Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Kannustamaan Suomea maailmalle!

Suomi on tunnetusti urheiluhullumaa. Maajoukkue joka pärjää, saa lähes lajissa kuin lajissa taustalleen äänekkään ja intohimoisen fanijoukon. Elämyksellinen matka yhdessä hitsaa kannustajat yhteen ja tuottaa penkkiurheiluelämyksiä joita kotisohvalta käsin et tavoita.

🦁 Jääkiekon maailmanmestaruuskisat pelataan Prahassa toukokuussa 2024

Suomen Jääkiekkoliitto, Aikamatkat ja imt.fi vievät sinut kaukalon ääreen seuraamaan lätkän MM-kisoja ensi keväänä paikan päälle Prahaan 10.–26.5.2024. Matkaa varatessa voit valita valikoimastamme sinulle parhaiten sopivimmat pelit, lennot ja hotellin. Nämä matkat on suunniteltu huolella juuri Leijonien kannattajat huomioiden ja mukana matkassa on takuuvarmaa urheilufiilistä! Lue lisää Jääkiekon MM-kisamatkoistamme ja ilmoittaudu mukaan!

Matkat

Jääkiekon MM-kisamatka Prahaan, lentäen Helsingistä

Helsinki-Praha
Lentokenttä-hotelli
Praha (valitsemasi määrä öitä)
Peliliput ja Suomi-pelien kuljetukset (lisämaksusta)
Hotelli-lentokenttä
Praha-Helsinki
Voit valita lentopäiväsi, aikataulusi ja hotelliyösi vapaasti valikoimastamme. Hintaan sisältyy aina myös hotelliaamiainen ja lentokenttäkuljetukset. Otteluliput haluamisiin peleihin voit ostaa matkavarauksesi yhteydessä. Lippuja jäljellä 10.5. Tsekkipeliin, 12.5. GBR peliin ja 13.5. Norja peliin.


Jääkiekon MM-kisamatka Prahaan, lentäen Tampereelta

Tampere-Praha
Lentokenttä-hotelli
Praha (valitsemasi määrä öitä)
Otteluliput peleihin (lisämaksusta)
Hotelli-Lentokenttä
Praha-Tampere
Saat halutessasi IMTltä kisamatka Prahaan myös lennoilla Tampereelta. Hintaan sisältyy lennot ja hotelliyöpymiset aamiaisineen sekä lentokenttäkuljetukset. Liput haluamisiin peleihin voit ostaa matkavarauksesi yhteydessä.


Jääkiekon MM-kisamatka Prahaan, lentäen Oulusta

Oulu-Praha
Lentokenttä-hotelli
Praha
Peliliput ja Suomi-pelien kuljetukset (lisämaksusta)
Hotelli-lentokenttä
Praha-Oulu
Pohjois-Suomi on tunnetusti kovaa kiekkokansaa täynnä. MM-kisamatkamme lähteekin myös Oulusta! Matkan pituudeksi voi valita 2 yöstä aina koko kisat kestävään pakettiin. Matkavarauksen yhdeydessä voit poimia vapaana olevista lippupaketeista juuri ne pelipäivät jotka parhaiten sopivat aikatauluihisi.


Jääkiekon MM-kisamatka Prahaan, lentäen Turusta

Turku-Praha
Lentokenttä-hotelli
Praha (valitsemasi määrä öitä)
Liput Suomen peleihin
Hotelli-lentokenttä
Praha-Turku
Saat halutessasi IMTltä kisamatka Prahaan myös lennoilla Turusta, sillä tarjolla on useita hyviä vaihtolentoja. Hintaan sisältyy lennot ja hotelliyöpymiset aamiaisineen sekä lentokenttäkuljetukset. Liput haluamisiin peleihin voit ostaa matkavarauksesi yhteydessä.


Kisamatka Talviuinnin MM-kisoihin Tallinnaan

Helsinki - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Talviuinnin MM-kisat
Tallinna - Helsinki
Talviuinnin MM-kisat pidetään Tallinnassa 4.-9.3.2024. Lähde kannustamaan suomalaisia ja muitakin osallistuja sekä nauttimaan samalla matkalla myös maaliskuisesta Tallinnasta. Matkan hintaan sisältyy laivamatkat sekä majoitus Tallinnassa. Kisapaikalle on vapaa pääsy!


Kisatunnelmaa lentopallon kisamatkalta Varnassa

Muut Tapahtumia ja elämyksiä -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa