Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Euroopan upeat joulutorit

Tunnelmalliset joulutorit hurmaavat ympäri Eurooppaa. Joulutoreilta löytyy kunkin maan perinteisiä jouluherkkuja, käsitöitä, joulukoristeita, leluja… siis kaikkea, mitä jouluun ja joulun odotukseen toivoa saattaa. Lisäksi erilaiset tanssi- ja lauluesitykset, karusellit ja tietenkin joulukuusi ja joulupukki ovat osa joulumarkkinoiden humua.

Iloista tunnelmaa Tallinnan joulutorilla

Joulunajan kunniaksi keskellä Raatihuoneentoria komeilee upea joulukuusi, jota ympäröivistä myyntikojuista voi ostaa paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Tutustu piparkakkujen historiaan Piparkakkumania-taidenäyttelyssä tai vietä ylellinen hemmotteluhetki kylpylässä. Lisäksi useissa Vanhankaupungin kirkoissa järjestetään joulun aikaan useita joulukonsertteja. Nauti iloisesta joulutunnelmasta, shoppaile ja herkuttele. Upea Tallinnan joulutori on avoinna päivittäin 22.11. -27.12.2024.

Tukholman kiehtova joulutori

Tukholman joulu tarjoaa meille suomalaisille monia tuttuja asioita, mutta myös paljon uutta ja mielenkiintoista. Tukholman jouluun kuuluvat tärkeänä osana tunnelmalliset joulutorit, joista yksi suosituimmista järjestetään Tukholman Vanhassakaupungissa, Storatorgetilla. Maista ruotsalaista joulumakkaraa, polkkakarkkeja sekä muita rakkaan naapurimaamme joulun herkkuja. Tukholman Vanhankaupungin joulutori on ainutlaatuinen elämys kaikille joulun ystäville. Storatorgetin joulumarkkinat avautuvat 24.11. ja ovat avoinna aina 23.12.2024 asti. Tutustu Tukholman matkoihimme.

Tivolissa sijaitsee Kööpenhaminan upein joulutori

Kööpenhaminan keskustan Tivoli on elämyksellinen miljöö kaikkina vuodenaikoina. Loppuvuodesta tivolin valtaa myös joulun taika, kun Kööpenhaminan parhaat joulumarkkinat pystytetään alueelle. Toki Kööpenhaminasta löytyy joulumarkkinoita muualtakin, joten pukinkonttiin voit tehdä ihania hankintoja ja joulutunnelmaa imeä itseensä ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Nyhavnin ja Strøget -kadun alueella joulutoreihin ei voi olla törmäämättä. Tivoli on kuitenkin tunnelmaltaan niin valloittava, että se ylittää kaikki muut torit. Tivolissa tunnelmaa eivät luo vain torikojut, vaan mukana on myös valoa ja lavasteita. Kuin astuisi suoraan satuun. Tivoli pukeutuu jouluun 15. marraskuuta 2024 ja joulutunnelmaa kestää 5.1.2025 asti. Tutustu Kööpenhaminan matkoihimme.

Tunnelmallinen joulutori Riiassa

Historiallinen Riika hurmaa lämminhenkisillä joulumarkkinoillaan Doma-aukiolla Riian Vanhassakaupungissa. Joulutorilla voit maistella paikallisia herkkuja, shoppailla joululahjoja sekä nauttia aidosta, glögin ja piparkakun tuoksuisesta joulutunnelmasta ainutlaatuisessa miljöössä. Joulukuusi näyttelee tärkeää roolia Riian joulussa ja kaupungin keskustassa on joulun aikaan yli 60 erilaista, paikallisten taiteilijoiden koristelemaa joulukuusta. Riian joulutori on avoinna päivittäin 3.12.2024-3.1.2025. Varaa oma joulutorimatkasi bussimatkallemme 5.-8.12.

Vilnan joulutorin aitoa ja lämmintä tunnelmaa

Joulun aika Vilnassa täyttyy joulutoreista, kirkkokonserteista ja lämpimästä tunnelmasta kauniine jouluvaloineen ja koristeineen. Vilnan joulumarkkinoilta pukinkonttiin ja tuliaisiksi löytyy perinteisiä käsitöitä, koruja, keramiikkaa ja lähiruokaa, herkkuja ja glögiä. Muutamia paikallisia erikoisuuksia ovat Šaltibarščiai, kylmä punajuurikeitto, maistuva rahkapasta nimeltään Varsketukai sekä perunasta valmistetut cepelinai-raviolit. Vilnan joulumarkkinat järjestetään Raatihuoneen aukiolla yleensä noin joulukuun alusta tammikuun alkuun. Vuodelle 2024 Vilnan joulumarkkinoiden ajankohtaa ei ole vielä varmistettu. Vilnan matkamme löydät täältä!

Joulutori perinteikkäässä Budapestissa

Budapestin Vörötsmarty-aukiolla järjestettävät joulumarkkinat täyttyvät iloisesta tunnelmasta ja ennen kaikkea perinteistä. Myyntikojuista löydät muun muassa perinteisiä käsitöitä, saippuoita, puisia leluja ja keramiikkaa sekä upean valikoiman perinteisiä unkarilaisia herkkuja – makkaraa, gulassia, herkullisia paprikaruokia ja juustoja. Maista myös lämmintä siideriä sekä juustolla, suolakurkulla ja kinkulla täytettyjä lettuja. Budapestin mausteiden tuoksuinen joulutori hurmaa marraskuun lopusta vuoden vaihteeseen. Koe hurmaava Tonavan kaunotar jouluasussaan! Vuonna 2024 Vörötsmartyn -joulumarkkinat alkavat 17.11.2024 ja jatkuvat tammikuun ensimmäiseen päivään saakka. IMT:n matkassa voit lähteä tutustumaan Wienin, Bratislavan ja Budapestin joulutoreihin 5.-8.12.2024.

Keskieurooppalaista joulutunnelmaa parhaimmillaan Wienissä

Wienin suurimmat Christkindlmarkt-joulumarkkinat raatihuoneen torilla tarjoavat loisteliaat puitteet lämminhenkiseen tapahtumaan idyllisine puumajoineen, jouluisine tuoksuineen ja perinneruokineen. Wienin joulutorilla on näkemistä ja kokemista jokaisen makuun ja erityisesti lapsille on järjestetty paljon mukavaa puuhaa, kuten satutalo ja poniratsastusta. Wienin raatihuoneen joulutori on avoinna marraskuun puolesta välistä loppiaiseen. Muita tutustumisen arvoisia joulutoreja Wienissä ovat Schönbrunnin joulutori sekä Karlsplatzin joulutori. Vuoden 2024 Christkindlmarkt -joulumarkkinoita vietetään 15.11.-23.12.2024. IMT:n matkassa voit lähteä tutustumaan Wienin, Bratislavan ja Budapestin joulutoreihin 5.-8.12.2024.

Berliinin monet joulutorit

Saksan pääkaupunki Berliini herää joulutunnelmaan jo marraskuussa, kun ensimmäiset joulutorit avaavat ovensa. Berliini tarjoaa yli 50 tunnelmalliset joulumarkkinat, joissa on ihana vierailla ja aktivoida joulutunnelmaa. Markkinoilla on kaikki perinteiset joulutorin elementit: puiset pienet torimökit, jouluherkut, savenvalajia, seppiä, lasinpuhaltajia sekä monia muita käsityöläisiä, joiden tuotteisiin voi tutustua. Perinteiset koko perheen joulumarkkinat löytyvät Alexanderplatzilta, aivan TV-tornin juurelta. Alexanderplatzin joulutorilla sijaitsee myös Euroopan suurin joulupyramidi, jossa on yli viisi tuhatta valoa. Berliinin isoimmat markkinat Spandaussa ovat avoinna 25.11.-22.12.2024, keskustan Gendarmenmarktin markkinat 25.11.-31.12.2024 tai tunnelmallisten Charlottenburgin palatsin joulumarkkinat  24.11.2024-5.1-2025. Täältä löydät kaikki matkamme Berliiniin.

Tunnelmalliset joulutorit

Matkat

Kolmen maan joulutorimatka (Wien–Bratislava–Budapest)

Helsinki–Wien
Kuljetus lentokentältä hotelliin, kiertoajelu Wienissä ja lounas
Wien (1 yö)
Wien–Bratislava–Budapest
Budapest (2 yötä)
Budapestin kaupunkikierros ja vapaa-aikaa
Budapest
Budapest–Helsinki
Suosittu joulunfiilistely matkamme tulee jälleen! Kolmen maan joulutorimatkalla voit odottaa unohtumattomia kokemuksia Wienin, Bratislavan ja Budapestin lumoavissa kaupunkitunnelmissa. Matka sisältää lennot Helsinki–Wien ja Budapest–Helsinki, lentokenttäkuljetukset, majoituksen aamiaisella, suomenkielisen oppaan, kaupunkikierrokset kaupungeissa sekä lounaan matkan 1. päivänä. Matkan ajankohta on 5.-8.12.2024.


Krakovan joulutorit -opastettu kaupunkiloma

Helsinki-Krakova
Kiertoajelu Krakovassa
Keskustahotelli (3yötä) aamiaisin
Omatoiminen päivä Krakovassa, iltakävely ja konsertti
Omatoiminen päivä Krakovassa tai opastettu retki juutalaiskortteleihin
Omatoiminen päivä Krakovassa tai retki Wieliczkan suolakaivoksille
Hotelli-lentokenttä
Krakova-Helsinki
Tunnelmallinen ja opastettu kaupunkiloma Prahassa 5.-8.12.2024. Matkan hinnassa lennot Helsingistä, majoitukset aamiaisin sekä opastukset matkaohjelman mukaisesti.


Prahan joulutorit -opastettu kaupunkiloma

Helsinki-Praha
Opastettu kaupunkikierros Prahassa
Praha (3 yötä)
Hotelli-lentokenttä
Praha-Helsinki
Prahan joulumarkkinat ovat yhdet Euroopan ikonisimmista. Opastetulla matkalla kuulet paljon myös kaupungin nykyisyydestä ja historiasta.


Joulutorimatka Riikaan

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Riika
Riika (3 yötä)
Riika-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Joulutorimatka Riikaan on ihana tapa tutustua kaupunkiin ja sen pullollaan joulutunnelmaa olevaan joulutoriin. Vanhankaupungin Tuomiokirkon aukiolla sijaitsevan joulutorin kojut ovat täynnä erilaisia paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Valitse joulutorimatkallesi mieleisesi keskustahotelli. 3 yön joulutorimatka toteutetaan 5.-8.12.2024.


Joulutorimatka Tallinnaan ja Riikaan

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Tallinna-Riika
Riika (3 yötä)
Riika-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Tällä matkalla olet ensimmäisen yön Tallinnassa ja kolme yötä Riiassa eli voit tutustua Baltian kahden kauniin pääkaupungin joulutoreihin. Valitse joulutorimatkallesi mieleisesi keskustahotellit. 4 yön joulutorimatka toteutetaan 4.-8.12.2024. Bussimme on mukana Riiassa.


Tallinnan ja Tarton joulutorit

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Tartto
Tartto
Tartto
Tartto-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Viron kaksi upeaa joulutoria! Hintaan sisältyvät laivamatkat, hotelliyöpymiset, kuljetukset Tallinnasta Tarttoon ja opastettu kaupunkikierros Tarttossa. Ostettavissa myös retki Shishin joulupuotiin ja kauppakeskus Rocca Al Mareen.


Muut Tapahtumia ja elämyksiä -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa