Bonusta jokaisesta matkasta!

Tutustumismatkalla Rakveressa ja Aqva Spassa

Ikaalisten Matkatoimiston virkailijat kävivät tutustumassa Rakvereen ja siellä sijaitsevaan Aqva Spa -kylpylään. Tallinnasta Rakvereen on matkaa noin 100 kilometriä eli 1,5 tuntia. Lähellä rannikkoa ja Lahemaan kansallispuistoa sijaitseva Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki. Kaupungin kylpyläkulttuurin lisäksi se houkuttelee nykyaikaisella keskustallaan sekä linnanraunioilla, jotka ovat peräisin 1200-luvulta.

blogi-virkailijamatka-rakvere

Aqva Spa

Aqva Spa -kylpylän aulatila ja vastaanotto ovat viihtyisiä. Kylpylän sisustus saa aikaan juhlavan ensivaikutelman. Vastapäätä vastaanottoa sijaitsee kylpylän ravintola Fiore ja kylpylästä löytyy myös lounge ravintola Fresco. Vastaanoton ja ravintolan väliseen seinään upotetussa akvaariossa on hauska katsella värikkäitä kaloja.

bogi-virkailijamatka-rakvere-aqvspa3

Aqva Span vesipuistosta löytyy uimareille 25 metrin allas. Sen lisäksi vesipuistossa on aaltoallas, vastavirta-allas, ulkoallas, porealtaita sekä rentouttavia vesihierontapistettä. Lastenaltaita on kaksi ja lisäksi osastolla on valoefektein varusteltu putkiliukumäki. Saunakeskuksessa on seitsemän erilaista saunaa. Perinteisen saunan lisäksi löytyy höyrysauna, höyryaromisauna, matalalämpöinen sanarium-leposauna, höyry-suolasauna, infrapunasauna sekä perinteinen sauna. Saunojen lisäksi osaltolla on muun muassa kylmävesiallas, jalkojen verenkiertoa virkistäviä kylmä-kuuma-vaihtokylpyjä. Kylpylästä löytyy myös kuntosali.

Spakeskuksessa on tarjolla monipuolinen valikoima hoitoja, niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

blogi-virkailijamatka-rakvere-aqvaspa1

Kylpylässä on viihtyisä leikkihuone lapsille, jossa on esimerkiksi trampoliini, liukumäki, kiipeilyteline, videopelejä ja piirrettyjä elokuvia.

blogi-virkailijamatka-rakvere-aqvaspa2

Hotellissa on yhteensä 120 huonetta, jotka sijaitsevat hotellin 2. ja 3. kerroksessa.  Standard huoneiden lisäksi hotellista löytyy XL-huoneita, deluxe-huoneita, superior-huoneita sekä upeita sviittejä eri teemoilla, joita on kiva varata erikoistilanteisiin esimerkiksi polttariporukalle.

Virkailijaryhmällemme tarjoiltiin ceacar sviitissä erinomaisia pikkunaposteltavia.

blogi-virkailijamatka-rakvere-aqvaspa4

blogi-virkailijamatka-rakvere-aqvaspa5