Bonusta jokaisesta matkasta!

Viikonloppuloma kahdelle


Viikonloppuloma kahdelle on loistava tapa ottaa nopea irtiotto arjesta. Ikaalisten Matkatoimiston valikoimasta löydät matkoja esimerkiksi Tallinnaan, Tukholmaan, Haapsaluun, Pärnuun ja Tarttoon. Laulasmaan ja Viimsin kylpylät sekä Vihulan kartano tuovat ripauksen hemmottelua arkeen. Tutustu myös kaupunkilomiin ja lähde vietä pitkä viikonloppu Euroopan hurmaavissa kohteissa!

 

Tallinna – monipuolinen kaupunki

Tallinna on lyhyen merimatkan päässä ja helppo kohde viikonlopun viettoon! Kaupunki tarjoaa monipuolisen valikoiman hotelleita sekä laadukkaita ravintoloita.

Tutustu Tallinnan matkoihin

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Etsitkö nopeaa irtiottoa arjesta? Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa viikonloppulomia ympäri Eurooppaa. Varaa viikonloppuloma kahdelle kauttamme jo tänään!

Lue lisää

 

Tukholma – ihastuttava Vanhakaupunki

Päivä Tukholmassa -risteilyllä pääset nauttimaan laivan monipuolisesta ravinto- ja viihdetarjonnasta sekä tutustumaan Tukholmaan. Mikäli haluat viettää pidemmän ajan Tukholmassa, voit varata matkaasi myös yhden yön hotellissa.

Tutustu Tukholman matkoihin

 

Tartto – kulttuuria ja kaupunkielämää

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto on ihastuttava kaupunki, jossa lyhyessäkin ajassa ehdit tutustumaan kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Omalla autolla 2 yön matkat tai pitkä viikonloppu (3 yötä) kuljetuksin.

Tutustu Tarton matkoihin

 

Haapsalu ja Pärnu – hemmottelua kylpyläkaupungeissa

Haapsalu ja Pärnu ovat Viron kuuluisia kylpyläkaupunkeja. Voit varata 2 yön hotellimatkan omalla autolla viikonlopuksi tai lähteä viettämään pitkää viikonloppua kuljetuksin torstaista sunnuntaihin.

Tutustu Haapsalun ja Pärnun matkoihin

 

Laulasmaa ja Viimsi – viikonlopuksi kylpylään

Laulasmaa ja Viimsi ovat loistavia kohteita, mikäli haluat viettää lyhyen viikonlopun kylpylässä. Laulasmaa sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Tallinnasta ja Viimsiin Tallinnasta on vain reilu 10 kilometriä. Viimsissä on myös aikuiseen makuun tehty SPA18+ spa- ja saunakeskus.

Tutustu Laulasmaan ja Viimsin matkoihin

 

Vihula – hurmaava kartanoidylli

Vihulan kartano tarjoaa pakopaikan arjesta. Ihastuttavassa ympäristössä pääset rentoutumaan Lahemaan kansallispuiston luonnonkauniissa maisemissa. Omalla autolla 2 yön matkat sekä pidemmän viikonlopun viettäjien mahdollista varata 3 yön matka kuljetuksin.

Tutustu Vihulan matkoihin

 

Kaupunkilomat Euroopassa

Lähde viettämään pitkää viikonloppua johonkin upeista Euroopan pääkaupungeista!

Tutustu kaupunkilomiin

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista