Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Satumaailma herää eloon Disneylandissa

Disneyland ® Paris on kohde jossa koko perhe kokee riemukkaita elämyksiä! Kohtaa Frozenin prinsessat Elsa ja Anna, halaa Mikki Hiirtä, koe Buzz Lightyearin laserseikkailu tai Martin ja Salaman rallirata. Kaiken keskellä uinuu ihana Prinsessa Ruususen linna!

10 taianomaista hetkeä Disneyland Paris ®ssa

Disneyland Paris ® on satumaailma, jossa arki on helppo jättää porttien ulkopuolelle. Kokosimme sinulle 10 hetkeä täynnä taikaa, jotka voit kokea vain Disneylandissa.

  1. Tapaa elokuvista tutut rakkaat hahmot. Et varmasti kulje Disneypuistossa törmäämättä useampaankin tuttuun tyyppiin. Aku ja Iines sekä Mikki ja Minni tervehtivät puistoon saapujia usein heti aluksi. Prinsessa Paviliongista löydät upeat elokuvaprinsessat.
  2. Ihaile ja kuvaa itsesi Prinsessa Ruususen linnan edessä. Tämä on niitä Disneylandin must juttuja. Prinsessa Ruususen linna on ikoninen ja puiston ehdoton maamerkki. Vinkki! Linnassa piilottelee myös lohikäärme. Uskallatko käydä herättämässä sen?
  3. Muista seurata iltapäivän paraati, jossa mukana ovat kaikki suosikki disneyhahmosi. Joka iltapäivä Disneylandin pääkadun täyttää karnevaalitunnelma, kun kaikki lempihahmosi lähtevät yhteiseen, hurjaan paraatikulkueeseen. Muista katsoa kellonaika saapuessasi ja hakeudu ajoissa hyville näköalapaikoille.
  4. Elämykselliset esitykset täynnä taikaa. Niin puiston, kuin Studionkin puolella voit osallistua elämyksellisiin näytelmiin. Disneytyyliin esityksissä seikkailevat tutut hahmot, eikä valomaailmaa tai lavasteita ole unohdettu.  Osa esityksistä on ranskaksi ja osa englanniksi, mutta niistä on riemua vaikka ei ymmärtäisi kumpaakaan kieltä.
  5. Lähde elokuvaseikkailulle Walt Disney Studios Park’n. Disneylandin erillinen osa esittelee elokuvien tekemisen taikaa. Luvassa on hurjia stuntteja ja valtavia lavasteita. Puistossa kohtaat myös toinen toistaan hurjempia kieputtimia ja vuoristoratoja, lempielokuviesi teemoista. Miten olisi ajelu Autot -elokuvan tuttujen kavereiden kanssa? Tai astuminen kauhutorniin? Huippusalainen vinkki toiminnan ystäville, että Avengersien päämaja valmistuu puistoon. Puistossa tapaat myös hahmoja spidermanista Elsaan ja Olafiin.
  6. Vauhdikkaita, mielikuvituksellisia, ihania ja jännittäviä laitteita joka lähtöön. Disneyland Paris ® puisto sisältää yli 50 erilaista huvipuistolaitetta. Voit hypätä laivamatkalle Peter Panin kanssa, kilpikonnakyytiin Nemoa etsimässä elokuvaa mukaillen, jännittävään seikkailuun Pirates of Caribian hengessä tai vaikkapa Star Wars taisteluun. Elämyksiä löytyy pienistä vieraista isoihin.
  7. Iltashow Illuminations kruunaa vierailusi. Joka ilta Disneyland Paris ® tarjoaa vierailleen Illuminations iltaesityksen. Esitys on yhdistelmä animaatiota, näytelmää, valoshowta ja ilotulitusta. Tätä et halua missata! Esitys tapahtuu Prinsessa Ruususen linnan luona.
  8. Disneylandissa syöminenkin on yhtä taikaa. Puiston alueella palvelee yli 50 erilaista ravintolaa. Suurin osa niistä on suunniteltu teemaan sopivaksi. Valitsisitko amerikkalaisen kuppilan, lounaan sademetsän keskellä vai lähdetkö kapteeni Jackin ja miehistönsä vieraaksi merirosvosaarelle.
  9. Disneyelämys ei koskaan ole samanlainen. Puisto muuttuu jatkuvasti ja jokaiselle vuodelle tulee uusia ja ihmeellisiä asioita.
  10. Jo pelkät disneykaupat ovat alueella elämys! Ajattelitko ostavasi jotain pientä muistoiksi kotiin? Disneyllä mitään ei tehdä pienesti. Astuminen puiston kauppaan on kuin uusi satumaailma. Niin paljon leluja, vaatteita ja käyttöesineitä ja jokaisessa komeilee disneyhahmo. Löydät varmasti juuri sen oikean kotiinviemisen. Tätä juttua kirjoittaneella se on ihanat Lumikin kääpiöiden tohvelit, joita koristaa Jörö – sopii aamuihin 😉.

 

Vietä useampikin uskomaton päivä Disneyland Paris ®’ssa. Hotellit ja lennot varaat helposti IMT:n kautta. Kesäisin järjestämme puistoon myös bussikuljetuksellisia matkoja Pariisista.

Disneyland Paris ® youtubessa

Tutustu matkoihimme Disneyland Paris ® -puistoon

Disneyland Paris®

Disneyland Paris®

Matkakohde

Muut Riemua lasten kanssa -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa