Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Kylpylähemmottelua aikuiseen makuun

Hyvää oloa, rentoutumista, lepoa, herkullista ruokaa ja kuplivaa – täydellinen miniloma! Ota ihana irtiotto hektisestä arjesta helposti ja vaivattomasti IMT:n kylpylälomalla! Olemme koonneet parhaat kylpylähotellit rentouttavaan lomaan aikuisten kesken, tutustu ja valitse mieluisin!

Oma hemmotteluhetkesi odottaa sinua!

Virosta löytyy lukuisia hyvin laadukkaita kylpylöitä, joissa on paneuduttu sydämellä aikuiseen makuun sopiviin palveluihin. Pärnun Hedon Span hemmottelupäivä lähtee käyntiin aamisella tarjottavasta kuohuviinistä jatkuen Hiljaisen kylpylän puhdistaviin ja rentouttaviin kylpylärituaaleihin. Rakveren Aqva Spa tarjoaa miellyttäviä itämaisia hoitoja, Viimsi Spa Tallinnassa kutsuu rentoutumaan vain aikuisille tarkoitetulle Spa18+ osastolle ja Grand Rose tarjoaa ruusuntuoksuista tunnelmaa upeassa Kuresaaressa.

Ylellinen Hedon Spal nautiskelijoille

Hurmaava Hedon Spa on nimensäkin mukaisesti todellisten hedonistien hemmottelukeidas Pärnun kuuluisan hiekkarannan äärellä. Päivä  kannattaa aloittaa kiireetömästi kuohuviinitarjoilun täydentämällä herkullisella aamiaisella. Kylpylän laaja hoitovalikoima tarjoaa hemmottelua upeissa merenrantamaisemissa. Miltä kuulostaisi 80 minuutin ranskalais-polynesialainen hierontarituaali? Tai ehkäpä elvyttävä hemmotteluhoito väsyneille silmille, vai sittenkin rentouttava hartia- ja päähieronta? Erityistä rauhoittumista kaipaaville Hedon Spassa on lisämaksullinen Hiljainen kylpylä, jossa voit kokea puhdistavan ja rentouttavan n. 2-3 h kestävän kylpylärituaalin. Hedon Spassa on myös erittäin laadukas ravintolatarjonta ja hotellin ravintola Raimond onkin valittu useana vuonna peräkkäin Viron parhaat ravintolat -listalle. Jokainen hiljaisen kylpylän vieras saa mukaansa paketin Kuolleen meren vartalonhoitotuotteita, joten itsensä hemmottelua voi jatkaa vielä kotiin palattuakin.

Tutustu Pärnuun ja varaa

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Trendikäs ja tasokas loma Estonia Resortissa

Estonia Resort Hotel & Spa on trendikäs neljän tähden kylpylähotelli, jossa yhdistyvät tasokkaan hotellin mukavuudet sekä virolaiset hoitomuodot saunaelämyksineen. Valitse oma hemmottelupakettisi, josta voit valita lukuisista hoidosta itsellesi sopivat, kuten vaikkapa hunajaöljyhieronta kennolla, hamppukylpy ja vartalohoito, ruiskaunokki-jalkahoito tai ruusunmarja-kasvohoito.  Hotellivieraiden käytössä on ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus SPA & SAUN,  josta löytyvät perinteinen allaosasto, sekä erikoisuutena Kuolleen meren allas, jonne voi pulahtaa pienestä lisämaksusta. Kylpylässä järjestetään myös monia ryhmäliikuntatunteja rauhoittavasta joogasta vaihdikkaampaan menoon. Näiden nautintojen päälle maistuu NOOT ravintolan herkullinen ateria.

Tutustu Pärnuun ja varaa

Pärnu

Pärnu

Matkakohde

Tallinn Viimsi Spa on aikuiseen makuun

Viimsi Spa-kylpylässä on erityinen SPA18+ saunakeskus, joka on tarkoitettu pelkästään aikuisille. Keskuksen lukuisat hemmottelevat altaat ja saunat saavat stressantuneemmankin lomailijan rauhoittumaan. Anna aikaasi rakkaalle tarjoamalla hänelle Laatuaikaa kahdelle -hemmottelupaketti, joka sisältää  pääsyliput SPA18+ -osastolle,  40 minuutin hieronta kahdelle sekä kuohuviinipullon huoneeseen. Tai varaa molemmille Wellness hemmottelupaketit,  joissa valittavananne on selkähierontaa, vartalohoitoa, kasvo- tai käsihoitoa sekä muita hierontoja. Tallinnan kupeessa sijaitseva Viimsi  tarjoaa myös ympäristössä virkistäviä uimarantoja ja retkeilypolkuja.  Hiljattain uuditettu, rantaa pitkin Tallinnan keskustaan kulkeva kävelukatu on myös mainio kesäelämys!

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Kalev Spa on keidas keskellä kaupunkia - kirjaimellisesti

Tuskin on mitään rentouttavaa, kuin istuskelu linnunlaulun ja viidakon keskellä kun hiljaisen sademetsän vesihuntu leijuu ilmassa. Jos matka viidakon siimekseen tuntuu pitkältä, pääset nopeammin trooppiseen tunnelmaan suuntaamalla Tallinnaan. Kalev Span uusitulle allasosastolle on rakennettu erillinen +18 Spa osasto, jossa rentoutuminen on taattu. Normaalilla allasosastolla voit kuntouida ja nauttia vesiliukumäen vauhdista, pienellä lisämaksulla aukeaa ovet Sauna Oasis osastolle, jolle riemastuneet allasosaston äänet eivät kantaudu. Valmistaudu hemmotteluhetkeen!

Tutustu Tallinnaan ja varaa

Tallinna

Tallinna

Matkakohde

Laatua ja makuja AQVA Hotel & Spassa

Rakveressa sijaitseva  AQVA Hotel & Spa on laadukas hyvinvointikylpylä rauhaa etsiville nautiskelijoille. Hyvinvointia ja hemmottelua kaipaavalle kylpylästä on varattavissa erilaisia hemmottelu – ja hyvinvointipaketteja sekä ihania itämaisia hoitoja.  Pientä lisäekstraa hyvinvointilomallesi tuo Hellyyttä kahdelle -paketti, jossa sinua odottaa huoneessasi kuohuviinipullo sekä hedelmälautanen ja pääset nauttimaan puolisosi kanssa parihieronnasta sekä tasokkaasta á la carte -illallisesta. Iso ja monipuolinen allasosasto sekä kahdeksan erilaista saunaa takaavat rentouttavan kylpyläkokemuksen. Saunakeskuksessa on lisäksi kylmäallas, virkistävät kylmä-kuuma -vaihtokylvyt sekä perinteinen jalkakylpy ja poreallas.
AQVA Hotel & Spa sijaitsee 1200-luvulta peräisin olevien linnanraunioiden lähellä, puiston ja kaupungin vieressä, joten myös ympäristö tarjoaa paljon mielenkiintoisia elämyksiä.

Tutustu Rakvereen

Rakvere

Rakvere

Matkakohde

Tunnelmallinen Grand Rose Spa hurmaa

Viehättävä ja laadukas Grand Rose Spa sijaitsee Saarenmaalla aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Kaunis rakennus sisustuksineen ja illallinen tunnelmallisen holviravintolan kynttilänvalossa sopivat romantiikkaa rakastaville. Pulahdus allasosaston poreissa tekee lomasta nautinnollisen. Eksoottisesti tuoksuva saunaosasto kutsuu rentoutumaan. Hemmottelevat hoidot ja hieronnat täydentävät loman. Ehkäpä joku kokeilee kylpylän erikoisuutta, kalapedikyyriä. Kylpylän symboli ruusu on rakkauden, nuoruuden, terveyden, puhtauden, ystävyyden ja menestyksen merkki.  Saarenmaan kiireetön tunnelma ulottuu kylpylään saakka ja saa lomailijan irtautumaan arjen huolista.

Tutustu Kuresaareen

Kuressaare

Kuressaare

Matkakohde

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa