Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Varaa äkkilähtö edullisesti

Nopeasti matkalle? Täältä löydät imt.fi -valikoiman edulliset äkkilähdöt. Saatavilla äkkilähtöjä Viroon, risteilyille, rantalomalle sekä kaupunkilomalle Eurooppaan. Valikoimassa myös perhelomia! Varaa äkkilähtö ja lähde lomalle helposti ja turvallisesti!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Suosituimmat äkkilähdöt

Tampere–Gran Canaria–Tampere lennot

Tampere-Gran Canaria
Gran Canaria-Tampere
Pelkät lennot Gran Canarialle Tampereelta, sisältäen ruumaan menevän matkatavaran.


Victorian risteily Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
22 tunnin Helsinki-Tallinna -risteilyllä voit nauttia merimaisemista, viihteestä ja laivan kattavista palveluista. Risteilyllä Tallinnassa käyntiin on aikaa neljä tuntia.


Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Helsinki-Tukholma
Tukholma
Tukholma-Helsinki
Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan, jossa on päivä aikaa ostoksille ja nähtävyyksille!


Riian kaupunkiloma lentäen Tampereelta

Tampere-Riika
Riika (valitsemasi määrä päiviä)
Riika-Tampere
Koe Baltian Pariisina tunnettu Riika! Lentomatkoillamme saat itse valita lähtöpäiväsi ja matkan pituuden. Laajalla hotellivalikoimallamme varmistamme matkaasi hyvän hinta-laatusuhteen.


Pärnun kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Valitse mieleisesi kylpylähotelli useista vaihtoehdoista. Laivamatkat ja kuljetus Tallinnasta Pärnuun ja takaisin sisältyvät pakettiin. Voit valita itse matkasi pituuden. Bussikuljetuksella satamasta Pärnuun pääset kesä- ja elokuussa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, juhannuksesta elokuulle joka päivä ja ympäri vuoden torstaisin ja sunnuntaisin.


Tukholman hotellimatka laivalla Helsingistä

Helsinki–Tukholma
Tukholma (vapaavalintainen määrä öitä)
Tukholma-Helsinki
Meno ja paluu kiirettömästi yön yli laivalla Helsingistä. Oman valinnan mukaan 1-7 yötä Tukholmassa.


Prahan kaupunkiloma lentäen Helsingistä

Helsinki-Praha
Praha (valitsemasi määrä päiviä)
Praha-Helsinki
Valitset valikoimastamme sinulle sopivat lentoaikataulut Helsingistä ja määrität itse montako yötä haluat Prahassa viettää. Helppoa, eikö vain?


IMT:n äkkilähdöt

Kaipaatko reissuun mahdollisimman pian? Tutustu IMT:n äkkilähtöihin ja valitse sopiva matka! Olemme koonneet parhaat matkat, joihin saatavilla lähtöjä lyhyellä aikavälillä. Päivitämme äkkilähtövalikoimaamme ajankohtaisten matkojen mukaisesti. Ole nopea, sillä äkkilähtöihin voi olla jäljellä vain muutamia tai yksittäisiä paikkoja.

Mikä on äkkilähtö?

IMT:n äkkilähdöt ovat matkapaketteja, jotka myydään lähellä matkan lähtöpäivää. Äkkilähtö on oiva valinta, jos suunnittelet matkaa vasta juuri loman tai muun vapaan kynnyksellä tai sinulla on muuten mahdollisuus järjestää matkalle lähtö nopealla aikataululla. Mikä sen mukavampaa, kun saa alkaa hetimiten pakkaamaan matkavarauksen tekemisen jälkeen ja voi hypätä suoraan reissutunnelmiin!

Miten varata edullinen äkkilähtö?

Löydät sivuiltamme äkkilähtöjä eri kategorioissa, joista voit katsoa omaan budjettiin sopivat lähdöt. Äkkilähtöjen hintoihin vaikuttavat matkakohde, majoitusvalinta, matkan pituus sekä lentomatkojen kohdalla lentoyhtiön sen hetkiset hinnat lennoille sekä lähtökenttä. Kaikkein edullisimmat äkkilähdöt löytyvät yleensä risteilyvalikoimasta.

Mihin äkkilähtöjä on saatavilla?

Löydät äkkilähtöjä suosituimpiin kohteisiimme: saatavilla on hotellimatkoja sekä kylpylälomia Viroon ja Baltiaan, risteilyjä, kaupunkilomia Eurooppaan, rantalomia sekä lisäksi välillä on mahdollisuus löytää yksittäisiä äkkilähtöjä erilaisille sesonkimatkoille tai kiertomatkoille. Erikoismatkojen kohdalla kannattaa olla erityisen nopea, sillä myynnissä on yleensä vain muutamia paikkoja!