Bonusta jokaisesta matkasta!

Tietoja matkan varaamisesta

Matkan varaaminen

Matkan voi varata sekä poikkeamalla toimistossamme että puhelimella. Valtakunnallinen puhelinnumeromme 03 45 800 palvelee arkisin klo 10:00–15:00 koko maassa.

Huomioi, että jokaisella matkustajalla, myös sylilapsella on oltava omalle nimelle kirjoitettu paikka bussiin, laivaan, lennolle sekä hotelliin (vaikka lapsi yöpyisi lisävuoteella / ilman omaa vuodepaikkaa).

Varaaminen www-sivuillamme

Internet-varauksissa, jos matkan alkuun on yli 45 vuorokautta, on mahdollista maksaa varaus osissa. Tällöin varauksesta voi halutessaan maksaa ennakkomaksun, jonka suuruus riippuu matkasta ja se on vähintään 20 % matkan kokonaissummasta. Loppusumma varauksesta erääntyy viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Erikoismatkoilla loppulaskun eräpäivä saattaa olla 2kk ennen lähtöpäivää.

Varaus astuu voimaan heti matkan maksamisen jälkeen. Maksu suoritetaan varausketjun lopussa Paytrail-maksupainikkeiden kautta. Maksu onnistuu Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Aktian, Tapiolan, Handelsbankin, Ålandsbankin tai S-Pankin verkkopankeista. Maksaa voit myös Visa tai Mastercard -luottokorteilla. Lisäksi maksutapavaihtoehdoissa on ja Walley osamaksupalvelut, jota käyttäessäsi voit saada pidemmän maksuajan koko ostoksellesi. Matkainfon saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi varauksen tehtyäsi. Jos yhteenveto jää saapumatta, ota välittömästi yhteys matkatoimistoon.

KULUTON PERUUTUS: Internetissä tehdyn maksetun varauksen jälkeen asiakkaalla on 24 tuntia aikaa peruuttaa varaus kuluitta, mikäli varattuun lähtöön on yli 7 vuorokautta eikä varaus sisällä lentoja. Tarkemmat ehdot luettavissa täältä.

Varaaminen puhelimitse tai toimistossa

Puhelinvarauksissa lähetämme matkainfon mukana laskun asiakkaan sähköpostiin. Postilla lähetetyistä laskuista ja matkainfoista perimme 5€ lisämaksun per varaus. Matkan voi maksaa toimistossamme Ikaalisissa pankki- tai luottokortilla tai pankin kautta viitesiirrolla tai verkkopankissa. Toimisto on auki sopimuksen mukaan, joten jos tulet maksamaan toimistolle, sovithan ajan ennakkoon. Ilmoittautumismaksu on osa matkustajan matkan hintaa ja se erääntyy maksettavaksi 7 vrk varauksen jälkeen. Jos matkan lähtöpäivä on lähellä varausajankohtaa, erääntyy koko maksu maksettavaksi kerralla.

  • Ilmoittautumismaksun osuus on matkasta riippuen vähintään 20% koko varauksen loppusummasta.
  • Loppusumma varauksesta erääntyy viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Erikoismatkoilla loppulaskun eräpäivä saattaa olla 2kk ennen lähtöpäivää.

Matkan varaaminen lapselle

Netin kautta matkaa varattaessa näet oikeassa sivussa matkan kokonaishinnan sekä kokonaissumman jaettuna kaikkien matkustajien kesken tasan. Matkan hinta lapselle on usein edullisempi kuin aikuisen hinta. Tarkemman erittelyn lapsen ja aikuisen osuudesta näet varauksen lopussa, kun olet syöttänyt henkilötiedot (ennen maksua).


Lisätietoa matkasta

Matkaohjelmasta löydät lisätietoa mm. lähtöajasta, -paikasta ja muista aikatauluista. Varmistathan antamiesi tietojen oikeellisuuden matkaohjelman saadessasi. Internet-varauksissa matkaohjelma tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Soittamalla tehdyissä varauksissa lähetämme matkaohjelman sähköpostilla tai postitse.

Tarkemmat tiedot siitä mitä hinnat sisältävät, löydät netistä kunkin matkan sivuilta.

Matkaliput

Matkalippujen saamisesta on tarkempi tieto matkainfolla, jonka saat varauksen tekemisen jälkeen.

Hotelliin kirjaudutaan omalla nimellä sekä matkustusasiakirjaa näyttämällä.

Matkavakuutus

Suosittelemme matkavakuutusta kaikille matkoille. Monilla on kotivakuutukseen liitetty matkavakuutus, jonka kattavuus niin henkilöiden kuin matkatavaroidenkin osalta kannattaa tarkistaa. Suosittelemme tarkastamaan myös vakuutuksenne peruutusturvan.

Matkatavarat

Matkatavaroihin tulee laittaa näkyviin omistajan nimi- ja osoitetiedot sekä matkakohde. Helposti särkyvät tavarat ja arvoesineet pitää kuljettaa käsimatkatavarana.


Lue lisää ja katso matkaehdot:

Yleiset valmismatkaehdot
Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehdot