Bonusta jokaisesta matkasta!

Rentouttava viikonloppu Hedon Spassa

blogi-pauliina-hedon-spa

Päätin valita Pärnun lomalle hotelliksi uuden upean kylpylän Hedon Span. Hotelli on rakennettu vanhan mutahoitolan yhteyteen. Mudaravila on kunnostettu ylelliseksi Spaksi ja sen taakse on rakennettu moderni hotelli.

blogi-pauliina-hedon-spa-ranta

Hedon Spassa hintaan sisältyy majoituksen ja aamiaisen lisäksi kuntosalin ja Spa-osaston käyttö. Spa-osastolla ei ole isoja altaita joten oikein kylpemään tai uimaan siellä ei pysty, mutta höyrysauna oli ihana ja sisäpihalle rakennetun altaan vierellä pystyy ottamaan aurinkoa vaikka rannalla tuulisi. Spaosastolta pystyi tilaamaan huoneen laskuun virvokkeita. Kuoharijäätelö-drinkki oli mielettömän hyvä! Testaamisen arvoinen.

Hiljaiseen Spahan mennessä saat tiskiltä pienen pussukan joka sisältää kasvoveden puhdistukseen, kasvonaamion, kuolleen meren kylpysuolaa, vartalokuorinnan sekä vartalorasvan ja ohjeet miten näitä voi käyttää hiljaisen span puolella.

Hedon Spasta löytyy myös hiljainen spa, joka on tarkoitettu hiljentymiseen ja rentoutumiseen aikuisille. Hiljainen spa ei sisälly huonehintaan. Lisämaksu on 25€ hotellin asiakkaille.

Hedon Spasta löytyy myös hiljainen spa, joka on tarkoitettu hiljentymiseen ja rentoutumiseen aikuisille. Hiljainen spa ei sisälly huonehintaan. Lisämaksu on 25€ hotellin asiakkaille.

Hiljaisen Span idea on hemmotella itseään. Jalkahoito, kasvonaamio, vartalokuorinta, höyrysauna, suolaisen veden allas... Hiljainen hetki yrtti-teetä nauttien! Ihana rentoutumisen hetki!

Hiljaisen Span idea on hemmotella itseään. Jalkahoito, kasvonaamio, vartalokuorinta, höyrysauna, suolaisen veden allas… Hiljainen hetki yrtti-teetä nauttien! Ihana rentoutumisen hetki!

Tässä kuva jälkeen, hyvä mieli! :)

Tässä kuva jälkeen, hyvä mieli! 🙂

Superior huoneista oli näköala merelle. Kesän kuumuudessa kannattaa ehdottomasti valita superior-huone koska normaaleissa huoneissa ei ole ilmastointia.

blogi-pauliina-hedon-spa-nakoala-merelle