Bonusta jokaisesta matkasta!

Äkkilähdöt | Varaa äkkilähtö edullisesti

Nopeasti matkalle? Täältä löydät imt.fi -valikoiman edulliset äkkilähdöt. Saatavilla äkkilähtöjä Viroon, risteilyille, rantalomalle sekä kaupunkilomalle Eurooppaan. Valikoimassa myös perhelomia! Varaa äkkilähtö ja lähde lomalle helposti ja turvallisesti!
Taattuja elämyksiä & rakkaita muistoja

Suosituimmat äkkilähdöt

Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Riian kaupunkiloma lentäen Tampereelta

Tampere-Riika
Riika (valitsemasi määrä päiviä)
Riika-Tampere
Koe Baltian Pariisina tunnettu Riika! Lentomatkoillamme saat itse valita lähtöpäiväsi ja matkan pituuden. Laajalla hotellivalikoimallamme varmistamme matkaasi hyvän hinta-laatusuhteen.


Pärnun hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Pärnuun omalla autolla tai bussilla! Valitse mieleisesi hotelli, valikoimasta löytyy niin ranta- kuin keskustahotelleja. Voit itse valita myös matkasi pituuden. Laivamatkat ja kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Bussikuljetuksella satamasta Pärnuun pääset kesä- ja elokuussa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, juhannuksesta elokuulle joka päivä ja ympäri vuoden torstaisin ja sunnuntaisin.


Tukholman hotellimatka laivalla Helsingistä

Helsinki–Tukholma
Tukholma (vapaavalintainen määrä öitä)
Tukholma-Helsinki
Meno ja paluu kiirettömästi yön yli laivalla Helsingistä. Oman valinnan mukaan 1-7 yötä Tukholmassa.


Tarton hotellimatka junalla

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Tartto
Tartto (valitsemasi määrä päiviä)
Tartto-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde Tarttoon junalla, voit itse valita matkasi pituuden. Valitse hotellisi meidän kattavasta valikoimasta.


Mallorcan lomamatka

Helsinki-Mallorca
Mallorca (valitsemasi määrä öitä)
Mallorca-Helsinki
Kristallinkirkas Välimeri, viehättävät rantapoukamat hiekkarantoineen, herkullinen ruoka ja lumoavat pikkukylät – tätä kaikkea Mallorca tarjoaa! Voit valita matkasi lähtöpäivän ja pituuden omien lomasuunnitelmiesi mukaisesti. Matka sisältää lennot Helsingin ja Mallorcan välillä, sekä majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella. Voit valita minkä lähtöpäivän vaan, mutta suorat Norwegianin lennot löydät tiistai ja lauantai lähdöiltä.


Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde päiväristeilylle Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla, matka aika vain kaksi tuntia. Voit itse määritellä maissaoloajan pituuden!


IMT:n äkkilähdöt

Kaipaatko reissuun mahdollisimman pian? Tutustu IMT:n äkkilähtöihin ja valitse sopiva matka! Olemme koonneet parhaat matkat, joihin saatavilla lähtöjä lyhyellä aikavälillä. Päivitämme äkkilähtövalikoimaamme ajankohtaisten matkojen mukaisesti. Ole nopea, sillä äkkilähtöihin voi olla jäljellä vain muutamia tai yksittäisiä paikkoja.

Mikä on äkkilähtö?

IMT:n äkkilähdöt ovat matkapaketteja, jotka myydään lähellä matkan lähtöpäivää. Äkkilähtö on oiva valinta, jos suunnittelet matkaa vasta juuri loman tai muun vapaan kynnyksellä tai sinulla on muuten mahdollisuus järjestää matkalle lähtö nopealla aikataululla. Mikä sen mukavampaa, kun saa alkaa hetimiten pakkaamaan matkavarauksen tekemisen jälkeen ja voi hypätä suoraan reissutunnelmiin!

Miten varata edullinen äkkilähtö?

Löydät sivuiltamme äkkilähtöjä eri kategorioissa, joista voit katsoa omaan budjettiin sopivat lähdöt. Äkkilähtöjen hintoihin vaikuttavat matkakohde, majoitusvalinta, matkan pituus sekä lentomatkojen kohdalla lentoyhtiön sen hetkiset hinnat lennoille sekä lähtökenttä. Kaikkein edullisimmat äkkilähdöt löytyvät yleensä risteilyvalikoimasta.

Mihin äkkilähtöjä on saatavilla?

Löydät äkkilähtöjä suosituimpiin kohteisiimme: saatavilla on hotellimatkoja sekä kylpylälomia Viroon ja Baltiaan, risteilyjä, kaupunkilomia Eurooppaan, rantalomia sekä lisäksi välillä on mahdollisuus löytää yksittäisiä äkkilähtöjä erilaisille sesonkimatkoille tai kiertomatkoille. Erikoismatkojen kohdalla kannattaa olla erityisen nopea, sillä myynnissä on yleensä vain muutamia paikkoja!