Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Varaa äkkilähtö edullisesti

Nopeasti matkalle? Täältä löydät imt.fi -valikoiman edulliset äkkilähdöt. Saatavilla äkkilähtöjä Viroon, risteilyille, rantalomalle sekä kaupunkilomalle Eurooppaan. Valikoimassa myös perhelomia! Varaa äkkilähtö ja lähde lomalle helposti ja turvallisesti!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Suosituimmat äkkilähdöt

Lento Helsinki–Mallorca–Helsinki

Meno-paluu lento Finnairilla Mallorcalle. Lentolippu sisältää ruumaan menevän matkatavaran.


Rodoksen lomamatka, lentäen Tampereelta

Tampere-Rodos
Rodos (valitsemasi määrä päiviä)
Rodos-Tampere
Rodoksen lomalle lähdet lentäen Tampereelta. Lomapaketin hintaan kuuluvat lennot, majoitus valitussa hotellissa sekä aamiaiset hotelliaamuina.


Rodoksen lomamatka, lentäen Helsingistä

Helsinki-Rodos
Rodos (valitsemasi määrä päiviä)
Rodos-Helsinki
Rodoksen upeista kohteita riittää ihmeteltävää lomaan jos toiseenkin ja auringon alla arki unohtuu. Matkapaketin hintaan sisältyy lennot Helsingistä sekä majoitus valitsemassasi hotellissa aamiaisin.


Mallorcan lomamatka, lentäen Helsingistä

Helsinki-Mallorca
Mallorca (valitsemasi määrä öitä)
Mallorca-Helsinki
Kristallinkirkas Välimeri, viehättävät rantapoukamat hiekkarantoineen, herkullinen ruoka ja lumoavat pikkukylät – tätä kaikkea Mallorca tarjoaa! Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Matka sisältää lennot Helsingin ja Mallorcan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa. Voit valita minkä lähtöpäivän vaan, mutta suorat Norwegianin lennot löydät tiistai ja lauantai lähdöiltä.


Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Lontoon kaupunkiloma lentäen Helsingistä

Helsinki - Lontoo
Lontoo (valitsemasi määrä päiviä)
Lontoo - Helsinki
Omatoimisella kaupunkilomalla voit viettää loman täysin omien suunnitelmien ja aikataulujen mukaan. Lähde Lontooseen nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta ja tarjonnasta! HUOM! Lennot Lontoossa joko Heathrow’n (Finnair) tai Gatwickin (Norwegian) lentokentälle.Victorian risteily Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilyllä voit nauttia merimaisemista, viihteestä ja laivan kattavista palveluista. Risteilyllä Tallinnassa käyntiin on aikaa neljä tuntia.


Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Helsinki-Tukholma
Tukholma
Tukholma-Helsinki
Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!


Pärnun kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Valitse mieleisesi kylpylähotelli useista vaihtoehdoista. Laivamatkat ja kuljetus Tallinnasta Pärnuun ja takaisin sisältyvät pakettiin.
🚌 Bussikuljetuksella satamasta Pärnuun pääset kesä- ja elokuussa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, juhannuksesta elokuulle joka päivä ja ympäri vuoden torstaisin ja sunnuntaisin.


Tukholman hotellimatka laivalla Helsingistä

Helsinki–Tukholma
Tukholma (vapaavalintainen määrä öitä)
Tukholma-Helsinki
Meno ja paluu kiirettömästi yön yli laivalla Helsingistä. Oman valinnan mukaan 1-7 yötä Tukholmassa.


IMT:n äkkilähdöt

Kaipaatko reissuun mahdollisimman pian? Tutustu IMT:n äkkilähtöihin ja valitse sopiva matka! Olemme koonneet parhaat matkat, joihin saatavilla lähtöjä lyhyellä aikavälillä. Päivitämme äkkilähtövalikoimaamme ajankohtaisten matkojen mukaisesti. Ole nopea, sillä äkkilähtöihin voi olla jäljellä vain muutamia tai yksittäisiä paikkoja.

Mikä on äkkilähtö?

IMT:n äkkilähdöt ovat matkapaketteja, jotka myydään lähellä matkan lähtöpäivää. Äkkilähtö on oiva valinta, jos suunnittelet matkaa vasta juuri loman tai muun vapaan kynnyksellä tai sinulla on muuten mahdollisuus järjestää matkalle lähtö nopealla aikataululla. Mikä sen mukavampaa, kun saa alkaa hetimiten pakkaamaan matkavarauksen tekemisen jälkeen ja voi hypätä suoraan reissutunnelmiin!

Miten varata edullinen äkkilähtö?

Löydät sivuiltamme äkkilähtöjä eri kategorioissa, joista voit katsoa omaan budjettiin sopivat lähdöt. Äkkilähtöjen hintoihin vaikuttavat matkakohde, majoitusvalinta, matkan pituus sekä lentomatkojen kohdalla lentoyhtiön sen hetkiset hinnat lennoille sekä lähtökenttä. Kaikkein edullisimmat äkkilähdöt löytyvät yleensä risteilyvalikoimasta.

Mihin äkkilähtöjä on saatavilla?

Löydät äkkilähtöjä suosituimpiin kohteisiimme: saatavilla on hotellimatkoja sekä kylpylälomia Viroon ja Baltiaan, risteilyjä, kaupunkilomia Eurooppaan, rantalomia sekä lisäksi välillä on mahdollisuus löytää yksittäisiä äkkilähtöjä erilaisille sesonkimatkoille tai kiertomatkoille. Erikoismatkojen kohdalla kannattaa olla erityisen nopea, sillä myynnissä on yleensä vain muutamia paikkoja!