Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Suuret konserttitapahtumat Tallinnan Laululavalla

Laululava on suosittu tapahtuma-areena erilaisille suurille konsertti- ja musiikkitapahtumille, etenkin kesäkaudella. Tälle sivulle kokoamme vinkkejä suosittelemistamme tapahtumista.

Scorpions 17.6.2023

Rockmusiikin ruumiillistuma Scorpions tuo ”Rock Believer” -maailmankiertueensa Tallinnan Laululavalle 17.6.2023!

Scorpionsin suurhittien lista on pitkä. Suurenmoiset maailmankiertueet ja vuosikymmenten jatkunut menestyksekäs studiotoimina ovat luoneet Scorpionsista useita sukupolvia yhdistävän bändin, joka puhuttelee entistäkin enemmän iältään nuorempia fanejaan. Jo melkein 60 vuoden ajan maailman musiikkilavoilla esiintynyt Scorpions on yksi aikakautensa merkkipaaluista ja heidän tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ” Wind of Change” ja ” Still Loving You”.

Varaa koko konserttielämys, majoitus sekä laivamatkat nyt helposti kauttamme!

Megadeth 26.7.2023

Megadeth tuo ”Europe…2023!”” -maailmankiertueensa Tallinnan Laululavalle 26.7.2023!

Kitaristin, säveltäjän ja laulajan Dave Mustainen ja basisti David Ellefsonin vuonna 1983 perustama Megadeth on yksi maailman merkittävimmistä thrash metallin ja yleisen heavy rock -muodostelmista. Megadethin 40-vuotisen uran aikana yhtye on saanut kriitikoiden ylistystä teknisestä mestaruudestaan ja omaperäisyydestään, lukuisia palkintoja, mukaan lukien Grammy, ja yhdessä Metallican, Slayerin ja Anthraxin kanssa niitä pidetään tärkeimpinä thrash metal -genren luojina ja kehittäjinä.

Varaa koko konserttielämys, majoitus sekä laivamatkat nyt helposti kauttamme!

Depeche Mode 6.8.2023

Legendaarinen elektronista musiikkia soittava yhtye Depeche Mode saapuu Tallinnan Laululavalle 6.8.2023!

”The Memento Mori Tour” -maailmankiertue esittelee tämän brittiläisen yhtyeen uusia kappaleita heidän ”Memento Mori” -albumilta ja tour on myös ensimmäinen viiden vuoden tauon jälkeen. Kiertue alkaa Madison Square Gardenissa New Yorkissa maaliskuussa 2023 ja saapuu Tallinnaan elokuussa.

Yli 35 miljoonalle fanille maailmanlaajuisesti soittanut Depeche Mode on edelleen jatkuvasti kehittyvä ja ainutlaatuisen vaikutusvaltainen yhtye. Fanien, kriitikoiden ja muiden artistien inspiraation lähteenä toimiva Depeche Mode kehittyy ja katsoo eteenpäin. ”Memento Mori” -albumi ja -kiertue avaavat uuden luvun yhtyeen elämässä.

Varaa koko konserttielämys, majoitus sekä laivamatkat nyt helposti kauttamme!

The Weeknd 12.8.2023

Modernin pop-musiikin supertähti The Weekndin ”After Hous Til Dawn” -maailmankiertue saapuu Tallinnan Laululavalle lauantaina 12.8.2023!

Ennätyksiä murskannut ja moninkertaista platinaa saavuttanut The Weekndin ”After Hours Til Dawn” -kiertue juhlistaa palkitun taiteilijan vuoden 2020 menestyksekästä After Hours -albumia sekä kriitikoiden ylistämää Dawn FM -albumia, joka ilmestyi vuoden 2022 alussa. After Hours -levyltä löytyvä jättihitti Blinding Lights nimettiin juuri Billboardin uudeksi kaikkien aikojen No 1. Billboard Hot 100 -kappaleeksi. Kyseinen hitti oli kotimaisten radiokanavien soitetuin ulkomainen kappale vuonna 2020 ja se on tähän mennessä striimannut Suomessa jo yhdeksänkertaista platinaa. Blinding Lights palkittiin Suomessa vuoden 2021 Emma Gaalan vuoden striimatuimpana ulkomaisena biisinä.

Varaa koko konserttielämys, majoitus sekä laivamatkat nyt helposti kauttamme!

Maistiaisia konserttitunnelmista

Muut Tapahtumia ja elämyksiä -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa