Bonusta jokaisesta matkasta!

IMT VIP kanta-asiakas­ohjelman ehdot

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi täältä >

Ehdot

1.  JOHDANTO

Kanta-asiakkuusohjelma (jäljempänä ”Ohjelma”, “IMT VIP -Ohjelma tai IMT VIP kanta-asiakkuusohjelma”) tarjotaan sivuston imt.fi rekisteröityneille käyttäjille imt.fi:n yksinomaisen harkinnan mukaan, ja siihen voivat osallistua vain henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite, puhelinnumero johon voi vastaanottaa tekstiviestejä ja jotka ovat täyttäneet kuusitoista (16) vuotta ja ovat Suomen kansalaisia. Ilmaisuilla ”Sinä” ja ”Sinun” viitataan näissä yleisissä ehdoissa kaikkiin Ohjelman jäseniin ja henkilöihin, jotka ovat kelpoisia osallistumaan Ohjelmaan.

Osallistumalla Ohjelmaan jäsenet voivat ansaita LOMABONUSTA varaamalla imt.fi -sivuston kautta ja matkustamalla imt.fi:n matkalla. Ohjelman jäsenet voivat ansaita LOMABONUKSIA myös suosittelemalla imt.fi:tä sosiaaliseen verkostoonsa. LOMABONUS karttuu vain, jos suosittelun saanut kaveri tekee varauksen imt.fi -sivuston kautta todennettavasti suosittelusta johtuen sekä matkustaa imt.fi:n matkalla. LOMABONUS karttuu myös mikäli otat asiakastilin käyttöösi erillisellä koodilla jonka olet saanut imt.fi:ltä. Asiakastilin voi luoda vain kerran. Käytössä olevilla LOMABONUKSILLA voi lunastaa alennuksia matkoista näiden yleisten ehtojen sekä imt.fi:n matkojen saatavuuden mukaisesti.

Nämä yleiset ehdot koskevat osallistumistasi Ohjelmaan. Liittymällä hyväksyt, että nämä yleiset ehdot velvoittavat Sinua. Vastuullasi on pysyä tietoisena kaikista muutoksista, jotka imt.fi voi tehdä näihin yleisiin ehtoihin. Näiden yleisten ehtojen uusin versio on luettavissa imt.fi -verkkosivuilla.


2. MÄÄRITELMÄT

”LOMABONUS” on Ohjelman laskennallinen yksikkö. Yhden (1) LOMABONUKSEN nimellisarvo on yksi (1) euro käytettäväksi imt.fi:n tarjoamissa matkoissa.

”LOMABONUS -jäsen” / ”jäsen” tarkoittaa ketä tahansa henkilöä, joka on liittynyt IMT VIP kanta-asiakkuusohjelmaan ja on siten oikeutettu ansaitsemaan ja lunastamaan LOMABONUKSIA.

”Varaus” tarkoittaa verkkosivuston kautta tehtyä matkavarausta imt.fi -sivustolta, jonka jäsen on tehnyt sekä maksanut (ja jota hän ei ole peruuttanut).

”Sivusto” tarkoittaa imt.fi -internetsivustoa.

”Lähtöpäivä” tarkoittaa imt.fi kautta varaamasi matkan ensimmäistä päivää.


3. JÄSENYYS

Liittyminen Ohjelmaan edellyttää, että Sinulla on voimassa oleva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Jos Ohjelmaan liittymisen yhteydessä annat kaverilta saadun suosittelukoodin, saat liittymisestä ansaittavan LOMABONUKSEN.

Ikaalisten Matkatoimisto Oy varaa oikeuden yksinomaisella harkinnallaan evätä Sinulta rekisteröitymisen, poistaa liitännän tiliisi tai lakkauttaa mahdollisuutesi käyttää IMT VIP -Ohjelmaa Sivustolla mistä tahansa syystä.

IMT VIP -Ohjelman jäsenyyttä ei voi siirtää.

Yhteisöasiakkaat (yritys, yhdistys) eivät voi liittyä kanta-asiakkaaksi tai Ohjelmaan. Yhteisön (yritys, yhdistys) varaamat ja maksamat matkat eivät kerrytä LOMABONUSTA.

IMT VIP -Ohjelman jäsenyyttä ei voi siirtää. Kertynyttä LOMABONUSTA ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Ohjelmaan liittyneenä jäsenenä hyväksyt säännöllisesti lähetettävät, tilin ylläpitoa koskevat päivitykset sekä muut ilmoitukset. Mikäli haluat lopettaa Ohjelmaan liittyvät viestit, tulee lopettaa myös Ohjelmaan osallistuminen ja LOMABONUKSET mitätöidään.

Voit tarkastella IMT VIP kanta-asiakastilisi tietoja imt.fi sivustolta. Tiedot sisältävät muun muassa LOMABONUS -saldosi. Tilin tarkastelu edellyttää, että olet kirjautunut Sivustolle.

Jos tilisi on lopetettu, imt.fi varaa oikeuden mitätöidä LOMABONUKSESI.

Imt.fi varaa oikeuden poistaa milloin tahansa sellaiset LOMABONUKSET, jotka on saatu käyttämättömistä tuotteista tai palveluista. LOMABONUKSIA poistetaan tapauksissa, joissa matka perutaan.

Yhdellä henkilöllä voi olla vain yksi kanta-asiakastili.


4. LOMABONUSTEN ANSAITSEMINEN

Ansaitaksesi LOMABONUSTA matkastasi, sinun tulee olla kirjautunut IMT VIP kanta-asiakastilillesi tehdessäsi varausta, luoda tili varauksen tekemisen välittömässä yhteydessä tai luoda tili myöhemmin ko. varauksen varauskohtaiselta tarkastelusivulta. LOMABONUSTA ei voi kuitenkaan ansaita varauksista, jotka on tehty ennen Ohjelman laajentamista koskemaan myös tekemiäsi varauksia (varauksia jotka on tehty ennen 14.12.2017). LOMABONUKSET ovat välittömästi käytettävissä sen jälkeen, kun sitä kerryttävä varaus on maksettu ja LOMABONUKSET tulevat näkyviin asiakastilille.

Mikäli matka joka on oikeuttanut LOMABONUKSIIN perutaan kokonaan, varaamme oikeuden poistaa myös asiakastililtäsi matkasta jo kertyneet LOMABONUKSET. Siltä osin, kun emme pysty perimään LOMABONUSTA takaisin tililtäsi (esim. koska olet käyttänyt LOMABONUKSIA uuteen varaukseen) varaamme oikeudet periä bonukset takaisin tulevaisuudessa kertyvistä LOMABONUKSISTA. Lisäksi, jos peruutat osittain tai kokonaan LOMABONUKSILLA maksetun matkan, Varauksen maksuun käytetyt LOMABONUKSET häviävät asiakastililtäsi.

LOMABONUSTA ei voi ansaita Sivustolla tehdyistä varauksista kun et ole kirjautunut Sivustolle. Lisäksi, jos liityt Ohjelmaan Varauksen jälkeen mutta ennen matkaa, ei LOMABONUSTA kerry ennen liittymistä tehdyistä varauksista.

LOMABONUKSET ovat välittömästi käytettävissä sen jälkeen, kun varauksesi on maksettu ja tulevat näkyviin IMT Family -tilille. LOMABONUSTA kertyy vain Varauksen varaajalle. Matkasuunnitelmassa mahdollisesti olevat muut matkustajat eivät saa LOMABONUSTA, vaikka he olisivat Ohjelman jäseniä.

LOMABONUSTA ei kerry Varauksista jotka ovat imt.fi:n järjestämiä erikoisristeilyitä tai erikoismatkoja (mm. Visbyn risteilyt, BTS-Cruise, Folklandia, Riikan risteily jne…).

LOMABONUSTA ei kerry muutos- tai peruutuskuluista, joita imt.fi tai sen yhteistyökumppanit perivät.

Olet vastuussa siitä, että tarkistat tilisi säännöllisesti, ja Sinun on ilmoitettava imt.fi:lle havaitsemistasi puutteista, virheellisistä merkinnöistä sekä muista mahdollisista eroavaisuuksista. Jos uskot, ettet ole saanut oikeaa määrää LOMABONUSTA Varauksesta, Sinun on otettava yhteyttä imt.fi -asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0345800 (avoinna10:00-15:00 ma-pe). Imt.fi tekee asianmukaisen harkintansa perusteella lopullisen päätöksen, onko LOMABONUKSEN määrän oikaiseminen perusteltua kyseisen matkan osalta.

Jos IMT VIP kanta-asiakatilisi saldo ei vastaa LOMABONUSTEN määrää, joka Sinulle olisi pitänyt kertyä, varaamme oikeuden korjata LOMABONUS -saldoasi.


5. LOMABONUSTEN LUNASTAMINEN:

LOMABONUKSIA voidaan käyttää ainoastaan imt.fi -matkoihin jotka ovat varattu Sivustolta asiakastilille kirjautuneena. Imt.fi:llä on oikeus muuttaa LOMABONUKSIEN kertymistä milloin tahansa.

Matkasta ansaitut LOMABONUS voidaan käyttää seuraavin edellytyksin:

  1. Käyttääksesi LOMABONUSTA Sivustolla, Sinun tulee olla liittynyt IMT VIP -Ohjelmaan.
  2. LOMABONUSTA voit käyttää ainoastaan imt.fi -matkoihin (poislukien erikoisristeilyt / -matkat joihin LOMABONUSTA ei pysty käyttämään)
  3. LOMABONUKSELLA ei voi maksaa tai kuitata peruutus- tai varausmaksuja

Varauksen yhteydessä Sinun LOMABONUKSESI on automaattisesti otettu huomioon Sinulle näkyvässä hinnassa, jos olet kirjautunut tilillesi. LOMABONUKSELLA ei voi maksaa Varaukseen mahdollisesti liitettäviä kuluja jotka eivät koske Ohjelmaa (muut kuin verkosta varattavat lisäpalvelut, maksutavasta aiheutuvat kulut).

LOMABONUSTEN käyttämisestä Sivustolla ei peritä maksua. Jos haluat lunastaa LOMABONUKSIA, vähennämme lunastamiesi LOMABONUSTEN määrän matkavarauksesi hinnasta (pois lukien lisäpalvelut ja maksutavasta aiheutuvat kulut).

Jos päätät lunastaa LOMABONUKSIA, ne vähennetään kertyneestä LOMABONUS saldosta välittömästi ja kokonaan. Käyttäessäsi LOMABONUSTA matkavaraukseen, saat uutta LOMABONUSTA vain siitä summasta, joka jää maksettavaksi edelliset LOMABONUKSET käytettyäsi. Jos et halua lunastaa LOMABONUKSIA, ne säilyvät tililläsi tulevaa käyttöä varten, kunnes vanhentuvat (kts. kohta 6 LOMABONUSTEN VANHENEMINEN).

Mikäli liityt Ohjelmaan Varauksen jälkeen mutta ennen matkaa, ei kertynyttä LOMABONUSTA voi käyttää ennen liittymistä tehtyihin varauksiin. Imt.fi pidättää oikeuden muuttaa kertyneiden LOMABONUKSIEN käyttämistä myös ennen liittymistä Varattuihin matkoihin, mikäli se katsoo sen edistävän Ohjelmaan liittymistä.

LOMABONUKSET ovat käytettävissä vain uuteen matkan varaukseen, joten mahdolliset LOMABONUKSET jotka ovat kertyneet siitä matkasta johon teet lisävarausta, eivät ole käytettävissä. Jos teet lisävarauksen uuteen matkaasi ja haluat lunastaa LOMABONUKSEN, vähennämme LOMABONUKSEN määrän varauksen kokonaishinnasta (pois lukien lisäpalvelut ja maksutavasta aiheutuvat kulut). Jotta voit käyttää LOMABONUSTA Sinun tulee tehdä myös lisävaraus Sivustolla kirjautuneena käyttäjänä.

LOMABONUSTA voi käyttää Varaukseen, silloin kun toimit varaajana. Matkasuunnitelmassa mahdollisesti olevat muut matkustajat eivät voi käyttää heille kertynyttä LOMABONUSTA, vaikka he olisivat Ohjelman jäseniä. Jos tehdessäsi matkavarauksen toisen henkilön puolesta, olet kirjautunut Sivustolle, voit käyttää vain itsellesi kertyneitä LOMABONUKSIA.

LOMABONUSTA ei voi muuttaa rahaksi. LOMABONUSTA ei saa luovuttaa, myydä, siirtää ja/tai pantata ulkopuoliselle taholle tai toiselle tilille. Sinulla ei ole omistusoikeutta tai muita laillisia oikeuksia LOMABONUKSIISI. Olet vastuussa mahdollisista veroseuraamuksista, joita voi liittyä IMT VIP -Ohjelmaan osallistumiseen ja etuuksien lunastamiseen LOMABONUKSILLA.


6. LOMABONUSTEN VANHENEMINEN

Matkan varaamisen kautta kertyneet LOMABONUKSET vanhenevat 12 kuukauden kuluttua siitä, kun viimeisin imt.fi:n kautta ollut bonukseen oikeuttavan matkasi Lähtöpäivä, tai sosiaalisella suosittelulla kutsumasi kaverin viimeisimmän bonukseen oikeuttavan matkan Lähtöpäivä on ollut. Ellei sosiaalisella suosittelulla kutsuttu henkilö varaa matkaa 12kk kuluessa tilin avaamisesta, liittymisestä ansaittu LOMABONUS vanhenee.

Vanhentuneita LOMABONUKSIA ei voi palauttaa missään olosuhteissa. Ensimmäisenä lunastetaan LOMABONUKSET, jotka ovat vanhenemassa ensin.


7. MUUTOKSET NÄIHIN EHTOIHIN JA LOPETTAMINEN

Imt.fi voi yksinomaisella harkinnallaan muuttaa tai peruuttaa näitä yleisiä ehtoja milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.

Imt.fi varaa oikeuden muuttaa tai lopettaa Ohjelman, Ohjelman säännöt tai Ohjelman edut taikka minkä tahansa niiden osan millä tahansa alueella milloin tahansa, joko ilmoittamalla asiasta tai ilman erillistä ilmoitusta, kuten vaihtaa LOMABONUSTEN ansainta-/lunastussääntöjä, LOMABONUSTEN vanhentumiskäytäntöjä ja tuotteita/palveluita, joista LOMABONUKSIA voi ansaita ja mihin niitä voidaan lunastaa, vaikka tällainen muuttaminen/lopettaminen vaikuttaisi oikeuteen ansaita tai lunastaa LOMABONUKSIA tai aiemmin ansaittujen LOMABONUKSIEN arvoon.

Imt.fi ei ole millään tavoin vastuussa jäsenille arvosta tai eduista, jotka jäsenet voivat menettää Ohjelmaan tehtyjen muutosten ja/tai sen lopettamisen seurauksena.

Jäsenten on tarkistettava ajoittain Sivustolta, ovatko imt.fi -Ohjelman yleiset ehdot muuttuneet. Jos jäsen jatkaa Ohjelman käyttöä, hänen katsotaan hyväksyneen silloin voimassa olevat Ohjelman yleiset ehdot. Tällöin imt.fi -Ohjelman yleisten ehtojen aiemmat versiot katsotaan mitättömiksi.


8. YLEISTÄ

Yleiset valmismatkaehdot ja imt.fi:n lisä- ja erityisehdot soveltuvat myös LOMABONUSTEN ansaitsemiseen ja lunastamiseen soveltuvin osin (IMT VIP kanta-asiakasohjelman yleisten ehtojen lisäksi).

Epäilyttävä/Vilpillinen toiminta

Jos uskot asiakastilisi joutuneen epäilyttävän toiminnan kohteeksi, ota välittömästi yhteys imt.fi -asiakaspalveluun numeroon 0345800.

Imt.fi:llä on oikeus tarkkailla kaikkien asiakastilien tilitapahtumia. Jos Tilillä näkyy merkkejä petoksesta tai väärinkäytöksistä tai muusta epäilyttävästä toiminnasta tai rikkomuksesta (tai jos imt.fi:llä on perusteltu syy epäillä näiden yleisten ehtojen rikkomusta), kuten vilpillisestä toiminnasta, jonka tarkoituksena on väärinkäyttää LOMABONUKSIA, laittomiin tai vilpillisiin toimiin ryhtymisestä, virheellisten tai harhaanjohtavien tietojen antamisesta tai niiden antamis yrityksestä, imt.fi:n harhaanjohtamisesta tai LOMABONUSTEN myymisestä, luovuttamisesta tai siirtämisestä muuten kuin näiden yleisten ehtojen mukaisesti tai tällaisen toimenpiteen ehdottamisesta, voi seurauksena olla se, että imt.fi peruuttaa jäsenyytesi ja kaikki tiliisi liitetyt LOMABONUKSET. Imt.fi voi sulkea tai jäädyttää LOMABONUS -tilisi välittömästi ja voit menettää ansaitsemasi LOMABONUKSET. Lisäksi, jos olet syyllistynyt vilpilliseen toimintaan, imt.fi varaa oikeuden ryhtyä tarvittaviin oikeudellisiin toimiin. Lisäksi saatat olla velvollinen korvaamaan imt.fi:lle aiheutuneet taloudelliset menetykset, kuten oikeudenkäyntikulut ja vahingonkorvaukset. Et myöskään voi enää osallistua Ohjelmaan.

Vilpillisiksi havaituista varauksista poistetaan LOMABONUKSET ja vilpillisiin varauksiin liittyvä LOMABONUS -tili poistetaan, jotta sen kautta ei voi enää ansaita tai lunastaa LOMABONUSTA.

 

Vastuu

Imt.fi ei anna mitään takuita, vakuutuksia tai sitoumuksia Ohjelmaan liittyen. Osallistumalla Ohjelmaan vapautat imt.fi:n ja sen kumppanit kaikista vaatimuksista tai vastuista liittyen osallistumiseesi Ohjelmaan, mukaan lukien muun muassa vaatimukset, jotka liittyvät LOMABONUSTEN ansaitsemiseen ja lunastamiseen.

Imt.fi:n yhteistyökumpanit eivät ole millään tavoin yhteydessä Ohjelmaan, eivätkä ne ole vastuussa sen toiminnasta.

Imt.fi ja sen työntekijät tai edustajat eivät ole vastuussa mistään menetyksistä tai vaatimuksista (mukaan lukien muun muassa välilliset tai taloudelliset vahingot sekä tuoton menetykset), joka on seurausta tai liittyy näiden Ohjelman yleisten ehtojen rikkomuksesta, riippumatta siitä kuka ehtoja rikkoo, tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta, joka on seurausta LOMABONUSTEN tai muiden etujesi tarjoamisesta tai lunastamisesta.

Kiistat ja muut ehdot

Näihin yleisiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Imt.fi:n minkä tahansa näiden yleisten ehtojen osasta poikkeaminen ei tarkoita sitä, että tästä/niistä säännöksistä olisi luovuttu.