Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Unohtumattomia balettielämyksiä

Baletin ystävät pääsevät nauttimaan taitavien tanssijoiden upeista pirueteista useissa Euroopan tunnelmallisissa kaupungeissa. Näyttävien esitysten lisäksi historiallisissa oopperataloissa on kehitetty balettia vuosisatojen saatossa. Onko suosikkisi kenties Joutsenlampi, Anna Karenina tai Giselle?

Ajankohtaiset balettimatkamme:

Korkeatasoinen Tallinna on lähellä

Unohtumattomia balettiesityksiä nähdäkseen ei tarvitse lähteä kauas! Tallinnassa sijaitsevassa Estonia kansallisoopperassa voi syventyä baletin lisäksi oopperan, musikaalien ja konserttien säveliin. Tallinnan balettia pidetään erityisen korkeatasoisena, mikä johtuu kaupungissa toimivan balettikoulun pitkästä traditiosta. Balettikoulu on toiminut jo vuodesta 1947. Tallinnassa pidetään myös joka toinen vuosi Tallinnan balettikilpailu, joka on kansainvälinen tapahtuma. Siihen osallistuu nuoria kilpailijoita ympäri maailman.

Katso balettimatkat Tallinnaan

Oopperatalo on Vilnan taiteen helmi

Baltia on täynnä taianomaisia balettiesityksiä! Tallinnan ja Riian lisäksi balettia tanssitaan myös Vilnassa. Liettuan kansallisooppera ja balettiteatteri muistuttaa arkkitehtuuriltaan sosialistiajoista, onhan se rakennettu 1970-luvulla. Rakennus sijaitsee Vilnan sydämessä, ja sen saleihin mahtuu yli tuhat ihmistä seuraamaan balettia, oopperaa tai konsertteja. Vilnan taiteen helmeksi kutsutussa oopperatalossa esitetään niin perinteisiä kuin uudempia baletin teoksia. Varsinkin Vilnan kansallisbaletti on Euroopassa korkealle arvostettu.

Varaa Giselle-balettimatka Vilnaan 26.4.2024

Matkat

Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Anna Karenina -baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Leo Tolstoin klassikokirjaan perustuva riipaiseva Anna Karenina -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen sekä lipun Anna Karenina -balettiin matkasi ensimmäisenä päivänä.


Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Anna Karenina -baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Leo Tolstoin klassikkokirjaan perustuva Anna Karenina -baletti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen sekä lipun Anna Karenina -balettiin toisena matkapäivänä.


Prinsessa Ruusunen -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki - Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Prinsessa Ruusunen -baletti
Tallinna - Helsinki
Varaa Tallinnan hotellimatkan yhteyteen Tšaikovskin Prinsessa Ruusunen -baletti Estonia Teatterissa. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen sekä lipun Prinsessa Ruusunen -balettiin matkasi toisena iltana.


Prinsessa Ruusunen -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki - Tallinna
Tallinna (1 yö)
Prinsessa Ruusunen -baletti
Tallinna - Helsinki
Yhdistä korkeatasoinen P. Tšaikovskin Prinsessa Ruusunen -balettiesitys kaupunkilomaan Tallinnan kauniissa kaupungissa. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen sekä lipun Prinsessa Ruusunen -balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Balettimatka Riikaan

Helsinki - Tallinna
Tallinna - Riika
Riika (3 yötä)
Pähkinänsärkijä-baletti
Riika - Tallinna
Tallinna - Helsinki
Joulukuinen Riika houkuttelee yhdistämään samalle matkalle Tšaikovskin klassisen Pähkinänsärkijä-balettiesityksen upeassa Latvijan Kansallisoopperassa sekä joulutunnelmaa täynnä olevan joulutorin paikallisine herkkuineen ja käsitöineen. Lähde nauttimaan kiireettömästä joulunalustunnelmasta bussimatkallemme 5.-8.12.2024.


Balettimatka Vilnaan

Helsinki-Vilna
Vilna (2 yötä valitsemassasi hotellissa)
Giselle -baletti
Vilna-Helsinki
Vilnan balettimatkan lähtö on 26.4.2024 ja silloin pääset seuraamaan kun romanttinen Giselle valtaa kansallisbaletin lavan. Matkan hintaan kuuluu lentojen ja majoituksen lisäksi myös liput lauantain 27.4. balettiesitykseen.


Muut Tapahtumia ja elämyksiä -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa