Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Pidä huolta terveydestäsi Baltiassa

Oma terveys on monelle tärkeä asia, ja Baltiasta löytyykin useita terveyshoitoja kylpylöiden yhteydessä, joilla omaa hyvinvointia voi parantaa. Vaikka sinulla ei olisikaan erityistä vaivoja, voi terveyshoidoilla myös ennaltaehkäistä niiden syntymistä.

Suolahuone

Hoida hengitysteitäsi parantavassa suolahuonehoidossa! Hoidolla on myös ennaltaehkäisevä vaikutus terveyteen, ja se toteutetaan suolalla vuoratussa huoneessa. Suolahuonehoito voi toimia apuna esimerkiksi astman, heinänuhan tai muun allergian ja hengitysteiden sairauksien hoidossa. Hoidolla on myös tulehduksia pienentävä vaikutus, jonka lisäksi se kosteuttaa ja tuo kimmoisuutta iholle. Suolahuonehoitoa käytetäänkin myös ihottumien ja atooppisen ihon hoidossa. Turvotusta tai kohonnutta verenpainetta ei tarvitse pelätä hoidon sivuoireina, sillä elimistöön kulkeutuva suolamäärä on vähäinen. Lähde siis rentoutumaan ja pitämään huolta hengitysteistäsi.

Suolahuoneen parantavaan ilmaan pääset esimerkiksi Pärnun kylpylöissä

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

UVB-valohoito

Häiritseekö ihottuma, kuiva iho tai kutina? Helpota iho-oireita valohoidon avulla Baltiassa. Valohoito sopii myös atooppisen ihottuman sekä psoriaksen hoitoon. Hoidossa käytetään sopivia määriä UVB-säteilyä, jotta iho-oireet helpottuisivat. Säteilystä on karsittu pois iholle haitalliset UVA-säteet. Hoitokerrat ovat lyhyitä, vain muutaman minuutin mittaisia. Jos hoitoa ottaa sarjoina, voidaan hoitoaikaa kertojen edessä hieman pidentää. Esimerkiksi ESTONIA Medical Spa & Hotellissa hoitoon pääsee vain lääkärin määräyksestä.

ESTONIA Medical Spa & Hotell sijaitsee Pärnussa

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Akupunktio

Vaivaako migreeni, niskakivut tai iskias? Kokeile lääkkeetöntä itämaista kivunlievitysmenetelmä akupunktiota. Hoito soveltuu myös muun muassa fibromyalgian, polven ja lonkan nivelrikon sekä selkäkipujen hoitoon. Akupunktiossa hoidettavaa pistellään neuloilla tietyistä ihon pisteistä. Parhaassa tapauksessa kivut lieventyvät pidemmäksi aikaa, joka voi käsittää ajan kuukausista jopa vuosiin. Kivunlievityksen lisäksi hoidosta voi seurata esimerkiksi hyvänolon tunnetta, rentoutumista ja unien laadun parantumista.

Akupunkioon pääset esimerkiksi Aqva Spassa

Rakvere

Rakvere

Matkakohde

Hieronta

Lähde hoivaamaan kehoasi hierontaan! Perinteinen hieronta auttaa rentoutumiseen, lihaskipujen lievittämiseen, ummetukseen ja lihasten huoltamiseen sekä lihasjännitysten laukaisemiseen. Rentoutumisen lisäksi hieronta vähentää stressiä, virkistää mieltä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta, parantaa ihon joustavuutta, palauttaa fyysisestä harjoittelusta ja lievittää kipua. Olit sitten minkä ikäinen tahansa, hieronta edistää hyvinvointiasi ja tuottaa mielihyvää.

Kaikki Viron kylpylämme tarjoavat nautinnollista hierontaa. Tutustu Tallinnan kylpylälomiin

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Parafiinihoito

Ovatko jalkasi tai kätesi rasittuneet ja kaipaavat virkistystä? Varaa aika parafiinihoitoon, joka hoitaa käytetyimpiä ruumiinosiasi eli käsiäsi ja jalkojasi. Parafiinihoito hoitaa ja kosteuttaa ihoasi, vilkastuttaa verenkiertoasi ja paikallista aineenvaihduntaasi sekä lämmittää. Hoidossa iho puhdistetaan, desinfioidaan ja kuoritaan, jonka jälkeen levitetään tehoaineet ja parafiini. Parafiinia pidetään iholla noin vartin verran, jonka jälkeen se poistetaan, ihoa hierotaan ja levitetään hoitovoide. Parafiinihoitoa kannattaa harkita erityisesti talvisin, kun kädet saattavat kuivua ja muuttua karheiksi. Hoito voi auttaa nivelkipuihin ja reumaan.

Parafiinihoidon voit varata esimerkiksi Viimsi kylpylästä

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Turvehoito ja mutahoidot

Hoida vartaloasi turpeella! Luonnollinen hoito muun muassa rentouttaa, puhdistaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se kosteuttaa ja kuorii ihoa, hoitaa aknea ja vähentää selluliittia. Hoidosta voi olla apua esimerkiksi kuukautiskipuihin, reumasärkyyn, lihassärkyyn, turvotukseen ja verenkiertohäiriöihin. Turvetta käytetään usein lämmitettynä, mutta ei kuumana. Sitä sivellään paksu kerros vartalolle, joka kääritään kelmuun ja annetaan vaikuttaa ennen kuin turve pestään pois. Hoidon jälkeen on hyvä nauttia paljon nestettä. Hemmottele kehoasi turvehoidolla ja paranna omaa hyvinvointiasi. Samoja hoitavia vaikutuksia on myös mudalla.

Haapsalu on kuuluisa hoitavasta mudastaan

Haapsalu

Haapsalu

Matkakohde

Kylmähoito

Haluatko parantaa lihaksistosi suorituskykyä ja nivelten toimivuutta? Jos haluat, ehkä harkitset silloin kylmäterapiaa, joka hellii juuri näitä paikkoja kehossasi. Astu siis uima-asussa sisään 100–120-asteiseen huoneeseen, jossa vietät korkeintaan kolme minuuttia. Vaihtoehtoisesti hoito voidaan toteuttaa kylmäkapselissa. Vaivojen poistumisen lisäksi kylmähoidolla on nuorentava vaikutus, ja se vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä parantaa vastustuskykyä. Lähde kokeilemaan, millaisia ihmeitä kylmä saa kehossasi aikaan!

Toilan kylpylässä pääset kylmähoitoon

Toila

Toila

Matkakohde

Tutustu hoitoihin

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa