Bonusta jokaisesta matkasta!

Holiday Inn Express Paris – CDG Airport

Charles de Gaullen kansainvälisen lentoaseman alueella sijaitseva Holiday Inn Express Paris - CDG Airport -hotelli tarjoaa oivan majapaikan Pariisin kautta kulkiessasi. Pariisin nähtävyydet löydät noin tunnin matkan päästä hotellilta.
Hotelli

Mukava, uudehko Holiday Inn Express Paris – CDG Airport -hotelli sijaitsee Pariisin kansainvälisen lentoaseman, Charles de Gaullen alueella. Sijaintinsa puolesta hotelli sopii sinulle kun olet kulkemassa Pariisin kautta seuraavaan määränpäähän. Pariisin nähtävyyksille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä noin tunnissa.

Hotellissa on 305 mukavaa vierashuonetta, joissa on joko parivuode tai erilliset vuoteet. Hotellissa on kiinnitetty huomiota erityisesti äänieristykseen. Huoneista löytyy myös pieni työpiste, ilmastointi sekä kylpyhuone suihkulla. Hotellissa on myös inva-huoneita, joissa on liikuntaesteisille soveltuvat suihkut.

Hotellista löytyy illallista tarjoava ravintola sekä lounge ja aulabaari, josta saat pientä suolaista ja virkistäviä juomia lähes vuorokauden ympäri. Holiday Inn Express Paris – CDG Airport tarjoaa käyttöösi myös kuntosalin sekä parkkipaikan vierailusi aikana.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
600 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • 24/7

  • Ilmoitettava erikseen, lisämaksu

  • Lähellä lentokenttää

Miksi valita Holiday Inn Express Paris - CDG Airport?
Lähellä lentokenttää
Uudehko hotelli
Äänieristetyt huoneet

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Holiday Inn Express Paris – CDG Airport

5 Rue du Voyageur 95700 Roissy-en-France FR
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Lentokenttä (CDG)
Lentokenttä (CDG)
3.1 km
Parc Asterix-huvipuisto
Parc Asterix-huvipuisto
20.4 km
Pariisin keskusta
Pariisin keskusta
27.4 km
Disneyland Pariisi
Disneyland Pariisi
33.1 km

Tutustu hotelliin matkailijan videolta