Bonusta jokaisesta matkasta!
Inspiroidu kanssamme!

Shoppaile huippumuotia

Euroopasta löytyy useampi muotimaailman suurkaupunki. Mikäli nautit vaikkapa Pradan asusteista, Guccin kengistä ja Louis Vuitton'n laukuista löydät kaupunkilomavinkkisi tältä sivulta. Vinkkinä, että Euroopan muodin mekat pitävät usein alennusmyyntejä tammi-helmikuussa ja heinä-elokuussa, tosin eivät hinnat varsinaisesti halpoja ole silloinkaan.

Milanon Quadrilatero della Moda

Milanon ”muotineliö” Quadrilatero della Moda on legendaarinen. Alueelta löytyy kaupungin eleganteimmat ostospaikat. Tyylikäs alue piirtyy Via Monte Napoleone, Via Alessandro Manzoni, Via della Spiga ja Corso Venezia -katujen välille. Edullisia ostoksia halajava ei tältä alueelta löydä etsimäänsä, mutta huippumuodista kiinnostuneelle alue on aarreaitta. Milanossa järjestetään myös kuuluisat muotiviikot syksyisin ja talvisin. Voit lukea lisää Milanon muodista täältä.

Tutustu Milanoon

Milano

Milano

Matkakohde

Pariisi, huippumuotia parhaimmillaan!

Pariisi on klassinen muodin suurkaupunki. Pariisin Avenue des Champs-Elysées’ssa ostoksia voi tehdä toistaan tyylikkäämmissä boutiquessa. Sinua hemmotellaan niin Chanelin, kuin Diorinkin huipputuotteilla. Persoonallisempaa huippumuotia etsivän kannattaa suunnata Maraisin, Les Hallesin ja Rue de Rivolin huippuliikkeisiin. Eikä Pariisia voi ohittaa vierailematta kaiken alkulähteille. Boulevard Haussmannilla sijaitseva Galeries Lafayette on monien tavaratalojen äiti, jonka kaunis rakennus ja kattavat valikoimat hivelevät jokaisen kävijänsä silmää.

Tutustu Pariisiin

Pariisi

Pariisi

Matkakohde

Berliini, katumuodin mekka

Berliini on edellisiä avoimempi ja valikoimaltaan kokeilevampi. Kaupungissa on boheemia tyylikkyttä, jossa underground-muoti kohtaa tyylikkään ajattomuuden. Monesti Berliinissä aistiikin jo tuulahduksen tulevista muodin tuulista. Hinnoiltaan Berliini on myös edeltäviä kaupunkeja huokeampi. Kaupungin tavarataloista Galeria Kaufhof henkii luksusta ja on panostanut paljon tasokkaaseen ostoskokemukseen. Huippumuotia etsivän kannattaa lähteä ostoksille Potsdamer Strasselle. Muotiputiikeiden lisäksi kadulta löytyy esimerkiksi taidegallerioita.

Tutustu Berliiniin

Berliini

Berliini

Matkakohde

Trendikkään värikäs Barcelona

Barcelona on yksi Euroopan nousevista muotikaupungeista. Laajan muotivalikoiman lisäksi kaupungista löytyy myös ihania asusteputiikkeja ja koruliikkeitä. Kaupungissa on myös lukuisia nuorten ja nousevien suunnittelijoiden omia myymälöitä, joista löydät ainutlaatuisia muotihelmiä. Plaça Catalunyalta, Passeig de Gràcialta ja Diagonalilta löydät Barcelonan tunnetuimpia liikkeitä, kuten Armani, Cartier, Miró, Mont Blanc tai Zaran. Etnisiä vaikutteita etsivälle suosittelemme El Ravalin aluetta, jonka kansainvälinen tunnelma näkyy vaatteiden lisäksi myös alueen ravintolatarjonnassa.

Tutustu Barcelonaan

Barcelona

Barcelona

Matkakohde

Lontoosta ei valikoimaa puutu!

Lontoon muotikaupat kuluttavat kengänpohjia, niin valtava määrä kaupungista löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia ja tasokkaampia liikkeitä. Varsinkin West Endin alueelle on keskittynyt useita laatumuodin liikkeitä. Myös Covent Garden tunnetaan viehättävistä pikkuliikkeistä. Isompien tavaratalojen ystävä suuntaa legendaariseen Harrodsin tavarataloon. Aivan sen lähistöltä, Bond Streetiltä löydät huippumerkkien kuten Guccin ja Armanin liikkeet. Mikäli haluat olla muodin edelläkävijä ja selvittää mikä tulee muotiin seuraavaksi, kannattaa suunnata Carnaby Streetille aistimaan muotimaailman viimeisimpiä tuulia.

Tutustu Lontooseen

Lontoo

Lontoo

Matkakohde

Katsele täältä Euroopan shoppailutunnelmia

Muut Kaupunkielämää -kokoelmat

Kaikki 15 kokoelmaa
Kaikki 15 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa