Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Pidä huolta terveydestäsi Baltiassa

Oma terveys on tärkeä asia. Baltiasta löytyy useita terveyshoitoja kylpylöiden yhteydessä, joilla omaa hyvinvointiaan voi parantaa. Vaikka sinulla ei olisikaan erityistä vaivoja, voi terveyshoidoilla myös ennaltaehkäistä niiden syntymistä.

Suolahuone

Hoida hengitysteitäsi parantavassa suolahuonehoidossa! Hoidolla on myös ennaltaehkäisevä vaikutus terveyteen, ja se toteutetaan suolalla vuoratussa huoneessa rentoutuen ja hengitellen. Suolahuonehoito voi toimia apuna esimerkiksi astman, heinänuhan tai muun allergian tai hengitysteiden sairauksien hoidossa. Hoidolla on myös tulehduksia hillitsevä vaikutus. Lisäksi se kosteuttaa ja tuo kimmoisuutta iholle. Suolahuonehoitoa käytetäänkin myös ihottumien ja atooppisen ihon säännöllisessä hoidossa. Turvotusta tai kohonnutta verenpainetta ei tarvitse pelätä hoidon sivuoireina, sillä elimistöön kulkeutuva suolamäärä on vähäinen. Lähde siis rentoutumaan ja pitämään huolta hengitysteistäsi. Suolahuoneen parantavaan ilmaan pääset esimerkiksi Pärnun kylpylöissä.

UVB-valohoito

Häiritseekö ihottuma, kuiva iho tai kutina? Helpota iho-oireita valohoidon avulla Baltiassa. Valohoito sopii myös atooppisen ihottuman sekä psoriaksen hoitoon. Hoidossa käytetään sopivia määriä UVB-säteilyä, jotta iho-oireet helpottuisivat. Säteilystä on karsittu pois iholle haitalliset UVA-säteet. Hoitokerrat ovat lyhyitä, vain muutaman minuutin mittaisia. Jos hoitoa ottaa sarjoina, voidaan hoitoaikaa kertojen edessä hieman pidentää. Esimerkiksi ESTONIA Medical Spa & Hotellissa hoitoon pääsee vain lääkärin määräyksestä.

Akupunktio

Vaivaako migreeni, niskakivut tai iskias? Kokeile lääkkeetöntä itämaista kivunlievitysmenetelmä akupunktiota. Hoito soveltuu myös muun muassa fibromyalgian, polven ja lonkan nivelrikon sekä selkäkipujen hoitoon. Akupunktiossa hoidettavaa pistetään neuloilla tietyistä ihon akupisteistä. Parhaassa tapauksessa kivut lieventyvät pitkiksi ajoiksi. Kivunlievityksen lisäksi hoidosta voi saada esimerkiksi hyvänolon tunnetta, rentoutumista ja unien laadun parantumista.

Hieronnat

Lähde hoivaamaan kehoasi hierontaan! Perinteinen hieronta auttaa rentoutumiseen, lihaskipujen lievittämiseen, ummetukseen ja lihasten huoltamiseen sekä lihasjännitysten laukaisemiseen. Rentoutumisen lisäksi hieronta vähentää stressiä, virkistää mieltä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta, parantaa ihon joustavuutta, palauttaa fyysisestä harjoittelusta ja lievittää kipua. Olit sitten minkä ikäinen tai kuntoinen tahansa, hieronta edistää hyvinvointiasi ja tuottaa mielihyvää.

Parafiinihoito

Ovatko jalkasi tai kätesi rasittuneet ja kaipaavat virkistystä? Varaa aika parafiinihoitoon! Parafiinihoito hoitaa ja kosteuttaa ihoasi, vilkastuttaa verenkiertoasi ja paikallista aineenvaihduntaasi sekä lämmittää. Hoidossa iho puhdistetaan, desinfioidaan ja kuoritaan, jonka jälkeen levitetään tehoaineet ja parafiini. Parafiinia pidetään iholla noin vartin verran, jonka jälkeen se poistetaan, ihoa hierotaan ja levitetään hoitovoide. Parafiinihoitoa kannattaa harkita erityisesti talvisin, kun kädet kuivuvat ja karheutuvat helposti. Hoito voi auttaa myös nivelkipuihin ja reumaan. Parafiinihoidon voit varata esimerkiksi Viimsi kylpylästä Tallinnasta.

Turvehoito ja mutahoidot

Hoida vartaloasi turpeella! Luonnollinen hoito muun muassa rentouttaa, puhdistaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lisäksi se kosteuttaa ja kuorii ihoa, hoitaa aknea ja vähentää selluliittia. Hoidosta voi olla apua esimerkiksi kuukautiskipuihin, reumasärkyyn, lihassärkyyn, turvotukseen ja verenkiertohäiriöihin. Turvetta käytetään usein lämmitettynä, mutta ei kuumana. Sitä sivellään paksu kerros vartalolle, joka kääritään kelmuun ja annetaan vaikuttaa ennen kuin turve pestään pois. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä. Hemmottele kehoasi turvehoidolla ja paranna omaa hyvinvointiasi. Samoja hoitavia vaikutuksia on myös mudalla. Haapsalu on kuuluisa hoitavasta mudastaan.

Matkat

Pärnun kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Valitse mieleisesi kylpylähotelli useista vaihtoehdoista. Laivamatkat ja kuljetus Tallinnasta Pärnuun ja takaisin sisältyvät pakettiin.
🚌 Bussikuljetuksella satamasta Pärnuun pääset kesä- ja elokuussa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, juhannuksesta elokuulle joka päivä ja ympäri vuoden torstaisin ja sunnuntaisin.


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden. Hinta sisältää laivamatkat, hotellimajoituksen sekä allasosaston käytön aukioloaikoina.


Haapsalun kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Haapsalu
Haapsalu (valitsemasi määrä päiviä)
Haapsalu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Haapsalun kylpyläperinteet ovat pitkät. Suurin osa lähtöpäivistä on myynnissä omalla autolla matkaten, mutta syksyn kylpyläviikoilla voit matkata Haapsaluun myös bussilla kauttamme. Vuonna 2024 varattavissa kuljetuksia ajalla 20.6.-8.8. torstaisin ja sunnuntaisin. 11.8.-29.9. kuljetuksia varattavissa sunnuntaisin.


Rakveren kylpyläloma junalla

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Rakvere
Rakvere (valitsemasi määrä päiviä)
Rakvere-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Lähde Rakveren kylpylälomalle junalla, voit itse valita matkasi pituuden.


Viimsin kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Viimsin kylpylälomalle voi valita hotellikuljetuksen Tallinnan satamasta viikon kaikkina päivinä.


Tutustu hoitoihin

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa