Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Lapsivapaa loma

Aina välillä on ihana saada irtiotto ihan vain aikuisten kesken. Osa hotelleista, ravintoloista ja kylpyläosastoista on rajannut asiakaskuntaa siten, että hemmotteluhetkistä voi nauttia rauhassa. Vain aikuisille suunnattu valikoimamme kasvaa jatkuvasti.

Poreita ja hemmottelua Viimsin SPA18+

Tallinnassa sijaitsevaan Viimsi kylpylään ovat tervetulleita kaikki asiakkaat. Kylpylään on kuitenkin rakennettu aivan oma luxus spa, joka odottaa vain aikuisia asiakkaita. Aikuisten oma kylpyläosasto on täysin erillään kylpylän muusta allasosastosta. SPA18+ kutsuu rauhalliseen rentoutumiseen. Voit nauttia kylpyläosaston ylellisisistä hoidoista, joiden valikoimista löytyy niin itämaisia hoitoja kuin kylpylärituaalejakin. Osastolla on seitsemän saunaa, joissa nautit saunarituaalien lämpimästä hoivasta. Saunasta voit puhaltaa lämpimään uima-altaaseen tai poreisiin. Virkistäytyä voit myös osaston hedelmillä ja makuvesillä. Viimsin SPA18+ vierailun voit varata lisämaksusta kylpylälomaasi, tai Day Spa pakettina, jolloin voit tulla vierailulle mistä tahansa Tallinnan hotellista.

Viimsi kylpylän löydät Tallinnasta

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Kalev Spassa on aikuisten keidas

Kalev Span kylpyläosasto uusittiin kokonaisuudessaan 2019. Samalla kylpyläosaston yhteyteen avautui uusi Sauna Oasis +18 Spa. Osastolle voi ostaa sisäänpääsyn majoitushinnan päälle. Tunnelmallisella osastolla on rauhoittavan hämärää, tunnelmallinen valaistus, rentouttavaa musiikkia ja sademetsän tunnelmaa antava trooppinen keidas. Osastolta löytyy japanilainen kylpy, sininen laguuni, kuumalähde, helmikylpy ja virkistäviä suihkuja. Keitaan saunamaailma tarjoaa suomalaisen saunan lisäksi höyrysaunan, tuoksusaunan ja suolakeitaan. Osastolle ei pääse alle 18-vuotiaat, joten rauhoittava rentoutuminen aikuiseen makuun on taattu.

Sauna Oasis +18 Spa Tallinnan sydämessä

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Hiljaiset spa -tunnit

Useista Viron korkeatasoisista kylpylöistä löydät rauhoitetut kylpylätunnit, jolloin hoitoihin, saunoihin ja altaaseen pääsevät vain hotellin aikuiset asiakkaat ja nuoret. Hotellit toivottavat tervetulleiksi kaikki asiakkaat, mutta  hiljaisille tunneille hyväksytään asiakkaiksi vain yli 14-vuotiaita vierailijoita. Tallinnan keskustassa sijaitseva viiden tähden Swissotel rauhoittaa ylellisen Spa-osastonsa aikuisille asiakkaille viikon jokaisena iltana. Hedon Spa hotelli sijaitsee upeassa rakennuksessa Pärnun keskustassa. Silent Spa -kylpyläosastolla voit nauttia hoidoista, saunoista ja pulahtaa altaaseen tai vain rauhoittua hiljaisuudesta nauttien.

Hedon Span löydät Pärnusta

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Vain aikuisille tarkoitetut hotellit Mallorcalla

Välimeren kristallinkirkkaiden vesien ympäröimää Mallorcaa voi helposti kutsua Espanjan parhaaksi saareksi. Mallorcalta löytyy pitkiä hiekkarantoja, viehättäviä poukamia sekä luonnonrantoja, idyllisiä vuoristokyliä, viehättäviä kujia tapas-baareineen ja tavernoineen sekä tietenkin pääkaupunki Palma ainutlaatuisine tunnelmineen ja myös kulttuurin nälkäisiä tyydyttäen. Luonnonkaunis saari houkuttelee yhteisille patikointi- tai pyöräilyretkille sekä muiden aktiviteettien pariin ja tarjolla on myös useita hyvätasoisia golf-kenttiä ympäri saarta. Upea ja monipuolinen Mallorcan saari kutsuu luokseen lomailijoita ja tarjolla on myös vain aikuisille tarkoitettuja hotelleja. Palma Novan uimarannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva tyylikäs Mallorca Senses Palmanova – Adults Only hotelli tarjoaa unohtumattoman ja tasokkaan irtioton arjesta Espanjan auringon alla. Ehkäpä juuri tällä lomalla hemmottelette varaamalla Swim up -huoneen, josta pääsee omalta terassilta suoraan altaaseen. Privilege-huoneen hintaan puolestaan sisältyy käyttöoikeus päärakennuksen kattoterassin Sky Lounge -alueelle, jossa on sohvilla varustettu lounge, uima-allas, aurinkotuoleja ja -varjoja, balilaisia ​​vuoteita sekä tietenkin parhaat näkymät Palmanovan lahdelle. Santa Ponsan puolella sijaitseva boutique-hotelli Plaza Santa Ponsa – Adults Only on vain 200 metrin päässä Santa Ponsan upealta valkoiselta hiekkarannalta. Tässä nykyaikaisessa ja tyylikkäässä hotellissa voi nauttia ulkouima-altaasta ja terassista aurinkotuoleineen. Hotellin show-keittiö valmistaa pääruoat silmiesi edessä ja erilaiset Välimeren herkut ovat valmiina nautittavaksi.

Tutustu Mallorcan matkoihimme

Mallorca

Mallorca

Matkakohde

Muut Romanttisia hetkiä yhdessä -kokoelmat

Kaikki 8 kokoelmaa
Kaikki 8 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa