Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Risteilyllä kohtaat maailman maut

Maailman makuja ei tarvitse lähteä kalastelemaan merta edemmäs! Upeilla risteilyaluksillamme pääset maailman herkkujen makuun aina kun mieli tekee. Tukholman ja Tallinnan laivoilla makunystyrät herkistyvät herkullisista à la carte ja buffet aterioista laadukkaiden viinien ryydittämänä. Astu makujen laivoille!

Italialaisia makuja ja tunnelmaa

Makumatka Italiaan on lähempänä kuin uskotkaan! Istahda perheen ja ystävien kanssa pitkälle illalliselle nauttimaan yhdessä syötäviä ja jaettavia annoksia Silja Serenaden ja  Silja Europan Tavolàta ravintolassa. Tavoita ravintolan ihana italialainen tunnelma maistuvien herkkujen ja täyteläisten juomien parissa. Koko illan kestävän menun lomassa voi jakaa päivän kuulumiset ilman kiirettä. Taattuja  italialaisia makuja ovat herkulliset antipastot, risotot ja pastat, mozzarella juustot ja salaatit, sekä täyteläisiksi paistetut kala- ja liharuuat. Tietenkään unohtamatta maistuvia jälkiruokia kuten tiramisua ja pannakottaa. Lapsille on oma menu ja lomakausina oma buffet-pöytä.

Varaa risteily Tukholmaan!

Tukholma

Tukholma

Matkakohde

Skandinaavisia, puhtaita luonnon makuja

Joskus paras löytyy yllättävän läheltä.  Bon Vivant ravintola on pohjoismaisen rauhoittava. Ravintolan nimi tarkoittaa hyvää elämää tai nautiskelijaa. Ravintolan menu on henkilökunnan suunnittelema ja kenties siksi se kohtaa suoraan laivan asiakkaan. Skandinaavisen puhtaat ja pelkistetyt maut sulavat suussa paistettuna turskana tai savustettuna porsaankylkenä, punajuurella, piparjuurella ja perunakakuilla ryyditettyinä.  Siinä missä Italia tunnetaan pastoistaan, Pohjola tunnetaan perunasta ja juureksistaan, jotka  valmistetaan ravintolassa suurella sydämellä juuri skandinaavien makunystyröille sopiviksi.  Bon Vivant ravintola tarjoaa puhtaan ja aidon makumatkan klassisiin ja uusiin pohjoismaisiin makuihin. Wine Bar & Shop-viinibaarin laadukkaat viinit täydentävät herkkutteluhetken ja voit ostaa juuri maistamasi viinin myös mukaan kotiisi tai tuliaisiksi. Bon Vivant ravintolat palvelevat Siljan kävelykatulaivoilla Serenadella ja Symphonylla.

Kansainvälinen pihvi

Pihvi lienee hampurilaisten ja pizzan ohella maailman kansainvälisin ruoka. Eipä siis ihme, että kaikilla Tallink Siljan  risteilijäaluksilla tarjoillaan tuhteja pihvejä ja hampurilaisia suureen nälkään. Grill House pihviravintolaan voivat astella myös kalan ystävät sekä kasvissyöjät, sillä kokit ovat kehitelleet maittavat kala- ja  kasvisateriat myös kevyempää ruokavaliota noudattaville. Jälkiruokapöydän antimet kruunaavat nautinnollisen pihvihetken. Grill House ravintolat löydät Victorialta, Silja Serenadelta ja Silja Symphonyltä sekä Baltic Princess laivalla Turusta Tukholmaan.

Herkuttele merenantimilla

Mikäli merenantimet ovat mieliruokaasi, löytyvät maukkaimmat hummeri ja kala-ateriat  Tallink Siljan risteilyalusten Happy Lobster ravintoloista. Ravintolan pöydät on lastattu herkullisilla hummereilla, katkaravuilla ja kaikenlaisilla kaloilla päivän saaliista riippuen. Ja ne ovat tuoreita, samana päivänä pyydettyjä.  Yksi suosituimmista aterioista ovat savustetut katkaravut ja äyriäisvati. Happy Lobster -ravintolat löydät Silja Serenade ja Silja Symphony -laivoilta.

Napa paukkuu noutopöydän herkuista

Suomalaisten suosikkiravintola laivoilla on ehdottomasti buffet eli  noutopöytä, jossa voit noutaa ruokaa niin monta kertaa kuin mieli tekee, vaikka yhtä ruokalajia kerrallaan lautasen täydeltä. Tai kokoa itsellesi makujen sinfonia monesta eri ruokalajista. Sinulla on täysi vapaus päättää, kuinka nautit parhaimmalla tavalla noutopöydän runsaasta tarjonnasta. Grande Buffetin monipuolinen valikoima sisältää omien tuttujen makujemme lisäksi muun muassa Aasian makuja.  Kokenut noutopöydän antimista nautiskelija tietää, että ruokailuun kannattaa varautua huolella vaatetusta myöten, jostavin vöin ja housuin☺︎

Tutustu ruokatarjontaan risteilyillä

Muut Makuja maailmalta -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa