Bonusta jokaisesta matkasta!

Tietoja matkan varaamisesta

Matkan varaaminen

Matkan voi varata sekä poikkeamalla toimistossamme että puhelimella. Valtakunnallinen puhelinnumeromme 03 45 800 palvelee arkisin klo 10:00–15:00 koko maassa.

Turun ja Ikaalisten toimistojen aukioloajat löydät verkkosivuiltamme. Voit tehdä matkavarauksen myös suoraan internetin matkakaupastamme.

Huomioi, että jokaisella matkustajalla, myös sylilapsella on oltava omalle nimelle kirjoitettu paikka bussiin, laivaan, lennolle sekä hotelliin (vaikka yöpyisi lisävuoteella / ilman omaa vuodepaikkaa).

Varaaminen www-sivuillamme

Internet-varauksissa, jos matkan alkuun on yli 45 vuorokautta, on mahdollista maksaa varaus osissa. Tällöin varauksesta voi halutessaan maksaa 20 % ennakkomaksun, loppusumma varauksesta erääntyy risteilymatkoilla 14 vrk ennen lähtöä, hotellimatkoilla ja Pietarin risteilyillä 28 vrk ennen lähtöä ja lennon sisältävillä matkoilla sekä erikoisristeilyillä 35 vrk ennen lähtöä.

Varaus astuu voimaan heti matkan maksamisen jälkeen. Maksu suoritetaan varausketjun lopussa Paytrail-maksupainikkeiden kautta. Maksu onnistuu Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Aktian, Tapiolan, Handelsbankin, Ålandsbankin tai S-Pankin verkkopankeista. Maksaa voit myös Visa tai Mastercard -luottokorteilla. Lisäksi maksutapavaihtoehdoissa on JOUSTO, OP lasku ja Walley osamaksupalvelut, joita käyttäessäsi voit saada pidemmän maksuajan koko ostoksellesi. Matkainfon saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi varauksen tehtyäsi. Muistathan tulostaa yhteenvedon tekemästäsi varauksesta. Jos yhteenveto jää saapumatta, ota välittömästi yhteys matkatoimistoon.

KULUTON PERUUTUS: Internetissä tehdyn maksetun varauksen jälkeen asiakkaalla on 24 tuntia aikaa peruuttaa varaus kuluitta, mikäli varattuun lähtöön on yli 7 vuorokautta. Tarkemmat ehdot luettavissa täältä.

Varaaminen puhelimitse tai toimistossa

Puhelinvarauksissa lähetämme matkainfon mukana laskun asiakkaan sähköpostiin. Postilla lähetetyistä laskuista ja matkainfoista perimme 5€ lisämaksun per varaus. Matkan voi maksaa toimistossamme pankki- tai luottokortilla tai pankin kautta viitesiirrolla. Ilmoittautumismaksu on osa matkustajan matkan hintaa ja se erääntyy maksettavaksi 7 päivää varauksen vahvistamisen jälkeen ja loppumaksu noin kuukausi ennen matkan alkua. Varatessasi matkan lähellä lähtöä, voi maksettavaksi tulla koko summa jo varauspäivänä.

  • Ilmoittautumismaksun osuus on 20% koko varauksen loppusummasta.

Matkan varaaminen lapselle

Netin kautta matkaa varattaessa näet oikeassa sivussa matkan kokonaishinnan sekä kokonaissumman jaettuna kaikkien matkustajien kesken tasan. Matkan hinta lapselle on usein edullisempi kuin aikuisen hinta. Tarkemman erittelyn lapsen ja aikuisen osuudesta näet varauksen lopussa, kun olet syöttänyt henkilötiedot (ennen maksua).


Lisätietoa matkasta

Matkaohjelmasta löydät lisätietoa mm. lähtöajasta, -paikasta ja muista aikatauluista. Varmistathan antamiesi tietojen oikeellisuuden matkaohjelman saadessasi. Internet-varauksissa matkaohjelma tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Soittamalla tehdyissä varauksissa lähetämme matkaohjelman sähköpostilla tai postitse.

Kaikki matkat, joissa on majoitus hotellissa, sisältävät hotelliaamuina aamiaisen. Tarkemmat tiedot, mitä hinnat sisältävät, löydät netistä kunkin matkan sivuilta.

Matkaliput

Matkalippujen saamisesta on tarkempi tieto matkainfolla, jonka saat varauksen tekemisen jälkeen.

Hotelliin kirjaudutaan omalla nimellä sekä matkustusasiakirjaa näyttämällä.

Matkavakuutus

Suosittelemme matkavakuutusta kaikille matkoille. Monilla on kotivakuutukseen liitetty matkavakuutus, jonka kattavuus niin henkilöiden kuin matkatavaroidenkin osalta kannattaa tarkistaa. Suosittelemme tarkastamaan myös vakuutuksenne peruutusturvan.

Matkatavarat

Matkatavaroihin tulee laittaa näkyviin omistajan nimi- ja osoitetiedot sekä matkakohde. Helposti särkyvät tavarat ja arvoesineet pitää kuljettaa käsimatkatavarana.


Lue lisää ja katso matkaehdot:

Yleiset valmismatkaehdot
Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehdot