kauniiden rantojen kupeessa sijaitsevan White Beach Golfin on suunnitellut Kosti Kuronen, jonka kädenjälki näkyy myös useissa Suomen huippukentissä. Kenttä sijaitsee noin 14 km etäisyydellä Pärnun keskustasta. Se valmistui nykyiseen asuunsa vuonna 2005 ja klubitalo vuonna 2014. Klubitalon palveluihin kuuluu mm. sauna, ravintola ja pro-shop.

Kenttään kuuluu vahvasti vesielementit. Audrujoki sivuaa väyliä, jonka lisäksi paikalle on tehty useita järviä. Väylät on muotoiltu links-tyyppisiksi dyynimaisemiksi. Taiturit saavat täällä sopivasti haastetta, mutta kenttä tarjoaa golfin iloa ja mahdollisuuksia onnistumiseen myös vasta-alkajille. Kentän läheltä löytyy lisäksi muita aktiviteetteja, kuten kiipeilypuisto sekä uimaranta, joten alueella viihtyy koko perhe.

Tutustu Pärnuun

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Niitvälja Golf on usean golfarin suosikkikenttä

Niitvälja Golf on Baltian ensimmäinen golfkenttä ja se avasi ovensa vuonna 1994. Siitä alkaen sillä on ollut vakiintunut paikka yhtenä virolaisten sekä ulkomaisten pelaajien suosikkikohteena. Puistokenttä lunastaa kansainväliset vaatimukset myös harjoittelualueen osalta ja se on isännöinyt useita merkittäviä kilpailuja. Niitvälja sijaitsee noin 30km päässä Tallinnasta länteen päin.

Kentän fiksu suunnittelu kunnioittaa ympäröivää luontoa. Niitvälja Golfille ominaiset piirteet ovat pelitaitoja koettelevat reiät sekä kauniit lammet. Kenttä antaa haastetta kaikentasoisille pelaajille. Radalta ei löydy merkittäviä korkeuseroja, mutta loiva kaltevuus, useat vesiesteet sekä metsän reunustamat väylät antavat peliin sopivan haasteen.

Rangella on 46 mattopaikkaa ja 20 nurmipaikkaa. Kentällä on myös erittäin kattava lähipelialue.

Korkealaatuinen Estonian Golf & Country Club sijaitsee noin 30 km Tallinnasta

Estonian Golf & Country Club on valittu arvostetun Golf World -lehden listaaman sadan parhaimman kentän joukkoon. Kenttä sijaitsee noin 30 km päässä Tallinnasta itään päin, Joelähtmen kylässä. Paikalle saavuttaessa ensimmäisenä silmiin osuu persoonallinen klubitalo, jonka moderni design kunnioittaa maisemaan istuvaa vanhaa latotyyliä mielenkiintoisella tavalla. Kenttä lukeutuu European Tour Properties-verkostoon ja sen toiminnalta odotetaan korkeaa laatua kentänhoidon, ravintolan ja muiden oheispalveluiden osalta.

Vaihtoehtoina on 18-reikäinen Sea Course sekä 9-reikäinen links-tyyppinen Stone Course. Sea Course on todellinen mestarien kenttä (HCP limit 36). Väylät vievät pelaajan koskemattoman metsän sekä upeiden merimaisemien pariin. Kentän korkeusvaihtelut ovat 40 metriä. Tammipolut, kivenlohkareet ja lammet antavat pelille erinomaiset puitteet. Kentän pituuden ja vaihtelevuuden ansiosta Sea Course tarjoaa haastetta kokeneellekin pelaajille. 9-reikäinen Stone Course vie pelaajan kalkkikivitasankojen, katajien ja vanhojen kiviaitojen lomitse. Stone Coursen alueelta on löydetty yli 5000 vuoden takaisia muinaishautoja, joten alue henkii historiaa.

Tunnelmia kenttämiljööstä

Rae Golf on Tallinnan kaupungin lähin kenttä

Raegolf sijaitsee vain noin 19 km päässä Tallinnasta ja se onkin kaupungin lähin kenttä. Kentän miljöö on kumpuilevaa ja luonnonkaunista. Väylät tarjoavat peli-iloa sekä vasta-alkajille että konkareille. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat avaria ja kumpuilevia, mutta myös haasteellisia pituutensa vuoksi. Kentän loppuosa on puistomaista. Haasteita tuovat tällä osuudella kentän vesiesteet. Modernin klubitalon palveluihin kuuluvat ravintola, kokoustilat ja pukuhuoneet.

 

 

Tutustu kenttämaisemiin

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Saare Golf on kauniin Saarenmaan helmi

Saarenmaan Golfkeskus sijaitsee Kuressaaren kupeessa, vain varttitunnin kävelymatkan päässä keskustasta. Kentän suunnittelu on maineikkaan suomalaisen golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilanderin käsialaa, ja se avattiin vuonna 2008.

Kenttä on rakennettu parhaita rakennustapoja hyödyntäen ja kaikki sen tilat vastaavat USGA:n asettamia normeja. Kenttä on sujuvan kumpuileva sekä visuaalisesti kaunis. Se sulautuu luontevasti ympäröivään luontoon heinikoineen ja vesiesteineen. Vain muutamassa Pohjois-Euroopan golfkentässä on käytetty vastaavaa rakennustekniikkaa. Saarenmaan leuto merellinen ilmasto venyttää golfkautta tavallisesti marraskuuhun saakka.

Saare Golfin maisemaa

Tutustu Road Trip -matkaan Kuressaaren ja Pärnun golfkentille

Golfareiden Länsi-Viro, Road Trip

Golfareiden Länsi-Viro, Road Trip

Kiertomatka

Useampi kenttä samalla reissulla? ⛳️

Himogolffarihan ei jätä matkaa vain yhteen kenttään. Lähde Road Trip -matkalle ja pääset Viron parhaille viheriöille. Länsi-Viron golfmatkalla ajelet ensin Kuressaareen. Vietä päivä Saare Golfin ainutlaatuisessa tunnelmassa. Seuraava kohde on Pärnussa, jossa valittavanasi on kaksi tasokasta kenttää Pärnu Bay Golf ja Pärnu White Beach Golf. Voithan valita vaikka molemmat. 😉 Bägit autoon ja menoksi!

Muut Vauhtia ja liikettä -kokoelmat

Kaikki 7 kokoelmaa
Kaikki 7 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa