Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Käsityön juhlaa Tallinnassa

Martin markkinat ovat virolaisen käsityön laulujuhlat! Käsitöistä innostuneiden kannattaakin ehdottomasti suunnata matkansa marraskuun alussa Tallinnaan, sillä Martin Markkinoilla esitellään ja myydään Viron parhaat käsityötuotteet.

Martin Markkinat eli Mardilaat on Viron suurin ja merkittävin käsityö- ja perinnetapahtuma, joka järjestetään Tallinnan Saku Suurhallissa 7.-9.11.2024. Markkinoilla esitellään ja myydään Viron parhaita käsityötuotteita sekä järjestetään käsitöiden ”herkuttelijoille” mestarikursseja ja harrastelijoille erilaisia työpajoja. Markkinoilla pääset myös nauttimaan virolaisesta ruoasta ja ruokamusiikkina on tietenkin perinteistä kansanmusiikkia. Pidä avoin mieli ja ole utelias – inspiraatiota voi löytyä odottamattomista paikoista, joten anna itsesi uppoutua käsityömaailmaan ja nauti luovasta ilmapiiristä! Martin Markkinat ovat erinomainen käyntipaikka kaikille, jotka noudattavat mottoa ”Itse tehty, hyvin tehty”!

Hand Finnished ja imt.fi järjestävät yhdessä Käsityömatkan Tallinnaan 7.-8.11.2024. Matkalla vieraillaan Martin Markkinoilla ja bussi kuljettaa ostoksille myös Karnaluksiin. Illalla hotellilla on yhteistä ohjelmaa muiden käsityöihmisten kanssa. Pääset lisäksi nauttimaan lahjoista, ammattitaitoisista puheenvuoroista, yhdessäolosta ja tietenkin käsitöistä! Saat illan aikana ainutlaatuisen mahdollisuuden kysyä neuvoja ammattikäsityöläisiltä ja tutustua muihin samanhenkisiin matkalaisiin. Tänä vuonna uutuutena mahdollisuus osallistua Saippuanvalmistus-kurssille. Lue lisää Käsityömatkasta ja varaa omasi!

Matkat

Käsityömatka Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Kuljetus Karnaluksiin ja hotellille
Tallinna (1 yö)
Aamupäivän ohjelma
Martin markkinat Unibet Arenalla (ent. Saku Suurhalli)
Unibet Arena - Satama
Tallinna-Helsinki
Hand Finnished ja imt.fi yhteistyössä järjestämä iloinen käsityömatka 7.-8.11.2024 Tallinnaan sisältää mm. shoppailua Karnaluksissa, hauskaa käsityöteemaista iltaohjelmaa sekä Martin Markkinat. Tutustu matkaohjelmaan. Suomen puolen bussikuljetukset on ostettavissa lisämaksusta reiteiltä: Parkano - Ikaalinen - Nokia - Tampere - Valkeakoski - Hämeenlinna - Helsinki sekä Jyväskylä - Korpilahti - Muurame - Jämsä - Lahti - Mäntsälä - Helsinki


Muut Tapahtumia ja elämyksiä -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa