Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Kahdestaan Tallinnassa

Tallinna on oiva paikka romanttiselle irtiotolle kaksistaan. Lähde viettämään merkkipäivää tai järjestä puolisolle romattinen yllätys ihan muuten vaan. Tallinna tarjoilee ihania hotelleja ja ravintoloita juhlistamaan yhdessä vietettyä aikaa, josta jäävät lomamuistot lämmittävät talven kylmillä pakkasilla!

Romanttinen viikonloppu Tallinnassa

Lähde lomalle kaksin viettämään hääpäivää, syntymäpäivää tai ihan vaan vapaata viikonloppua. Kävely vanhan kaupungin hämyisillä kujilla ja suukottelu näköalapaikoilla ovat aineksia romanttiseen Tallinnan lomaan. Lähes kaikissa hotelleissa on myös mahdollista varata huoneeseen kuohuviiniä ja herkkuja kuten suklaata ja hedelmiä. Hemmotteluloma kahdelle onnistuu myös varaamalla esimerkiksi rentouttavan parihieronnan, jota osa hotelleista tarjoaa. Tai vuokratkaa tamdempyörä, hassutelkaa niinkuin silloin ennen! Pakkaa kesäiselle pyöräretkelle mukaan myös eväät ja viltti. Piknik paikka löytyy jostakin Tallinnan upeista puistoista, vaikkapa Kadriorgilta.

PS. Jos suuntaat Tallinnaan syyskuussa, kurkkaa kaupungin tapahtumakalenterista milloin Kadrigorgin Light Walks -tapahtuma järjestetään. Käveleminen käsi kädessä upeasti valaistussa puistossa on romanttisen viikonlopun huipennus.

Varaa hotelliloma Tallinnaan >

Yhteinen herkutteluhetki

Illallinen kynttilän valossa kuuluu olennaisena osana romanttiseen viikonloppulomaan. Muista tehdä pyötävaraus ajoissa, sillä osa suosituista Tallinnan ravintoloista täytyy kuukausia ennen. Kokosimme seitsemän ravintola vinkkiä romanttiseen illalliseen. Pöytävarauksen voit tehdä ravintoloiden kotisivuilla.

  1. Horisont -ravintola palvelee viiden tähden Swissotellissa. Haluatko nauttia illallista Tallinnan kattojen yllä, huikeasta näköalasta nauttien. Horisont on pieni ravintola. HUOM! Kaikki pöydät eivät ole ikkunan ääressä, joten muistathan varmistaa paikkasi pöytävarauksen yhteydessä.
  2. Dominic vanhassa kaupungissa. Kaunis ravintola tarjoaa eurooppalaisten keittiöiden makuja. Ravintolan viinilista on vakuuttava!
  3. Noa sijaitsee meren äärellä, Tallinnan keskustasta kohti itää Piritan alueella. Upea näköala merelle ja todella herkullinen ruoka, joka vie kielen mennessään.
  4. Ravintola Gloria on Tallinnan vanhimpia ravintoloita. Se on toiminut jo vuodesta 1937. Ravintolan omistaa Viron ravintolakulttuurin ”grand old man”  Dmitri Demjanov.
  5. Mon Repos on kaunis villa Kadriorgissa. Ravintolassa on kesäisin myös erittäin idyllinen terassi. Hienompaan tapahtumaan sopii toinen kerros jonka kuvissa näkyvään torniin mahtuu yksi kahden hengen pöytää, jota voi varata privaatti-illalliseksi!
  6. Cafe Opera, uusi lasinen ja hienosti sisustettu ravintola ihan keskustassa – Estonian teatterin ja Viru-hotellin välisessa Tammsaaren puistossa. Ravintolalla on myös sisäterassi, jossa on kiva istua kauniilla säällä. Hyvä ruoka ja koktailit
  7.  Roof -ravintola Mövenpick Hotel Tallinnan ylimmässä kerroksessa tarjoaa hienostuneita Välimeren makuelämyksiä hyvän viinin kera. Ravintolan suurista ikkunoista avautuu upea näköala Tallinnan keskustaan ja Lembitu-puistoon. Kesäkuukausina avoinna on myös ravintolan viihtyisä kattoterassi.

 

Pikkunälkään lounasta tai iltapalaa:
  1. Mestaripiha on idyllinen paikka pienempään nälkään. Se pitää yllä Tallinnan käsityöläisperinteitä. Vanhankaupungin rauhaisalla sisäpihalla on kaupan nykypäivän mestareiden töitä sekä uniikkikoruja. Galleriassa voi nauttia taide-elämyksiä ja suositussa pikkukahvilassa pieniä maistuvia hetkiä.

Ripaus lisäluksusta lomaan?

Varaa laivalle business-luokan paikat. Lounge-tilassa sinua odottaa lämmin buffee ja valikoima erilaisia juomia. Matkan voi aloittaa vaikkapa lasillisilla kuplivaa. Business-paikat voit lisätä varaukseesi laivavuorojen valinnan yhteydessä IMT:ltä.

Tallinnassa voit yllättää rakkaasi limusiinikuljetuksella! Luxlimun kyydin voit tilata satamaan tai noutamaan teidät hotellilta. Kierroksella voitte nauttia kuohuvaa, kuunnella musiikkia ja saada uudenlaisen käsityksen Tallinnasta. Suomea puhuvat kuljettajat kertovat halutessasi teille limusiinin ikkunasta näkyvistä kohteista. Limusiinin voit varata helposti matkavarauksesi  yhteydessä verkkokaupastamme.

Upea tapa viettää romanttista iltaa Tallinnassa on hypätä Skywheel of Tallinna -maailmanpyörän kyytiin. Osta maailmanpyöräajelullesi lasi kuohuvaa ja ihastella Tallinnan kaupungin valoja. Tallinnan maailmanpyörän hytit ovat lämmitettyjä, joten tunnelmallinen ajelu onnistuu säällä kuin säällä. Olisiko tämä romanttinen mahdollisuus heittää ilmoille se iso kysymys? 🥰

Lisäpalveluiden varaaminen onnistuu IMT:ltä helposti matkavarauksesi yhteydessä tai IMT Oma Loma -appin kautta lähempänä matkaa.

Romanttinen hotelli Tallinnasta?

 

Mikäli haluat romanttisen hotellin Tallinnasta, suosittelemme, että tutustut johonkin näistä:

Kaikki Tallinnan hotellimme löydät täältä!

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Muut Romanttisia hetkiä yhdessä -kokoelmat

Kaikki 8 kokoelmaa
Kaikki 8 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa