Tukholma —

Madonna konserttimatka Tukholmaan, yö hotellissa, meno-paluu laivalla

Omatoimikokemus

Madonna konserttimatka Tukholmaan, 1 yö laivalla ja toinen hotellissa, paluu lentäen

Omatoimikokemus

Scandic Grand Central

Omatoimikokemus

Scandic Grand Central sijaitsee Kungsgatanilla, aivan Tukholman päärautatieaseman ja Arlanda Expressin vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellin sisustus on suunut inspiraationsa New Yorkin vilskeestä, musiikista ja taiteesta. Hotelli on elektinen sekoitus historiaa ja nykypäivän Tukholmaa parhaimmillaan. 2011 avattu hotelli sijaitsee historiallisessa, vuonna 1885 rakennetussa rakennuksessa, joka tunnettiin aiemmin Lundbergin palatsina.

Hotellissa on 391 ilmastointua, viihtyisää vierashuonetta, joista suurinosa on allergiaystävällisiä. Hotellilla on myös esteettömiä- ja lemmikkihuoneita. Huoneista on näkymät joko kaupunkiin tai rauhallisille sisäpihoille.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan hotellin viihtyisän Teaterbrasserietin tiloissa, jossa ilta-aikaan voit nauttia myös sen baarin ja keittiön herkullisista antimista. Hotellin yhteydessä toimii historiallinen Vasa-teatteri. Vieraiden käytössä on myös hotellin kuntosali, sauna sekä aulassa sijaitseva 24/7 Scandic Shop.

Hotellille on myönnetty Pohjoismainen Joutsenmerkki.

Hilton Slussen

Omatoimikokemus

Hilton Slussen on tasokas hotelli Tukholman Södermalmin kaupunginosassa vain lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakauipungista ja kuninkaanlinnasta. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet ympäri kaupunkia ja Slussenin metro- ja bussiasema sijaitsevat kahden korttelin päässä hotellilta. Hilton Slussen on suosittu kokous- ja tapahtumahotelli.

Hotelli koostuu useammasta eri rakennuksesta ja sen vierashuoneissa on ruotsalaistyylinen sisustus, ergonominen työpiste sekä Hilton ketjulle ominaiset Hilton Serenity-vuoteet. Executive-huoneissa, Junior- ja Riddarholm-sviiteissä majoittuvien vieraiden käytössä on viihtyisä Executive Lounge, jossa voi nauttia virvokkeiden ja välipalojen lisäksi myös takkatulen loimusta. Näissä huoneissa majouttuvat voivat myös nauttia aamiasensa Loungessa.

Majoitukseen sisältyvä aamiainen tarjoillaan hotellin Panorama-ravintolassa, jossa on upeat näkymät kaupunkiin ja Riddarfjärdenin lahdelle koko seinän korkuisista ikkunoista. Iltaisin Hilton Slussenin Eken Bar tarjoilee kansainvälisiä ja klassisia skandivaavisen keittiön ruokia, jännittävän juomamenun ja kesäisin voit nauttia näistä herkuista myös baarin terassilta. Hotellissa on lisäksi myös 24h kuntosali.

 

 

 

 

Youseum

Omatoimikokemus

Haluatko täydellisen insta-kuvan tai mielettömän TikTok -videon? Suuntaa siinä tapauksessa Tukholman matkallasi Youseumiin. Museo yhdistää taidekokemuksen ja sosiaalisen median. Voit vierailullasi luoda huikeita kuvia mitä mielikuvituksellisemmissa ympäristöissä. Tämä museo on varmasti kaikkien somemaailmassa elävien suosikki. Museo sijaitsee Mall of Scandinavia -ostoskeskuksen yhteydessä.

Tekniskamuseet

Omatoimikokemus

Miten maailma oikein toimii? Valloittava Tekniskamuseet kuljettaa sinut seikkailulle maailman rattaisiin. Tiedemuseo on täynnä koettavaa, tutkittavaa ja selvitettävää ja soveltuu loistavasti koko perheen retkikohteeksi. Paitsi museo, Teksniskamuseet on myös tiedekeskus, jossa tutkittavaa riittää. Museo sijaitsee Djurgårdenilla osoitteessa Museivägen 7.  Museon pihassa on muutama pysäköintipaikka ja lisää pysäköintitilaa on viereisen Merihistoriallisen museon edustalla.

Tukholman hotellimatka lentäen Tampereelta, paluu laivalla Helsinkiin

Omatoimikokemus

Tukholman hotellimatka Turusta, meno laivalla paluu lentäen

Omatoimikokemus

Quality Hotel Friends

Omatoimikokemus

Quality Hotel Friends on noin 6 kilometriä keskustan ulkopuolella Solnassa sijaitseva tunnettu tapahtumahotelli, joka sopii myös vapaa-ajanmatkustajille. Hotelli sijaitsee Solnan Arenastadenin yhteydessä ainutlaatuissa tapahtumamiljöössä, naapureina sillä on sekä Friends Arena että Mall of Scandinavia -ostoskeskus. Hotelli pyrkii tarjoamaan vierailleen viihtyisän oleskelun olemalla Arenastadenin olohuone.

Hotellissa on 650 huonetta, jotka on sisustettu pehmeillä värisävyillä ja niissä on yhdistelmä puhtaita, luonnollisia materiaaleja, klassisia huonekaluja ja lämmintä valaistusta. Kaikissa huoneissa on työskentelypiste sekä TV. Suurimmassa osassa huoneita on hauskat pyöreät ikkunat, joista voi ihailla korkeasta hotellista avautuvia maisemia. Majoitukseen sisältyy aamiainen 4. kerroksen In Between-ravintolassa, johon sisältyy valikoima ekologisia tuotteita.

Quality Hotel Friendsin yhteydessä toimii Brasserie X-ravintola sekä Bar X. Vastaanoton yhteydessä, hotellin pohjakerroksessa sijaitseva Bar X tarjoilee kahvin ja erilaisten virvokkeiden lisäksi myös pientä purtavaa. Brasserie X-ravintola puolestaan sijaitsee hotellin 25. kerroksessa ja sen annoksissa pohjoismaiset perinteet kohtaavat ranskalaisen brasserien rennon tunnelman.  Herkuttelun yhteydessä voit nauttia upeista maisemista.

Vieraiden käytössä on myös hotellin kuntoilutilat, joista löytyy erilaisten kuntosalilaitteiden lisäksi myös kaksi saunaa, joissa voit rentouttaa lihaksia treenin jälkeen. Joka tiistai hotellin vieraat toivotetaan tervetulleiksi Runacademyn juoksuryhmän kanssa yhteiselle lenkille, joka alkaa klo 18:15 aulasta.

Hotellin läheisyydessä on useita ulkopysäköintipaikkoja, joihin ei voi varata paikkoja etukäteen. Pysäköintipaikkojen saatavuuteen saattaa aika ajoin vaikuttaa Friends Arenalla järjestettävät tapahtumat.

 

Tukholman hotellimatka Helsingistä, meno lentäen paluu laivalla

Omatoimikokemus

Tukholman hotellimatka Helsingistä, meno laivalla paluu lentäen

Omatoimikokemus

Scandic Ariadne hotelli

Omatoimikokemus

Scandic Ariadne -hotelli Tukholman Gärdetissa on aivan Värtahamnen-terminaalin vieressä noin 4 kilometrin päässä keskustasta. Hotellia lähin metroasema Gärdet sijaitsee vajaan kilometrin päässä ja hotellilta pääsee liikkumaan helposti Tukholman keskustaan tai tutustumaan esimerkiksi Lidingöön tai Djurgårdeniin, josta löytyvät muun muassa Vasa-museo, ABBA-museo, Kaknästornetin tv- ja radiotorni sekä Gröna Lundin huvipuisto.

Hotellin Mistral -ravintolassa on lounasaikaan monipuolinen lounas-lista. Ravintolasta on upeat näkymät Tukholman vesien ja Lindingo-saaren ylle. Hotellin 17. kerroksessa sijaitsevasta Skybar näköalabaarista on upeat näkymät merelle ja kaupungille. Hotellin aulassa Bistro Ariadne -ravintola tarjoilee iltaisin à la carte -ruokalistalta.

Freys Hotel

Omatoimikokemus

Freys Hotel on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Tukholman ydinkeskustassa T-Centralen aseman vieressä Norrmalmin alueella. Hotellilta on hyvät julkiset kulkuyhteydet niin kaupungissa liikkumiseen kuin vaikkapa lentokentälle Arlanda Expressillä. Hotelli on perustettu vuonna 1988 ja tänä päivänä sitä johtaa alkuperäisen omistajan poika, joka ylläpitää aitoa perhehenkeä ja henkilökohtaista otetta. Hotellissa ajatellaan sydämellä ja kannetaan vastuuta ympäristövaikutuksistaan. Freys Hotellille on myönnetty Green Key -sertifikaatti ja hotellin omien toimien lisäksi myös vieraita kannustetaan tekemään oma osansa.

Hotellissa on kodikkaita vierashuoneita useassa eri luokassa aina kompakteista yhden hengen huoneista parvekkeellisiin Superior-huoneisiin ja kolmen hengen huoneisiin. Huoneet ovat sisustettu tyylikkäästi persoonalliseen tyyliin, kahta samanlaista huonetta et täältä löydä! Hotellin 7. kerroksessa sijaitsevat huoneet ja parvekkeet ovat remontoitu hiljattain

Freys Hotellissa on vastikään remontoitu kuntosali sekä sauna ja rentoumisalue, jonka voit varata käyttöösi tunniksi kerrallaan hotellin vastaanotosta. Hotellissa sinua palvelee myös Belgoren-ravintola, joka tarjoilee laadukkaasti valmistettuja annoksia, joissa on belgialaisen ruokakulttuurin vivahteita. Kutsuvassa ympäristössä pääset myös nauttimaan belgialaisista oluista. Hotellin vieraat saavat alennusta ruokaillessaan ravintolassa. Freys Hotellilla on lisäksi oma nimikkosuklaa yhteistyössä paikallisen artisaanisuklaita valmistavan Chokladfabrikenin kanssa.

Freys – nimen historia johtaa yhteen Tukholman vanhimmista brändeistä, jonka rikas historia on täynnä kiehtovia tarinoita. Hotellin Freys -nimi tulee viisaasta ja voimakkaasta hevosesta, joka voitti Tukholman ja Jonköpingin välisen 320 kilometrin kestävyyskilpailun vuonna 1895. Samaisen vuosisadan lopulla Freys oli varakkaiden Tukholmalaisten hevoskärry-yritys, joka kukoistaa edelleen tänä päivänä kahden perheomisteisen keskustahotellin muodossa.

 

 

Unique Hotel

Omatoimikokemus

Unique Hotel sijaitsee Tukholman keskustassa Vasastadenin ja Norrmalmin kaupunginosien välissä, lähellä kauniita Tegnérlunden- ja Vasaparken-puistoja. Hotellilta on reilu 10 minuutin kävelymatka päärautatieasemalle ja noin 25 minuuttia kuninkaanlinnalle.

Hotellissa on 45 nykyaikaisesti sisustettua huonetta, joko yhdelle, kahdelle, kolmelle sekä neljälle hengelle. Standard-huoneissa on joko oma tai jaettu kylpyhuone käytävän varrella. Hotellirakennuksen alkuperäisiä arkkitehtuurisia yksityiskohtia on pyritty säilyttämään.

Hotellin vastaanotto on avoinna päivittäin klo 08:00–22:00. Suurin osa huoneista sijaitsee joko katutasossa tai kerroksissa 1. ja 2, joihin pääsee hissillä. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevat Deluxe-huoneet sijaitevat erillisessä käytävässä, jonne ei pääse hissillä. Aamiaisen lisäksi voit nauttia kahvista tai teestä hotellin aulassa pienen välipalan pera. Hotellin henkilokunta valmistaa pyynnöstä myös herkkulisia voileipiä.

Hotel C Stockholm

Omatoimikokemus

Nordic Choice Hotels -ketjuun kuuluva Hotel C Stockholm hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla keskustassa, aivan Arlanda Expressin ja päärautatieaseman vieressä. Kaikki Tukholman keskustan nähtävyydet palvelut, ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellin 367 vierashuonetta on remontoitu 2012 ja niissä on tyylikkäät valokuvatapetit. Kuvat ovat tunnettujen paikallisten valokuvaajien käsialaa ja niissä on näkymiä Tukholman kaduilta ja toreilta. Majoitukseen sisältyy KRAV-sertifioitu aamiainen, lisäksi vieraiden käytössä on hotellin kuntosali sekä aulabaari.

Hotel C Stockholmissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti ottaa suunnaksi ICABAR by ICEHOTEL – maailman ensimmäinen pysyvä jääbaari. Kaikki sisustus juomalaseista lähtien on valmistettu Tornionjoen jäästä Jukkasjärvellä. Jääbaariin tulee tehdä paikkavaraus ennakkoon.

Hotellissa sinua palvelee myös Swede Hollow -ravintola, jossa pääset tutustamaan sen No Waste – Great Taste -filosofiaan. Swede Hollow pyrkii aktiivisesti tekemään ympäristötietoisia valintoja ja kasvattaakin sisäpihallaan osan käyttämistän vihanneksista. Ravintolan sisustus on saanut inspiraationsa kuuluisien 50-70-luvun suunnittelijoista ja kuoseista aina seinistä lautasiin.

Scandic Sjöfartshotellet

Omatoimikokemus

Scandic Sjöfartshotellet sijaitsee meren äärellä aivan vanhankaupungin kupeessa. Hotelli sijaitsee keskeisellä sijainnilla ja onkin erinomainen tukikohta kaupunkiin tutustuessa. Trendikäs naapurusto tarjoaa trendikkäitä liikkeitä sekä hyvät lauttayhteydet vaikkapa Skansenille tai Wasa-museoon, Slussenin metroasemalle on vain 200 metrin matka.

Vuonna 1964 avatun hotellin vierashuoneet ovat kooltaan kompaktit, mutta löydät niistä tarvittavat mukavuudet ja toimivat tilaratkaisut. Osassa huoneista on merinäköala, oma parveke tai terassi. Hotellissa on myös ikkunattomia Cabin-huoneita. Merihenkisessä sisustuksessa on käytetty messinkiä, kirsikkapuuta sekä lämpimiä värejä.

Vieraiden käytössä on rentoutumisalue, josta löytyy kuntosali sekä sauna. Aamianen sisältyy majoituksen hintaan. Hotellista löytyy myös Sjöfart-ravintola, josta tilaat päivän erikoisannoksen lisäksi vaikkapa Rydbergin pihvin, ceasarsalaatin tai vaikkapa etanapannun. Hotellin baarissa voit tilata herkullisia drinkkejä tai cappuccinoja, kesäisin nautit niistä hotellin kattoterassilla maisemia ihaillen.

Queens Hotel

Omatoimikokemus

Vuonna 2005 avattu Queens Hotel on perheomisteinen hotelli aivan kaupungin keskustassa. Hotellia on kehitetty vuosien varrella kunnianhimoisesti, sillä omistajat haluavat tarjota sinulle vain parasta, jotta tuntisit olevasi kuin kotonasi.

Hotellissa on 62 vierashuonetta, jotka on sisustettu pohjoismaalaiseen tapaan tyylikkään minimaalisesti vaalean ja harmaan eri sävyillä. Huoneissa on korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat, joista on näkymät joko kadun puolelle tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneissa on mukavat, ruotsalaisen Scandinavian Delux-merkin vuoteet. Kylpyhuoneet on hiljattain uusittu kokonaan ja niistä löytyy suihku.

Queens Hotellin aamiaisella panostetaan paikallisiin tuotteisiin, vastapaistettuun leipään, kauden mukaisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Henkilökunta suosittelee maistamaan kermaista munakokkelia sekä kotitekoista granolaa. Hotellin yhteydessä toimii myös Mom’s Kitchen-niminen, vuonna 2014 avattu ravintola, joka tarjoilee ruotsalaisia perinnekotiruokia. Voit nauttia annoksia paikanpäällä, huoneessasi tai ottaa niitä mukaan vaikkapa evääksi kaupunkiin tutustuessa.

Tukholman hotellimatka lentäen Turusta

Omatoimikokemus

Tukholman hotellimatka lentäen Tampereelta

Omatoimikokemus

Quality Hotel Globe hotelli

Omatoimikokemus

Globenin alue on eläväinen kohtaamispaikka Tukholmassa. Aivan hotellin vieressä sijaitsevat Annexet-, Hovet-, Avicii- ja Tele2 -areenat sekä Globenin ostoskeskus. Alueelta löytyy myös Tolv Stockholm -tapahtumakeskus, jossa voi keilata, pelata biljardia tai laulaa karaokea sekä Skyview, josta on upeat näkymät yli Tukholman.

Hotellissa on 527 tilavaa hotellihuonetta. Skandinaavisesti sävytetty klassinen ranskalainen Brasserie X tarjoaa tarjoilee perinteisiä ja korkealaatuisia annoksia. Aulassa sijaitsee Bar X -baari ja hotellissa on myös kattoterassi, joka on baareineen avoinna kesäkaudella.

Quality Hotel Globe on osana ”WeCare”-työtänsä asentanut katollensa  aurinkokennoja, tulevat vuosittain tuottamaan riittävästi energiaa 550 Tesla-auton lataamiseen tai 1,7 miljoonan korvapuustin leipomiseen.

Hotellilta on 500 metriä Globenin metroasemalle, josta pääsee Tukholman keskustaan päärautatieasemalle vain 12 minuutissa.

Quality Hotel Globe

Omatoimikokemus

Globenin alue on eläväinen kohtaamispaikka Tukholmassa. Aivan hotellin vieressä sijaitsevat Annexet-, Hovet-, Avicii- ja Tele2 -areenat sekä Globenin ostoskeskus. Alueelta löytyy myös Tolv Stockholm -tapahtumakeskus, jossa voi keilata, pelata biljardia tai laulaa karaokea sekä Skyview, josta on upeat näkymät yli Tukholman.

Hotellissa on 527 tilavaa hotellihuonetta. Skandinaavisesti sävytetty klassinen ranskalainen Brasserie X tarjoaa tarjoilee perinteisiä ja korkealaatuisia annoksia. Aulassa sijaitsee Bar X -baari ja hotellissa on myös kattoterassi, joka on baareineen avoinna kesäkaudella.

Quality Hotel Globe on osana ”WeCare”-työtänsä asentanut katollensa  aurinkokennoja, tulevat vuosittain tuottamaan riittävästi energiaa 550 Tesla-auton lataamiseen tai 1,7 miljoonan korvapuustin leipomiseen.

Hotellilta on 500 metriä Globenin metroasemalle, josta pääsee Tukholman keskustaan päärautatieasemalle vain 12 minuutissa.

Scandic Park

Omatoimikokemus

Scandic Park -hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Humlegardenin vieressä, lähellä Sturebadet-kylpylää, Stockholm stadionia ja tredikästä Östermalmia. Hotellin lähistöllä on lukuisia ravintoloita, baareja, hyvät ostosmahdollisuudet sekä erinomaiset julkiset kulkuyhteydet niin metrolla kuin linja-autolla ympäri Tukholmaa.

Hotellin vierashuoneet ovat valoisia ja tilavia. Nykyaikaisesti ja kodikkaasti sisustetut Standard-, Superior- ja Kolmen hengen huoneet varmistavat viihtyvyytesi. Majoitukseen sisältyy maittava aamiainen, käytössäsi on myös hotellin pieni kuntosali sekä sauna.

Scandic Parkissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan cocktaileja ruskeisissa nahkatuoleissa samalla nauttien lasitetun julkisivun tarjoamista näkymistä. Hotellin yhteydessä toimivassa Bar & Brasserie Park Village -ravintolassa pääset tutustumaan perinteisiin ruotsalaisiin makuihin, ripauksella ranskalaisia vivahteita.

Hotellin ravintola on toistaiseksi suljettu remontin ajaksi, aamiainen tarjoillaan normaalisti. 

 

 

Tukholman hotellimatka laivalla Helsingistä

Omatoimikokemus

Päivä Tukholmassa Helsingistä, meno laivalla paluu lentäen

Omatoimikokemus

Päivä Tukholmassa Helsingistä, meno lentäen paluu laivalla

Omatoimikokemus

Crystal Plaza Hotel

Omatoimikokemus

Crystal Plaza Hotel sijaitsee aivan Tukholman sydämessä, noin 120 vuotta vanhassa jugend-rakennuksessa. Östermalmin trendikkään kaupunginosan ja kaupunkin keskustan kaikki palvelut ovat lyhyen matkan päässä hotellilta. Hotellilta on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet ympäri kaupunkia ja lähin metroasema sijaitseekin vain 150 metrin päässä hotellilta.

Hotellissa on 111 klassisen modernia vierashuonetta, joista valikoimastamme löytyy huoneet yhden hengen huoneesta aina kolmen hengen huoneisiin ja economy-luokasta juniorsviittiin. Majoitukseen sisältyy aamiainen hurmaavassa aamiaishuoneessa. Vieraiden käytössä on myös pieni kuntoiluhuone, sauna ja silitysvälineet.

Crystal Plaza Hotellin yhteydessä on Ming-ravintola, joka tarjoaa kiinalaista sekä thaimaalaista ruokaa. Florabaren-aulabaari on yhdistetty kukkakauppaan, jossa voit nauttia juomista ja lounaasta rennossa ympäristössä tai ostaa mukaasi upeita kukkia.

Nordic Light Hotel

Omatoimikokemus

Tyylikäs design-hotelli Nordic Light on sisustettu moderniin pohjoismaiseen tyyliin.

Hotellin Lykke-ravintola tarjoilee ruokaa, joka on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta ruokakulttuurista. Löjromsbaren-baarissa voi maistella erilaisia kalan mätiä sisältäviä ruokia. Tarjolla on myös innovatiivisia ruotsalaisia cocktaileja ja oluita ruotsalaisista pien- ja mikropanimoista.

Scandic Gamla Stan

Omatoimikokemus

Scandic Gamla Stan on charmikas hotelli Tukholman vanhassa kaupungissa, jota ympäröi kapeat kujat, mukulakivikadut sekä sympaattiset pienet putiikit ja hyvät ravintolat. Hotellin läheltä löytyy suosikkinähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinna ja kuninkaallinen varuskamari, Nobel-museo ja Tukholman tuomiokirkko sekä hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Itse hotellirakennus on peräisin jo 1600-luvulta ja sen vierashuoneet ovat kauniisti ja klassisesti sisustettuja. Valikoimassamme on hotellin Economy- ja Standard-huoneet, majoitukseen sisältyy aamiainen.

Scandic Gamla Stan -hotellissa on ainoastaan aamiaisravintola, jonka lisäksi lähistöltä löytyy paljon erinomaisia paikkoja, joissa tarjoillaan lounasta ja päivällistä. Hotellin vieraiden käytössä on läheisen Scandic Sjöfartshotellet -hotellin kuntosali.

Best Western Kom Hotel

Omatoimikokemus

Best Western Kom Hotel Stockholm on persoonallinen ja ympäristöystävälliseksi sertifioitu hotelli. Kodikastunnelmaisessa hotellissa on 143 huonetta.

Hotellin coctail lounge tarjoilee juomia ja pientä purtavaa.

Best Western Kom:issa on kaksikerroksinen täysin varusteltu, tukholman suurin hotellikuntosali sekä ryhmäliikuntaa (säädösten salliessa).

Downtown Camper by Scandic

Omatoimikokemus

Downtown Camperissa luonto kohtaa suurkaupungin. Lifestyle hotellin tunnelmassa on keskeistä on yhteenkuuluvuus, luovuus, uteliaisuus ja halu tutkia. Hotellin päivittäinen ohjelma, kuten joogatunnit, retket ja inspiroivat luennot ovat ilmaisia hotellissa majoittuville.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsevalla wellness-osastolla on ulkouima-allas, sauna ja elämyssuihkut. Sieltä on upeat näköalat Tukholman kattojen ylle. Wellness-osasto on lisämaksullinen.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee Campfire Grill & Bar -ravintolas, josta avautuu näkymä Brunkebergstorg-aukiolle. The The Nestin cocktail-lounge on hotellin kattobaari, joka on avoinna iltapäivästä myöhäiseen iltaan tarjoillen pientä purtavaa ja raikkaita coctaileja.

Tukholman joulutori

Omatoimikokemus

Yksi Tukholman suosituimmista joulutoreista löytyy Vanhankaupungin Storatorgetilta. Joulutori tarjoaa meille suomalaisille monia tuttujakin asioita, mutta löydät täältä varmasti myös jotain uutta ja mielenkiintoista. Ehkä intoudut maistamaan ruotsalaista joulumakkaraa, polkkakarkkeja sekä muita rakkaan naapurimaamme joulun herkuja. Joulutorin tunnelma on ainutlaatuinen elämys kaikille joulun ystäville.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.

Clarion Collection Hotel Tapto

Omatoimikokemus

Clarion Collection Hotel Tapto sijaitsee modernilla ja trendikkäällä Östermalmin alueella, lyhyen kävelymatkan päässä lähimmältä metroasemalta ja Tukholman stadionilta. Hotellissa on rento ja kotoisa tunnelma, hotellin nimi ”Tapto” onkin peräisin armeijan käskystä ”lepo”. Rakennuksen ympäristöstä löytyy pilkahduksia paikkallisesta armeijamaailmasta pienten näyttelyiden ja teosten muodossa, joista osa on peräisin jo 1600-luvulta.

Hotellissa on 140 viihtyisää huonetta, joista osa on remontoitu tammikuussa 2022. Majoitukseen sisältyy aamiaisen lisäksi myös fika ja kevyt iltapala. Tavallisen vastaanoton lisäksi hotellissa on käytössä self-service check-in -mahdollisuus.

Aamiaisella tarjoillaan suuri valikoima ekologisia vaihtoehtoja, kuten luomukananmunia, Reilun kaupun kahvia ja hedelmiä. Aamiaisen lisäksi hotellissa tarjoillaan fika noin klo 15–16 välillä, jolloin tarjolla on  kahvia ja teetä sekä pientä kotitekoista purtavaa. Saatavilla on myös iltapalaa noin klo 18–20 välillä. Iltapalalla tarjoillaan esimerkiksi keittoa tai salaattia. Hotellin aulabaarissa voit nauttia kahvia tai muita virvokkeita sekä pientä naposteltavaa.

Clarion Collection Hotel Tapto -hotellista löytyy Relax-rentoutumisosasto, jossa höyrysauna, kuivasauna ja rentoutumisalue. Rentoutumisosaston yhteydessä sijaitsee myös hotellin pieni kuntosali, josta löytyy muun muassa painoja, juoksumattoja ja joogamattoja. Vastaanotto lupaa antaa vinkkejä parhaista lenkki- ja juoksureiteistä.

Tukholman hotellimatka lentäen Helsingistä

Omatoimikokemus

Junibacken

Omatoimikokemus

Junibackenissa voi kokea pohjoismaisten satujen taikaa ja kaikki saavat leikkiä ja touhuta, tutkia ja oppia. Lastenmuseo sijaitsee Djurgårdenin saarella lähellä Tukholman keskustaa. Kaikki toiminta on sisätiloissa ja Junibacken onkin avoinna vuoden ympäri. Junibacken avattiin 8. kesäkuuta 1996 ja se on noussut Tukholman viidenneksi suosituimmaksi vierailukohteeksi. Astrid Lindgren oli itse mukana luomassa Junibackenia, mutta hän ei halunnut siitä tulevan Astrid Lindgrenin museota, vaan halusi mukaan muitakin lastenkirjojen hahmoja. Siksi Junibackenissa on Pepin ja Eemelin lisäksi monia muita tuttuja pohjoismaisia lastenkirjojen hahmoja.

Gröna Lund

Omatoimikokemus

Tukholman Djurgårdenilla sijitseva Gröna Lund huvipuisto tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle. Ruotsin vanhimmasta huvipuistossa on kolmekymmentä laitetta, joista koko perhe varmasti löytää varmasti oman suosikkinsa. Perheen pienimmät viihtyvät karusellissä. Hurjapäisimmät pääsevät kokeilemaan esimerkiksi Euroopan korkeinta vapaapudotusta, G-voimia koettelevaa insanea sekä lukuisia vuoristoratoja.

Laitteiden lisäksi Gröna Lundista löytyy useita erilaisia ravintoloita, joihin pääsee hengähtämään hetkeksi ja tankkaamaan päivän huvitusten välissä.

Gröna Lundissa järjestetään usein myös kaikenlaisia konsertteja. Konsertteihin pääsee osallistumaan huvipuiston sisäänpääsymaksun hinnalla, kun paikalle saapuu konserttipäivänä ajoissa, yleensä ennen kuutta. Kuuden jälkeen puistoon saapuvat joutuvat maksamaan korotetun sisäänpääsymaksun.

Huomioithan, että Grönä Lundissa ei oteta vastaan käteistä. Vuodesta 2022 alkaen Gröna Lundin liput täytyy ostaa ennakkoon Gröna Lundin verkkosivulta. Lippuja ei myydä paikan päällä puistossa.

SkyView-hissi

Omatoimikokemus

Skyview on Globenin yhteydessä oleva näköalahissi. Se tarjoaa mahdollisuuden ihailla Tukholmaa 130 metrin korkeudessa. Hissin seinät ovat lasia ja avautuva näkymä on upea. Yksi ajelukerta kestää 20 minuuttia.

Abba-museo

Omatoimikokemus

Museo ei ehkä ole paras sana kuvaamaan tätä kohdetta. Sitä voisi kuvailla pikemminkin ABBA-kokemukseksi. Pelkän katselun sijaan vierailija voi heittäytyä mukaan megasuositun ABBAn konserttiin. Näyttelyssä tutustutaan bändin historiaan ja tarkastellaan myös bändin aiheuttamaa villitystä 70- ja 80-luvuilla.

Skansen

Omatoimikokemus

Djurgårdenin saarella sijaitsevan Skansenin kaupunkikorttelit kertovat millaiselta Ruotsi näytti 1700-luvun alusta 1900-luvun puoliväliin saakka. Kaupunkikortteleissa on asuinhuoneistojen lisäksi maustepuoti, leipomo, kirjapaino sekä muita pieniä verstaita.

Skansenin eläintarhassa elää pohjoismaisia villieläimiä, kuten karhuja, susia, kettuja ja ilveksiä. Talvella karhut nukkuvat talviunta, mutta muut eläimet nauttivat talvesta täysin siemauksin ja eläinten touhuja katsellessa voi huomaamatta vierähtää monta tuntia! Eläinpuistossa on myös kotieläimiä, kuten vuohia, lampaita ja lehmiä. Lill-Skansenissa lapset pääsevät näkemään pienempiä eläimiä, kuten possuja, pupuja, marsuja ja papukaijoja.

Tukholma

Omatoimikokemus

Parasta matkalla oli helppous ja Tukholman lapsiystävällisyys.

Tukholma

Omatoimikokemus

Saimme kauttanne todella hyvän hotellin ja jälkeenpäin kun katoimme, huomasimme, että teidän kautta koko reissu tuli edullisemmaksi kuin muualta pelkkä hotelliyö olisi kustantanut.

Tukholma

Omatoimikokemus

Parasta matkalla oli ostoksilla käyminen Tukholmassa.

Tukholma

Omatoimikokemus

Tukholman Skansen oli mahtava kokemus.

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

Omatoimikokemus