Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Vaali kauneuttasi Virossa

Virossa on helppo huolehtia omasta kauneudesta ja hyvinvoinnista kattavan hoitovalikoiman turvin. Panostat sitten kasvohoitoihin, kampaamopalveluihin, vartalosi hoitoon tai käsiesi ja jalkojesi hyvinvointiin, niin alat hehkua sekä ulkoista että sisäistä kauneutta hyvinvointia lisäävien hoitojen avulla.

 

 

Ihanat kasvohoidot

Hemmottele itseäsi piristävällä kasvohoidolla! Tarjolla on monia erilaisia kasvohoitoja, joista voit valita mieleisesi hoitotarpeesi mukaan. Ja jos et ole varma, hoitoloiden henkilökunta osaa suositella juuri sinun ihollesi sopivaa hoitoa kaipaat sitten esimerkiksi kosteutusta, puhdistusta, kiinteytystä tai haluat ehkäistä ikääntymisen merkkejä. Hoidon jälkeen tunnet itsesi virkistyneeksi ja raikkaaksi.

Uutta ilmettä kampaajalla

Nyt on aika saattaa kutrit kuntoon! Eikun varaamaan aika kampaajalle. Ehkä kaipaat hieman siistimistä hiustenleikkuulla, hiuksesi tarvitsevat uudelleenvärjäystä tai haluat kokonaan erilaisen ilmeen värin avulla. Myös uudenlainen leikkaus tai permanentti voivat olla mieleesi. Kun astelet ulos salongista, voit tuntea itsesi entistä tyylikkäämmäksi, kun hiuksesi ovat viimeisen päälle kunnossa.

Helli vartaloasi

Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin upottautua vartaloa hellivään kylpyyn! Vedessä oleminen rauhoittaa sekä kehoa että mieltä. Entä miltä kuulostaisi sittenkin vaikkapa kosteuttava tai raikastava vartalokuorinta tai -hoito? Tämän rentouttavampaa hoitoa on hankala kuvitella, toki jokaisella on omat suosikkinsa hoitojen joukossa. Vartalohoidon jälkeen hehkut tyytyväisyyttä ja hyvää oloa!

Huolehdi kynsistäsi ja käsistäsi

Saata kätesi ja kyntesi kuntoon! Kylmille, kuiville ja karheille käsille voidaan tehdä muun muassa kuorinta- ja hierontahoitoja, jonka tarkoitus on kosteuttaa sekä ihoa että kynsiä. Harkitse myös ajan varaamista manikyyriin, joissa huolletaan kyntesi ja kynsinauhasi. Manikuuri onnistuu sekä kynsien lakkauksella että ilman lakkausta. Käsien ja kynsien hoito on osa kauneudenhoitoa, joka tuottaa aina hyvää mieltä.

Satsaa jalkahoitoon

Virkistä väsyneitä jalkojasi hemmottemalla itseäsi jalkahoidolla. Hoidoissa saa nauttia esimerkiksi jalkojen kylvettämisestä, kuorinnasta, kovettumien poistosta, jalkanaamioista ja hieronnasta. Myös kynsiä voidaan ohentaa tai muotoilla ja kynnet lakata hoidon päätteeksi. Hoitoja on monenlaisia, joista voi valita omille jaloille sopiva kokonaisuus. Helli siis jalkojasi rentouttavalla hoidoilla.

Tutustu Viron kylpylälomiimme

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa