Bonusta jokaisesta matkasta!

Pärnun hotellit koiran kanssa matkustaville

Myös lemmikit ansaitsevat lomareissuja! Moni Pärnun hotelli toivottaa lemmikit tervetulleiksi, joten myös karvakamu voi nauttia Pärnun vehreistä puistoista ja rennoista päivistä. Lemmikkihuone tulee varata aina erikseen, joten otathan yhteyttä toimistoomme mikäli matkustat lemmikin kanssa.

Lemmikin kanssa Pärnuun matkustaessa tulee huomioida että tarvittavat rokotukset ovat voimassa, ja että lemmikillä on lemmikkipassi. Muistathan myös, että koirilta vaaditaan Virossa eläinlääkärin valvonnassa otettava ekinokokkoosilääkitys 24-120 tuntia ennen Suomeen paluuta. Eläinlääkäri tekee merkinnän lääkityksestä lemmikin passiin. Ajankohtaista lisätietoa koiran ekinokokkilääkityksestä matkalla.

Laivalla (Tallink MyStar/Megastar) matkustaessa lemmikki voi matkustaa oman auton kyydissä autokannella ilman lisäveloitusta. Lemmikistä tulee kuitenkin mainita varauksen yhteydessä matkatoimistoomme, jotta tieto välittyy myös laivayhtiölle. Mikäli lemmikki ei matkusta laivassa oman auton kyydissä, tulee sille varata lisämaksullinen lemmikkihytti tai häkkipaikka. Ota tässä tapauksessa yhteys toimistoomme niin varaamme paikan. Pienet, alle 8 kg painoiset lemmikit voivat matkustaa kantokassissa lemmikkilipun hinnalla.

Bussikuljetuksiimme ei valitettavasti voi ottaa lemmikkejä.

Huom! Pärnun kesä on helteinen, joten kesällä matkustettaessa suosittelemme lemmikin kanssa ilmastoitua hotellia/huonetta.