Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Väriloistoa Türin kukkamarkkinoilla

Puutarhasta ja kasveista innostuneen kannattaa ehdottomasti suunnata Viroon Türin kukkamarkkinoille. Toukokuun lopussa pidettävät markkinat houkuttelevat paikalle satoja myyjiä ja tuhansia vierailijoita.

Türin kukkamarkkinat ovat Viron merkittävin puutarhatapahtuma ja kesäkauden avaus. Türin kaupungin kadut täyttyvät yli 700 myyjän valikoimasta. Vaikka suurin osa tarjonnasta painottuu puutarhakasveihin ja kukkasiin, on mukana myös paljon kojuja joissa tarjolla on esimerkiksi virolaista käsityötä, vaatteita ja elintarvikkeita. Ostohousut jalassa markkinoille lähtenyt ei varmasti palaa sieltä tyhjin käsin kotiin. Markkinoilla vierailee vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Taimia ja kukkia etsivälle markkinat ovat myös mahdollisuus säästää, sillä puutarha-alan yritykset, taimitarhat ja yksityispuutarhurit tekevät runsaasti tarjouksia, joiden avulla jokainen puutarhan ystävä voi täydentää kotipuutarhaansa. Saatavissa on laaja valikoima taimia ja kasveja sekä hyöty- että koristepuutarhaan, puutarhatarvikkeita, työkaluja ja taloustarvikkeita. Markkinoilla on myös ohjelmalava.

Türin kaupunki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta etelään. Markkinoiden ajaksi voit siis majoittua joko Tallinnassa tai Pärnussa. Kukkamarkkinat kestävät kolme päivää 17.5.-19.5.2024.

Mikäli haluat viipyä Pärnussa pidemmän aikaa voit myös varata matkasi Pärnun hotellimatkan alta ja lisätä Retken Türin kukkamarkkinoille lisäpalveluista!

Matkat

Türin kukkamarkkinat, Pärnun hotellimatka, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Pärnu
Pärnu (2 yötä)
Türin kukkamarkkinat
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Kaikkien multasormien suosima Türin kukkamarkkinat odottaa kävijöitään jälleen! Tutuksi tullut tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 46. kerran. Matkalla vietetään 2 yötä Pärnussa.


Türin kukkamarkkinat omalla autolla, Tallinnan hotellimatka, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Tallinna-Türi
Türi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Ota kevät vastaan Türin kukkamarkkinoilla, jotka pidetään Türin kaupungissa Kalevikadun kentillä, tänä vuonna jo 46. kerran. Lähde matkaan omalla autolla, jolloin saat kukat kätevästi pakattua omaan autoon markkinoiden jälkeen. Ensimmäinen päivä aikaa viettää Tallinnassa, jossa yövytään 1 yö.


Türin kukkamarkkinat omalla autolla, Tallinnan hotellimatka, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Tallinna-Türi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Ota kevät vastaan Türin kukkamarkkinoilla, jotka pidetään Türin kaupungissa Kalevikadun kentillä, tänä vuonna jo 46. kerran. Türissa viherpeukaloita odottaa laaja valikoima taimia ja kasveja sekä hyöty- että koristepuutarhaan, puutarhatarvikkeita, työkaluja ja taloustarvikkeita. Lisäksi käsityömestarit esittelevät monista materiaaleista valmistettuja käsityötuotteita. Lähde matkaan omalla autolla, jolloin saat kukat kätevästi pakattua omaan autoon markkinoiden jälkeen.


Mikäli haluat yöpyä matkallasi pidempään varaa matkasi täältä ja valitse Retki Türin kukkamarkkinoille mukaan lisäpalveluista!

Muut Tapahtumia ja elämyksiä -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa