Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Vaali kauneuttasi Virossa

Virossa on helppo huolehtia omasta kauneudesta ja hyvinvoinnista kattavassa hoitovalikoimassa. Panostatpa sitten kasvohoitoihin, kampaamopalveluihin, vartalosi hoitoon tai käsiesi ja jalkojesi terveyteen, niin alat varmasti hehkua sekä ulkoista että sisäistä kauneutta sopivilla hoidoilla hemmoteltuna!

 

 

Ihanat kasvohoidot

Hemmottele itseäsi kasvohoidolla! Tarjolla on monia erilaisia kasvohoitoja, joista voit valita mieleisesi hoitotarpeesi mukaan. Ja jos et ole varma, hoitoloiden henkilökunta osaa suositella juuri sinun ihollesi sopivaa hoitoa esimerkiksi kosteutukseen, pudistukseen tai ikämuutosten hoitoon. Hoidon jälkeen tunnet itsesi virkistyneeksi ja raikkaaksi.

Kasvohoitoja löytyy runsas kirjo etenkin kylpylähotelleista, esimerkiksi Pärnun kylpylälomalta.

Uutta ilmettä kampaajalla

Nyt on aika saattaa kutrit kuntoon! Eikun varaamaan aika kampaajalle. Ehkä kaipaat hieman latvojen siistimistä, juurikasvu kaipaa uudelleenvärjäystä tai haluat kokonaan erilaisen ja uudistuneen tyylin?  Kun astelet ulos salongista, voit tuntea itsesi entistä tyylikkäämmäksi, kun hiuksesi ovat viimeisen päälle kunnossa. Moni asiakas käy luottokampaajallaan esimerkiksi Tallinnan laajassa valikoimassa.

Helli vartaloasi

Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin upottautua vartaloa hellivään kylpyyn! Vedessä oleminen rauhoittaa sekä kehoa että mieltä. Entä miltä kuulostaisi sittenkin vaikkapa kosteuttava tai raikastava vartalokuorinta tai -hoito? Tämän rentouttavampaa hoitoa on hankala kuvitella, toki jokaisella on omat suosikkinsa hoitojen joukossa. Vartalohoidon jälkeen hehkut tyytyväisyyttä ja hyvää oloa! Kehon hellimistä tarjoaa myös erilaiset kylpyläosastot saunoineen ja altaineen, esimerkiksi Tallinnan valikoimassa. 

Huolehdi kynsistäsi ja käsistäsi

Saata kätesi ja kyntesi kuntoon! Kylmille, kuiville ja karheille käsille voidaan tehdä muun muassa kuorinta- ja hierontahoitoja, jonka tarkoitus on kosteuttaa sekä ihoa että kynsiä. Harkitse myös ajan varaamista manikyyriin, joissa huolletaan kyntesi ja kynsinauhasi. Manikuuri onnistuu sekä kynsien lakkauksella että ilman lakkausta. Käsien ja kynsien hoito on osa kauneudenhoitoa, joka tuottaa aina hyvää mieltä. 

Satsaa jalkahoitoon

Virkistä väsyneitä jalkojasi hemmottemalla itseäsi jalkahoidolla. Hoidoissa saa nauttia esimerkiksi jalkojen kylvettämisestä, kuorinnasta, kovettumien poistosta, jalkanaamioista ja hieronnasta. Myös kynsiä voidaan ohentaa tai muotoilla ja kynnet lakata hoidon päätteeksi. Hoitoja on monenlaisia, joista voi valita omille jaloille sopiva kokonaisuus. Helli siis jalkojasi rentouttavalla hoidoilla.

Tutustu Viron kylpylälomiimme

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa