Bonusta jokaisesta matkasta!

Saint Paul Rive Gauche

Rive Gauchen-alueella sijaitseva elgantti ja perheomisteinen Saint-Paul Rive Gauche -hotelli sijaitsee 1600-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä löytyy kävelyetäisyyden päästä hotellilta.
Hotelli

Saint Paul Rive Gauche sijaitsee erinomaisella paikalla Pariisin keskustan Latinalaiskorttelissa Sorbonnen yliopiston ja Luxemburgin puiston välissä Rive Gauche -alueella. Muutaman sadan metrin päästä löytyy Saint Germain katu putiikkeineen ja kahviloineen. Osa Pariisin päänähtvyyksistä löytyy vain lyhyen kävelymatkan päästä hotellilta ja lähimmälle metroasemallekin on vain noin 5 minuutin kävelymatka.

1600-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa sijaitsevan hotellin omistaa ranskalais-brittiläinen perhe, joka on toiminut hotellinpitäjinä jo 4 sukupolven ajan. Perheen omistuksessa tämä intiimi boutique-hotelli ja 31. viihtyisää vierashuonetta on uudistettu täysin ja sen tyylissä yhdistyy ranskalainen eleganssi ja englantilainen makavuus. Pariisin entisen ulkomuuren varrella sijaitseva rakennus toimi aikoinaan myös fransiskaanimunkkien kotina, mutta tänä päivänä sen huoneista löytyy nykyaikaisia ja tyylikkäitä ratkaisuja kuten eloisia kuoseja ja hauskoja yksityiskohtia.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan hotellin holvikellarissa sijaitsevassa aamiaishuoneessa.  Hotellilla on myös viihtyisä patio, jossa on kauniita istutuksia. Hotellissa ei ole baaria tai ravintolaa, mutta hotellin ympäristöstä löytyy lukuisia ruokailumahdollisuuksia.

 

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
1120 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Saint Paul Rive Gauche Hotelli?
Perheomisteinen hotelli
Kehuttu henkilökunta
Sijainnista hyvät yhteydet ympäri Pariisia

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Saint Paul Rive Gauche

43 rue Monsieur le Prince, 75006 Pariisi
Puh: +33 1 43 26 98 64
S-posti: contact@hotelsaintpaulparis.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

metroasema
metroasema
300 m
Notre Damen katedraali
Notre Damen katedraali
800 m
Gare de Lyonin asema
Gare de Lyonin asema
2,5 km
Riemukaari
Riemukaari
4,3 km

Tutustu hotelliin matkailijan videolta

Lisätiedot majoituksesta

Aamiainen klo 7:00-11:00