Bonusta jokaisesta matkasta!

Kartanoiden ja linnojen Viro

Tervetuloa ainutlaatuiselle seikkailulle, jossa pääset tutustumaan Viron kartanoihin ja linnoihin sekä myös majoittumaan niissä! Nelipäiväinen matkamme avaa oven upeisiin kartanoihin ja linnoihin ympäri Viroa, tarjoten unohtumattomia elämyksiä ja ainutlaatuista majoitusta.

Kartanoiden ja linnojen kierroksella pääset astumaan ajassa taaksepäin, kun vierailemme historiallisissa kartanoissa ja linnoissa, jotka ovat kuin aikamatka menneeseen. Kohteiden tunnelmallinen ilmapiiri ja restauroitu ympäristö takaavat, että tunnet olevasi kuin aatelisvieras menneiltä vuosisadoilta.

Matkan ensimmäisen päivän kohteina ovat Kirnan ja Olustveren kartanot. Tiesitkö, että Kirnan kartanorakennuksen ja puiston uskotaan olevan yksi maailman viidestä alkuvoimaisemmasta paikasta? Olustveren kartano on  puolestaan yksi Viron täydellisimmin säilyneistä kartanokokonaisuuksista. Toisena päivänä on ensimmäisenä vuorossa Englannin kuuluisan Windsorin linnan mukaisesti rakennettu Sangasten linna upeine saleineen ja arkkitehtuureineen sekä tietenkin kaunis kartanopuisto. Sadunomainen Alatskivin linna Viron itärajalla odottaa seuraavaksi. Täällä tutustut yhden herrassuvun elämään ja historiaan sekä sata vuotta sitten kartanossa toimineen palvelusväen arkeen.

Virosta eivät kartanot ja linnat lopu! Matkalla kuljetaan seuraavaksi Viron itärajalla komeilevaan Narvan linnaan, joka sijaitsee Narvajoen rannalla. Sijaintinsa vuoksi Narva on virolaisen ja venäläisen kulttuurin risteyspaikka ja kaupunki on vielä monelle suomalaiselle tuntematon. Lyhyen kaupunkikierroksen lisäksi matkalla piipahdetaan myös paikallisessa ostoskeskuksessa. Ennen hotellille saapumista käydään vielä katsomassa joko Kukrusen kartanoa tai Ontikan rantatörmää. Viimeisellekin päivälle jää vielä ihasteltavaa kun silloin poiketaan vielä Jänedan kylän sydämessä sijaitsevalla Jänedan kartanolla.

Taageperan, Mäetagusen ja Sakan majoitukset ovat kaikki ainutlaatuisia yhdistelmiä historiaa ja nykypäivää. Tällä matkalla nautitaan kartanoiden erityisestä ilmapiiristä myös majoituksissa!

Miksi lähteä Kartanoiden ja linnojen Viro -kiertomatkalle
Näe useita historiallisia kartanoita ja linnoja yhdellä matkalla
Kaikki majoitukset kartanohotelleissa
Suomenkielinen opas mukana koko matkan ajan
Matkalla käydään myös Narvassa

Matkat

Kartanoiden ja linnojen Viro

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Taagepera
Taagepera (1 yö)
Taagepera-Mäetaguse
Mäetaguse (1 yö)
Mäetaguse-Saka
Saka (1 yö)
Saka-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Kartanoiden ja linnojen Viro -matkalla pääset tutustumaan monipuolisesti Viron kartanoihin ja linnoihin. Lähdöt vuodelle 2024 ovat torstaisin 16.5., 27.6., 25.7. ja 15.8.


Kartanoiden ja linnojen Viro + Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Taagepera
Taagepera (1 yö)
Taagepera-Mäetaguse
Mäetaguse (1 yö)
Mäetaguse-Saka
Saka (1 yö)
Saka-Tallinna
Tallinna (1-7 yötä)
Tallinna-Helsinki
Kartanoiden ja linnojen Viro + Tallinnan hotellimatkalla pääset tutustumaan monipuolisesti Viron kartanoihin ja linnoihin sekä lisäksi viettämään aikaa Tallinnassa. Lähdöt vuodelle 2024 ovat torstaisin 16.5., 27.6., 25.7. ja 15.8.


Kuvia matkalta

Reitti ja kohteet

Reittikartta

Videoita matkan kohteista