Bonusta jokaisesta matkasta!

Linnojen ja kartanoiden Viro -Road Trip

Varsinkin kesäaikaan Viron lukuisat linnoitukset ja kartanot heräävät täyteen elämää. Valitse juuri sinulle sopivat kohteet ja lähde seikkailulle omalla autolla. Varaa Road Trip-matka helposti, laivamatkat ja hotellit samassa paketissa! Tee omat aikataulusi ja luo omat lomamuistosi.

Virossa löytyy aina uusia elämyksellisiä kohteita. Oletko jo käynyt tutustumasssa keski-Viron Paideen tai linnakaupunki Rakvereen?

Linnojen ja kartanoiden Viro -Road Trip kuljettaa sinut Tallinnasta ensin hieman itään. Rakveren linnakaupunkiin on Tallinnasta vain noin tunnin ajomatka. Voitkin vallan mainiosti aloittaa matkasi tutustumalla upeisiin kartanokohteisiin Vihulaan ja Palmseen. Molemmat sijoittuvat lähes ajomatkasi varrelle, joten pysähdykset rytmittävät hyvin ajomatkaasi Rakvereen.

Rakveren linna vartioi kaupunkia kukkulaltaan. Varsinkin kesäisin linna herää täyteen elämää, kun sieltä löytyy esityksiä, työnäytöksiä, keskiajan ruokaa ja paljon huvituksia koko perheelle. Rakvere on myös kylpyläkaupunki ja tutustua kannattaa myös kaupungissa sijaitsevaan Viron poliisimuseoon.

Rakveresta matka jatkuu kauniiseen Pärnuun, mutta matkalla kannattaa pitää tauko Paiden kaupungissa ja Kirnan kartanolla. Molemmat ovat varsinkin paikallisten matkailijoiden suosiossa, mutta suomalaiselle kävijälle vielä suhteellisen tuntemattomia. Vaihtoehtoisen reitin löydät suuntaamalla hieman etelämmäs, reitille joka kulkee Olustveren kartanon kautta.

Matkan viimeinen kohde on upea kesäpääkaupunki Pärnu. Rantakahvilat, valtava hiekkaranta ja tunnelmalliset pitsihuvilat kutsuvat lomatunnelmaan. Pärnussa viihtyy useamman päivän ja voit itse valita montako yötä kaupungissa vietät. IMT:ltä löydät Pärnun kattavimman hotellivalikoiman, suomalaiseen makuun.

Miksi lähteä Viron linnojen ja kartanoiden road tripille?
Virossa on runsaasti upeita kartanoita
Linnoitusten museot ja näyttelyt, varsinkin kesällä
Tuntemattomampi reitti Rakveresta Pärnuun
Kesäiset vierailukohteet koko perheelle

Matkat

Historiallinen Rakvere ja kesäpääkaupunki Pärnu -Road Trip

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Rakvere
Rakvere (kaksi yötä)
Rakvere-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä öitä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Historiallinen Rakveren linna, Paiden pikkukaupunki, Kirnan kartano ja kesäkaupunki Pärnu samalla reissulla! Ensimmäiset kaksi yötä vietetään Rakveressa, josta matkataan Pärnuun. Pärnussa voi viipyä oman valintasi mukaan niin pitkään kuin haluat. Matkaa taitetaan omalla autolla.


Linnoja, kartanoita ja kohteita Road Tripeillämme

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
10 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-5.3 °C
huhtikuu
3 °C
heinäkuu
16.5 °C
lokakuu
6.1 °C

Katso videoita matkalta