Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Kylpyläloma luonnon rauhassa

Unohda arjen kiireet, hengitä syvään luonnon eliksiiriä ja nauti olemassaolostasi! Olemme koonneet hyvän olon matkoja luonnonläheisiin kohteisiin, missä sekä keho että mieli rentoutuvat. Tutustu valikoimaamme ja valitse mieluisin ihanista vaihtoehdoista!

Hyvää oloa luonnon keskellä

Miltä kuulostaisi rentouttava hyvän olon luontoloma?  IMT:ltä löydät laadukkaita kylpylöitä lähellä kauniita merimaisemia ja saaristoa, hiekkarantoja, vehreyttä ja mäntymetsiä. Valitsimme sekä luonnon rauhaa että hemmottelua kaipaavalle muutaman vinkin ihanista kylpylähotelleistamme, jotka sijaitsevat lähikohteissa.  Pääset nauttimaan samalla matkalla paitsi kauniista luonnosta myös kylpylöiden tarjoamista laadukkaista palveluista. Aktiivilomailijalle Viron kohteemme tarjoavat lisäksi monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

Hyvän mielen mäntymetsät Laulasmaalla

Laulasmaan kylpylä sijaitsee  luonnon syleilyssä,  keskellä kaunista mäntymetsää Viron länsirannikolla. Pitkä, valkoinen ja matala hiekkaranta lähtee aivan kylpylän vierestä. Laulasmaan pieni kylä on turvallinen ja rauhallinen kohde, jossa leppoisa elämänrytmi rauhoittaa mieltä ja kehoa. Siellä asuu vain muutama sata ihmistä.
Rauhallisuudestaan huolimatta Laulasmaalla on mahdollista harrastaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten golfia, frisbeegolfia, joogaa, surffausta ja suppausta. Vesiaktiviteetteja voi kokeilla aloittelijakin turvallisesti, sillä Laulasmaan ranta on matala.  Laulasmaa-Lohusalun vaellusreitille voi tehdä päiväretken. Ehdoton käyntikohde on  Keilan vesiputous  n. 6 km päässä Laulasmaalta. Upea vesiputous on kuusi metriä korkea ja useita kymmeniä metrejä leveä, ja sen läheisyydessä kulkee  myös luontopolku. Kipeytyneet lihakset voi vaelluksen ja aktiviteettien jälkeen rentouttaa LaSpan kylpyläosaston monissa erilaisissa altaissa ja saunoissa.

Tutustu Laulasmaahan

Laulasmaa

Laulasmaa

Matkakohde

Haapsalu on kaunis pikkukaupunki meren rannalla

Viron Haapsalu on kuuluisa mutahoidoistaan. Haapsalussa kerrotaan olevan Viron lämpimintä merivettä. Vesi lämpenee alkukesästä nopeasti ja pysyy lämpimänä pitkälle loppukesään.  Aikoinaan Venäjän tsaarin perhe ja  aatelisto ihastuivat merimudan tervehdyttäviin vaikutuksiin ja tähän kauniiseen pikkukaupunkiin.
Haapsalun kuuluisia muta- ja muitakin hoitoja voi kokeilla kahdessa kylpylässämme. Thalasso-kylpylä Fra Mare sijaitsee ihanteellisessa paikassa luontoa ja rauhaa kaipaavalle matkailijalle. Loma meren äärellä, mäntymetsän keskellä antaa tilaa hengittää. Laine kylpylä sijaitsee aivan merenrannalla. Asiakkaat voivat seurata aitiopaikalta kuinka kymmenet joutsenparvet pysähtyvät Haapsalun sisälahdelle muuttomatkallaan. Anna siis  tuulen viedä ja mudan hoitaa! Uskomme, että sinäkin rakastut Haapsalun luontoon ja rauhalliseen elämänmenoon, kuten niin moni muukin!

Tutustu Haapsaluun

Haapsalu

Haapsalu

Matkakohde

Luonnonrauhaa Saarenmaan merellisissä maisemissa

Saarenmaan luonto hurmaa matkaajan kauneudellaan Virossa.  Saaristolaiskultuuri ja rauhallinen elämänrytmi tarjoavat rentouttavan irtioton kiireisestä arjesta. Pyörä on oivallinen kulkuväline Saarenmaan keskustaan Kuresaareen ja sen lähiympäristöön tutustumiseen. Samalla voit hengitellä parasta elämän eliksiiriä, meri-ja luontoilmaa.  Pyörän voi kätevästi vuokrata Kuressaaren keskustan pyörävuokraamosta. Tee pyöräretki läheiseen luonnonsuojelukohteeseen, Looden tammiston luontopolulle, josta löytyy vanha tammisto,  puuniitty  sekä harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.
Kuresaaresta löytyy laadukkaita kylpylöistä, joissa voi rentoutua ja ladata akkuja. Suosituimpiin wellness-kylpylöihin kuuluvassa Grand Rose Spassa voit nautiskella hemmottelevissa poreissa ja sanojen lämmössä, sekä ottaa juuri itselleen sopivia kylpylähoitoja.

Tutustu Kuresaareen

Kuressaare

Kuressaare

Matkakohde

Upeat luontoliikuntamaastot kutsuvat Ikaalisiin

Suomessa Pirkanmaalla sijaitseva Ikaalisten kylpylä on upealla paikalla, aivan Kyrösjärven rannalla. Kylpylältä pääsee kävelyretkelle Voimametsään ja talvella tasokkaille laduille. Kesäisin voit lähteä uimaan ja soutelemaan Kyrösjärvelle ja talvella järvi kutsuu hiihtelyn lisäksi pilkkimään sekä retkiluistelemaan. Viiden kilometrin päässä kylpylältä sijaitsevat Ikaalisten keskustan puistot ja lenkkipolut kuten Krista Pärmäkosken mukaan nimetty Kristan lenkki. Viisi kilometriä toiseen suuntaa ja saavut Vatulan harjun retkeily ja hiihtomaisemiin. Nauti tasokkaista kylpyläpalveluista aidossa maalaismiljöössä.

Tutustu Ikaalisiin

Ikaalinen

Ikaalinen

Matkakohde

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa