Bonusta jokaisesta matkasta!

Saksan Alpit ja Salzburg -Road Trip

Jylhät alppimaisemat salpaavat hengityksen. Matkamme kuljettaa sinut myös satumaiselle Neuschwansteinin linnalle, Kotkanpesälle ja Salzburgiin. Kuljet omien aikataulujesi mukaan. Me olemme tehneet sinulle reitin ja nostaneet kiinnostavia kohteita esiin, voit itse valita mihin poikkeat. Halutessasi voit varata kauttamme myös vuokra-auton matkaasi.

Tämä matka sopii sinulle, jos rakastat luontoa, jylhiä vuoristoja ja henkeäsalpaavia maisemia. Olemme suunnitelleen sinulle Road Trip -reissun, jonka aikana pääset tutustumaan baijerilaiseen elämänmenoon Münchenissä, kiipeät satumaiselle Neuschwansteinin linnalle, kohtaat alppien syleilyssä lepäävän Garmisch-Partenkirchenin jossa halutessasi voit viettää päivän vaeltaen alppipoluilla.

Matka jatkuu upeissa maisemissa Berchtesgadenin kylään, jonka läheiselle vuorelle Adolf Hitler aikoinaan rakennutti Kotkanpesänsä. Hissimatka vuoren sisällä kuljettaa sinut ylös huipulle, josta kirkkaana päivänä voit nähdä kauas. Ja juuri kun luulit nähneesi kaiken, saavut tunnelmalliseen Salzburgiin. Musiikista ja herkuista tunnettu kaupunki on elämyksellinen vierailukohde, jonka kaunista vanhaa kaupunkia kiertää ajan kulua huomaamatta.

Road tripin hintaan kuuluvat reittisuunnittelun ja vinkkien lisäksi lennot Müncheniin, sekä majoitukset hotelleissa matkasi varrella. Suosittelemme myös käymään vierailulla Neuschwansteinin linnalla ja Kotkanpesällä, joiden liput voit ostaa myös ennakkoon kohteiden kotisivuilta.

Vuokra-auto matkaasi

Halutessasi voit varata kauttamme vuokra-auton matkaasi. Auto varataan lisäpalveluista matkavarauksen yhteydessä, matkapaketin perushinnan päälle. Mikäli varaat vuokra-auton kauttamme, annamme sinulle hyvän ohjeistuksen auton noudosta ja palautuksesta matkaohjelmassasi ja päivystysnumeromme palvelee sinua koko matkan ajan. Voit myös varata road tripin ilman vuokra-autoa ja hoitaa kuljetuksen tai autovuokrauksen itse.

Miksi lähteä Saksan Alpit ja Salzburg -Road Tripille
Upeat alppimaisemat
Satumainen Neuschwanstein linna
Kaunis Garmisch-Partenkirchenin vanhakaupunki
Road tripillä matkustat omilla aikatauluillasi
Tunnelmallinen Salzburg
Kaikki helposti samassa paketissa
IMT:n matkailuammattailaisten vinkit matkareitillesi
Vaellukset vuoristomaisemissa

Matkat

Saksan Alpit ja Salzburg -Road Trip

Helsinki–München
München
München–Garmisch-Partenkirchen
Garmisch-Partenkirchen
Garmisch-Partenkirchen-Salzburg
Salzburg
Salzburg-München
München-Helsinki
Road trip matka edullisesti, helposti ja luotettavasti. Matkaan kuuluu lennot Müncheniin ja 1 yö Münchenissä, 2 yötä Garmisch-Partenkirchenissä ja 2 yötä Salzburgissa.


Katso kuvia matkakohteista

IMT:n ammattilaisten vinkit matkaasi

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
huhtikuu
13 °C
heinäkuu
22 °C
syyskuu
17 °C
joulukuu
4 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
helmikuu
4 °C
huhtikuu
14 °C
heinäkuu
21 °C
lokakuu
13 °C

Katso youtube -videoita kohteista