Bonusta jokaisesta matkasta!

Lisä- ja erityisehdot lentopallokisamatkoilla

Ikaalisten matkatoimisto soveltaa yleisten matkapakettiehtojen 1.2 ja 1.3 kohtien nojalla lentopallokisamatkapakettien myyntiin seuraavia lisä- ja erityisehtoja, koska matkoihimme liittyvät kuljetusehdot sekä hotellien- ja lentoyhtiöiden sopimusehdot ovat poikkeuksellisia.

Pyydettäessä toimitamme ehdot kirjallisina. Lentopallomatkat ovat matkapaketteja ja ne kuuluvat matkapalveluyhdistelmistä annetun lain mukaisen vakuuden piiriin. Ikaalisten Matkatoimisto Oy on asettanut vakuuden Suomen Kuluttajavirastolle. Varaamme oikeuden muuttaa matkaehtoja ja muita tietoja ennen sopimuksen syntymistä.

Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehdot

Yleisten matkapakettiehtojen mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä ensimmäinen maksusuoritus on maksettu viimeistään eräpäivänä.

Maksaminen: Lähetämme matkaohjelman mukana laskun. Ilmoittautumismaksu on osa matkan hintaa ja se erääntyy maksettavaksi 1-7 päivää varauksen jälkeen ja loppumaksu erääntyy 50 päivää ennen matkan alkua. Ilmoittautumismaksun osuus on 20% koko matkan hinnasta.

Maksaminen verkkokaupassa: imt.fi internet-sivuilta tehty varaus täytyy maksaa heti varausta tehdessä joko osittain tai kokonaan, riippuen lähtöpäivän läheisyydestä sekä varattavasta matkasta. Asiakas voi valita maksutavaksi myös JOUSTOn, jolloin hän pystyy valitsemaan itselleen pidemmän maksuajan. JOUSTO on maksutapa ja sen käyttäminen sitoo asiakkaan sopimukseen ja matkavaraukseen.

Ilmoittautumismaksulla asiakas sitoutuu matkaan. Matkasta maksetaan ennakkoon hotelleille ja lentoyhtiölle maksut, jotka ovat suuremmat kuin ilmoittautumismaksun osuus matkasta. Peruutustilanteessa ilmoittautumismaksu ei kata ennakkoon maksettuja kuluja, ja todelliset kulut veloitetaan asiakkaalta täysimääräisenä.

Yleisten matkapakettiehtojen kohdan
4.1.a) tarkoittamissa peruutustilanteissa veloitamme toimistokuluina 100€/henkilö.

Matkan erityisluonteen takia IMT on velvollinen maksamaan hotelli- ja lentoyhtiökumppaneille asiakkaan ostamat palvelut etukäteen.  Asiakkaan peruuttaessa matkan veloitetaan häneltä todelliset, palveluntuottajien (esim. lentoyhtiön, hotellin) veloittamat kulut täysimääräisinä. Kulut ylittävät matkapakettiehtojen kohdissa 4.1 a-e mainitun peruutusmaksun.

Matkan erityisluonteen takia matkan muutosoikeus on rajattu. Lentopallomatkaa ei voi vaihtaa toiseen kohteeseen tai lähtöpäivään. Matkan muutos toiseen kohteeseen tai matkatyyppiin käsitellään peruutuksena ja uutena varauksena, jolloin matkan peruutuksesta syntyvät todelliset kulut hotellin ja lentoyhtiön kulut veloitetaan täysimääräisenä.

Matkustajalla on oikeus muuttaa varauksessa olevia matkustajatietoja tai luovuttaa sopimukseen perustuvat oikeutensa henkilölle, joka täyttää mahdolliset matkalle osallistumista koskevat ehdot. Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 7.2. tarkoittamissa tietojen muutos tai luovutus tilanteissa, matkanjärjestäjä pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta 25€ toimistokulun lisäksi palveluntuottajien veloittamat muutoskulut täysimääräisinä.

Ikaalisten Matkatoimisto pidättää oikeuden korottaa matkan hintaa polttoainelisämaksulla, jos kuljetuskustannukset nousevat merkittävästi polttoaineen hinnan nousun takia.

Mikäli matkaa ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, Ikaalisten Matkatoimistolla on oikeus peruuttaa matka ilman ilmoitusta. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista, vaan peruutus on tehtävä toimistoomme.

Asiakkaan peruessa matkavarauksensa katsotaan peruutusajankohdaksi se hetki, jolloin Ikaalisten Matkatoimisto saa tiedon peruutuksesta toimistomme aukioloaikoina.

Ikaalisten Matkatoimisto Oy on asettanut matkapakettituotannostaan vakuudeen Kuluttajavirastolle.  Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Siltasaarenkatu 12 A, 00530 Helsinki, puhelin: 029 505 3000, s-posti: kirjaamo@kkv.fi

Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 2.1. mukaisesti Ikaalisten Matkatoimistolla on palvelupuhelinnumero poikkeus- ja hätätapauksia varten +358 600 – 301 220. Puhelun hinta 2,96 € + pvm

Helposti särkyvät tavarat, lääkkeet ja arvoesineet on kuljetettava käsimatkatavaroina. Suosittelemme mahdollisen kotivakuutuksen matkaosan kattavuuden tarkistamista ja/tai matkavakuutuksen ottamista, johon sisältyy riittävä peruutusturvavakuutus.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Varaamme oikeuden muuttaa matkaehtoja ja muita tietoja ennen sopimuksen syntymistä.