Bonusta jokaisesta matkasta!

Perhelomat

IMT:n perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin perhekohteisiin. Lapsiperheiden ehdoilla rakennetuissa lomamatkoissa on pyritty löytämään hinta-laatusuhteeltaan parhaat kokonaisuudet ja perhehotellit. Lomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille!

Koko perheen kestosuosikkeja ovat Legoland ja Kööpenhamina sekä Kolmårdenin eläinpuisto, joissa matkan hinta sisältää myös Suomen puolen bussikuljetukset satamaan IMT:n reitiltä. Tarjonnassamme on lisäksi useita kaupunkilomia lasten kanssa. Valitse helppo ja suosittu Tallinna, raikas Tartto, perheystävällinen Pärnu tai Tukholma. Viron perhekylpylöissä isot ja huimat vesipuistot löytyvät Tallinnan Viimsi sekä Kalev Spa -kylpylöistä ja Pärnun Paradiisista. Tukholmassa suosittuja perhekohteita ovat mm. Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken sekä Vasa-museo ja Skanssen.

Matkaan omalla autolla

Baltian ja Pohjoismaiden matkoillemme voit suunnata myös omalla autolla. Autopaikan laivalle saat varattua näppärästi matkavarauksesi yhteydessä. Olemme myös tehneet sinulle valmiiksi kattavan valikoiman Road Trip -matkoja lähikohteisiin. Takapenkki siis täyteen ja reissuun!